Graszoden kopen in Standaardbuiten

De plaats Standaardbuiten ligt tussen Oudenbosch en Fijnaart in de provincie Noord-Brabant. Met een ligging aan een beek en een landschap dat uit zeekleipolders bestaat, is Standaardbuiten een bijzondere plaats te noemen. Als u wilt gaan wonen in Standaardbuiten, dan zult u in de plaats op zoek moeten gaan naar een bestaande woning.

Bent u echter op zoek naar een nieuwbouwhuis, dan kunt u het beste uitwijken naar Breda. Hier woont u weliswaar niet in Standaardbuiten, maar kunt u wel een nieuw huis betrekken.

Graszoden kopen in Breda

Op het gebied van voorzieningen biedt Breda u veel meer mogelijkheden dan Standaardbuiten. Hier uw nieuwbouwhuis en graszoden kopen, betekent dat u in de hoofdstad van Noord-Brabant zult komen te wonen.

Breda heeft heel veel te bieden op het gebied van historische bezienswaardigheden, maar ook als het gaat om natuur, geloof en voorzieningen. Naast een groot aanbod aan winkels kunt u ook in uw vrije tijd het nodige ondernemen.

Evenementen in Breda

Op meerdere plekken in de stad worden verspreid over het hele jaar evenementen gehouden. Zo wordt het Carnaval door heel Breda gevierd.

Op muzikaal gebied kunt u in Breda onder meer naar de volgende festivals:

 • Palm Parkies
 • Breda Barst
 • Breda Jazz festival

Enkele andere evenementen in Breda zijn:

 • de Brabantse Kastelendag
 • de Cultuurnacht Breda
 • de Dag van de Bedevaart
 • de Stripbeurs

Woning kopen in Breda

Als u via het nieuwbouwproject The Marker een huis koopt, zullen uw ramen uitzicht bieden op zowel stad als water. In huis is dan in het centrum gelegen en met de benodigde voorzieningen op loopafstand van uw woning.

Hierdoor heeft u qua faciliteiten in Breda meer aanbod dan in Standaardbuiten. U vindt niet alleen meerdere winkels, maar ook restaurants, cafés en veel terrassen in uw woonomgeving. Bovendien is de bereikbaarheid vanaf uw huis uitstekend door de doorgaande wegen en de snelweg die in de buurt ligt.

Duurzaam bouwen

Aandacht voor het milieu vormt een steeds belangrijker onderdeel bij het bouwen van woningen. Juist bij een nieuwe woning kunnen veel voorzieningen direct worden aangebracht. U kunt vloerverwarming in huis laten aanbrengen en uw huis zo goed mogelijk laten isoleren. 

Het kopen van een warmtepomp en zonnepanelen maken het voor u mogelijk om uw eigen energie op te wekken en uw huis op een goede manier te verwarmen. Als Nederland het in de toekomst zonder gas moet stellen, is uw huis daar al klaar voor. Voor uw tuin kunt u onder andere graszoden kopen. 

De grond rondom uw huis voorzien van graszoden zorgt niet alleen voor een fraaie uitstraling, maar maakt het ook mogelijk om uw tuin al voor de verhuizing in orde te maken.  De graszoden voorkomen dat uw huis bevuild zal raken door bouwgrond.  Als u de graszoden voorziet van ledlampen in de tuin kunt u ook in de avonduren en de donkere maanden van het jaar volop genieten van uw tuin. Natuurlijk kunt u de tuin verder aankleden met planten en bloemen of tuinbeelden en andere accessoires.

Klantervaringen in Standaardbuiten

Klantervaring van Erica van aarssen uit Zeewolde

“Super”

Wij waren zelf niet aanwezig maar via de instructies per telefoon werden ze precies op de plek gezet waar wij ze hebben wilden. Savonds gelijk gelegd. Het zijn mooie donkergroene zoden en de instructies die we erbij kregen in de mail hielpen enorm. Erg blij mee en wij vinden ze mooier dan die van de buurman die ze ook gisteren gelegd heeft 😉

Erica van aarssen - Zeewolde - 2020-06-20
Klantervaring van F. kloos uit Zeewolde

“prima gras”

moet hier nog rollen voor de rest perfect gras

F. kloos - Zeewolde - 2019-09-19

Graszoden bezorgen Standaardbuiten

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

 • Bezorging in Standaardbuiten en omstreken, met track en trace.
 • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
 • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
 • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
 • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
 • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
 • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
 • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Standaardbuiten

Veelgestelde vragen in Standaardbuiten

Hoe snel kunnen graszoden in Standaardbuiten geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Standaardbuiten?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.