Graszoden kopen in Stadskanaal

Dus u woont in of rondom Stadskanaal en wilt een mooi gazon aanleggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook als u in de buurt van Stadskanaal woont kunt u bij ons terecht. Bestel uw graszoden online en wij komen het leveren en aanleggen. Meer informatie is te vinden onder aan de pagina.

Dorpen en wijken Stadskanaal 

Stadskanaal zet zich in voor de toekomst. Dit ziet u terug aan de netheid, veiligheid en schoonheid van de dorpen en wijken. Veel van de huizen in Stadskanaal staan aan het water. Hieronder een overzicht van een aantal wijken in Stadskanaal met bijbehorende informatie.

Stadskanaal-Noord 

Stadskanaal-Noord is, zoals de naam al doet vermoeden, het meest noordelijke gedeelte van Stadskanaal. De meeste woningen in Stadskanaal-Noord staan aan het water van het kanaal. Stadskanaal-Noord is een erg mooi gedeelte van Stadskanaal. Door al dit water is er is Stadskanaal-Noord veel groen te vinden. Als u deze groene trend voort wilt zetten kunt u ervoor kiezen een mooi gazon van graszoden in uw tuin aan te leggen.

Parkwijk 

Parkwijk is een grote wijk aan de westzijde van Stadskanaal. In de wijk is er qua woningen van alles te vinden. Van kleine rijtjeshuizen tot grote vrijstaande woningen. Graszoden zijn in deze wijk erg aan te raden, aangezien parkwijk een groene wijk is. Een mooi gazon past hier dus goed bij. Graszoden kunt u bij ons online kopen. In Parkwijk ligt een erg groot park genaamd: het Julianapark. Verder ligt de wijk op niet al te grote afstand van het centrum.

Waterland 

Waterland is de nieuwste wijk in Stadskanaal. De wijk ligt in de buurt van het Centrum en het ziekenhuis. Waterland staat bekend als een wat luxurieuze wijk. Er zijn dan ook vooral grotere woningen te vinden. Bij deze grotere woningen hoort ook een grotere tuin dan veel andere huizen. Uitgestrekte grasmatten zijn in deze tuinen zeker niet misplaatst. Met graszoden kunt u eenvoudig een uitgestrekte grasmat in uw tuin aanleggen.

Maarsstee 

De wijk Maarsstee bestaat al erg lang (sinds de jaren 50). Het kenmerkende aan de wijk is dat de straten vernoemd

zijn naar verschillende continenten, landen en provincies. In de wijk zijn vooral rijtjeshuizen en flatgebouwen te vinden. Een klein gazon is, zeker voor de rijtjeshuizen, een leuke optie voor de tuin. Ook Maarsstee ligt niet ver van het centrum af. Daarnaast is de wijk erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Bezienswaardigheden Stadskanaal 

In Stadskanaal zijn er verschillende bezienswaardigheden te vinden. Zoals in de meeste woonplaatsen is er in Stadskanaal een gezellig centrum te vinden, waar u kunt winkelen. Daarnaast zijn ook theater en bioscoop in Stadskanaal te vinden. Buiten deze “standaard” voorzieningen zijn er nog wat uniekere bezienswaardigheden in Stadskanaal. Zo is er de oude watertoren. De toren is wel 40 meter hoog en is gebouwd in de oude Amsterdamse stijl. Verder is er het recreatiegebied Pagedal. Hier vindt u bos en weilanden waar heerlijk gewandeld of gefietst kan worden. Daarnaast is er in het recreatiegebied een sportcentrum aanwezig met een subtropisch zwembad. Zwemmen in de buitenlucht? Ook daarvoor kunt u in Pagedal terecht, aangezien er ook een zwemplas aanwezig is.

Graszoden kopen in de buurt van Stadskanaal 

In de buurt van Stadskanaal zijn er een aantal nieuwbouwprojecten te vinden. Denk aan het nieuwbouwproject Golfeiland in Veendam, waar schitterende woningen op groene eilandjes geplaatst worden. Deze groene eilandjes horen groen te blijven. Graszoden zijn daar uitermate geschikt voor. Ook is er nog het nieuwbouwproject Woellust. In dit nieuwbouwproject worden vrijstaande en half vrijstaande woningen geplaatst. Een groen gazon kan bij deze woningen natuurlijk niet ontbreken.

Klantervaringen in Stadskanaal

Klantervaring van Jack uit Stadskanaal

“Een prettig bedrijf met no nonsens ”

Telefonisch netjes geholpen. Simpele bestelsite, snelle afhandeling bij het ophalen.

Jack - Stadskanaal - 2020-05-28
Klantervaring van Marc wallinga uit Stadskanaal

“Top advies en snelle levering ”

Deskundige advies, duidelijk, een mooie overzichtelijke en eenvoudige wijze uitgelegd handleiding, zeer zeker aan te raden voor een prachtig gazon !

Marc wallinga - Stadskanaal - 2020-06-12

Graszoden bezorgen Stadskanaal

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Stadskanaal en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Stadskanaal

Veelgestelde vragen in Stadskanaal

Hoe snel kunnen graszoden in Stadskanaal geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Stadskanaal?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.