Graszoden kopen in stad aan’t haringvliet

Het dorpje Stad aan’t Haringvliet vormt onderdeel van de gemeente Goeree-Overflakkee op het gelijknamige eiland in Zuid-Holland. Met nog geen 1500 inwoners mag het de naam dorp met overtuiging dragen.

Weliswaar klein van formaat, maar erg in trek bij watersportliefhebbers doordat het aan de Haringvliet ligt. Om die reden heeft Stad aan’t Haringvliet zowel een oude haven in het centrum als een grote jachthaven. 

Huis kopen in Stad aan’t Haringvliet

Project Havenstadt biedt u de kans om naast een bestaand huis ook een nieuwbouw huis te kopen. Luxe van uitstraling en voorzien van duurzame toepassingen. Zo zullen er hoogwaardige materialen worden gebruikt voor de bouw van de huizen en wordt u eigenaar van een huis dat reeds is voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen.

De zonnepanelen zullen zowel op het dak van het huis komen te liggen, als op het dak van de garage. Zo weet u zeker dat u alle energie die u gaat verbruiken ook zelf zult opwekken. Bijkomend voordeel van dit nieuwbouwhuis is dat u een tuin op het zuiden gelegen zult hebben. Een ideale situatie voor het plaatsen van graszoden. Door de graszoden te kopen als basis voor uw tuin, heeft u in een handomdraai uw eigen zonneweide bij huis.

Duurzaamheid vergroten

Naast de voorzieningen die standaard bij de oplevering aanwezig zijn, kunt u de duurzaamheid van uw huis in Stad aan’t Haringvliet vergroten door een elektrische kookplaat en een warmtepomp te kopen. Omdat uw tuin uitzicht op het polderlandschap biedt, kunt u de graszoden in de avonduren verlichten met ledlampen. De ledverlichting kan ook in uw woning voor een extra besparing zorgen.

Tuin vormgeven

Verhuizen vergt veel van uw tijd en energie. Om die reden kan het slim zijn om de graszoden voor uw huis in Stad aan’t Haringvliet al te leggen tijdens de bouw van uw woning. Dit lijkt misschien voorbarig, maar brengt de nodige voordelen met zich mee. Het vormgeven van uw tuin creëert wat ruimte en tijd rondom de verhuizing, maar vergroot ook het aangezicht van de straat. Bovendien zal uw nieuwe woning minder vervuild raken door de bouwgrond rondom uw huis.

Werkzaamheden tijdens de bouw vinden immers zowel binnen als buiten plaats. De kans dat de werklui ongewild de bouwgrond uw woning inlopen is reëel. Graszoden kopen voor uw tuin in Stad aan’t Haringvliet kan dus heel goed in het voortraject plaatsvinden. Bent u eenmaal verhuisd, dan kunt u direct genieten van de graszoden door een mooie tuinmeubelset te kopen en te genieten van het prachtige uitzicht op uw nieuwe woonomgeving.

Klantervaringen in stad aan’t haringvliet

Klantervaring van Nathasja koppena uit Oude-Tonge

“Mooi gras, snelle levering. ”

Op zondag besteld, dinsdag in huis. Levering prima, goed verpakt. Graszoden zien er prima uit.

Nathasja koppena - Oude-Tonge - 2020-01-15
Klantervaring van Saskia voll uit Achthuizen

“Super vers gras”

mooie grasmatten, kersvers, op tijd geleverd..zou hier zeker een volgende x weer bestellen

Saskia voll - Achthuizen - 2020-06-01

Graszoden bezorgen stad aan’t haringvliet

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in stad aan’t haringvliet en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor stad aan’t haringvliet

Veelgestelde vragen in stad aan’t haringvliet

Hoe snel kunnen graszoden in stad aan't haringvliet geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar stad aan't haringvliet?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.