Graszoden kopen in Spijkenisse

Het kan lastig zijn om te achterhalen wat uw tuin nodig heeft om het tot een pareltje te maken. Vaak is er in tuincentra weinig spectaculair aanbod te vinden. Neemt u eens contact met ons op. Wij hebben een groot assortiment graszoden en –matten waar we u blij mee kunnen maken. In Spijkenisse hebben we al veel mensen blij gemaakt met het leggen van graszoden in de wijken Schenkel en De Elementen, Waterland, Groene Woud en Gildenwijk en Maaswijk. Wilt u meer informatie over ons? U vindt deze informatie onderaan deze pagina.

Nieuwbouwwijken in Spijkenisse

In de bestaande woonwijk Sterrenkwartier komt nieuwbouwproject Stella Nova. Stella Nova beschikt over een aantal duurzame woningen met grote diepe tuinen. Vanuit uw tuin kunt u genieten van het uitzicht op het water, aangezien de tuin met het water verbonden staat. Dit geeft ook de mogelijkheid om eens de hort op te gaan met een bootje. Het is heerlijk ontspannen aan de waterkant van de woningen van nieuwbouwproject Stella Nova.

Project het Eiland van Spijk

Net buiten het bruisende centrum van Spijkenisse vindt u het nieuwbouwproject Het Eiland van Spijk. Deze woonwijk is gebouwd met het oog op de toekomst: het is een duurzaam ontwerp en er is veel groen in de omgeving te vinden. Oftewel: Het Eiland van Spijk is een ideale plek voor de milieubewuste en natuur liefhebbende Nederlander. Wilt u uw gazon nog groener maken? Laat u ons helpen bij het maken van een prachtige tuin met veel gras!

Natuur in omgeving Spijkenisse

Aangezien Spijkenisse onderdeel is van de gemeente Nissewaard, kunnen de inwoners van Spijkenisse genieten van de groene omgevingen die de gemeente te bieden heeft.

Recreatiegebied Bernisse

Tussen het Spui en het Voedingskanaal is daar recreatiegebied Bernisse. Het recreatiegebied is ruim zeven kilometer lang en bestaat uit meertjes, plassen, bossen, drassige natuur en weilanden. Het gebied is meer dan 300 hectare groot. Het is dan ook niet gek dat dit gebied één van de rijkste recreatiegebieden is voor flora en fauna in de regio. Bernisse is een walhalla voor iedereen die van bewegen houdt en zich af en toe terug wil trekken midden in de natuur.

Park Waterland / Zuidrandpark

Aan de zuidzijde van Spijkenisse is Park Waterland / Zuidrandpark te vinden. Dit park wordt begrensd door de wijk Waterland, de Meeldijk, Gaddijk en Hekelingen. De westelijke kant van het park is het ruigere deel van het natuurgebied, omdat hier de natuur meer de overhand heeft. Er is ook een deel met veel natuurlijke oevers. Recreatie en natuur gaat hier hand in hand en is daarom perfect voor ontspanning en plezier maken.

Klantervaringen in Spijkenisse

Klantervaring van Voogdt uit Spijkenisse

“Echt super gazon”

Alles netjes optijd en wat mooi gazon is het Top kwaliteit

Voogdt - Spijkenisse - 2020-04-24
Klantervaring van Alexander uit Poortugaal

“Goede afspraak en levering keurig op tijd”

Prachtig sterk gras. Mooi gesneden en goed te leggen. Betrouwbaar bedrijf.

Alexander - Poortugaal - 2020-06-20

Graszoden bezorgen Spijkenisse

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Spijkenisse en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Spijkenisse

Veelgestelde vragen in Spijkenisse

Hoe snel kunnen graszoden in Spijkenisse geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Spijkenisse?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.