Graszoden kopen in someren

Someren is zowel een plaats als gemeente in de provincie van Noord-Brabant. Met een inwonersaantal van maar liefst 17.100 inwoners is het een plek vol met levendigheid en gezelligheid wat zo kenmerkend is aan Brabant. Bovendien is deze plek goed bereikbaar via de N266 en A67 waardoor het een gunstige ligging heeft richting omliggende steden. Dit alles maakt van Someren een geweldige plek om te wonen.

Heeft u ook plannen gemaakt om binnen korte tijd naar de gemeente Someren te verhuizen? Bent u hard op zoek naar een eigen huis in het dorp Someren? Zoekt u bovendien ook naar kwalitatieve graszoden om in de tuin te leggen? Dan bent u op de juiste webshop beland. Door een ruim assortiment, kwalitatieve producten, een snelle levering en lage prijzen staan we bekend als dé leverancier voor uw graszoden. Aanvullende informatie ontvangen? Kijk dan snel op de onderkant van deze pagina voor alle informatie.

Ruim en modern wonen in Someren

Graszoden kopen bij Groote Hoeven

Groote Hoeven heeft als doel om dé nieuwste groene woongebied te worden binnen heel Someren. Het is alleen niet enkel dit woongebied, maar heel Someren dat bekend staat vanwege de groene karakteristieken, Brabantse heiden, bossen en meer. Dit maakt Groote Hoeven zo fijn om te wonen, u bent gewoon omgeven door groen. Niet minder belangrijk zijn de woningen die gebouwd worden. Het gaat om grote tussen- en hoekwoningen. Deze hebben moderne karakteristieken zoals met energiezuinige functies. De woningen zijn namelijk gebouwd voor de toekomst en daarom volledig duurzaam gebouwd. Het mooie aan wonen in Groote Hoeven zijn de nodige voorzieningen in de buurt zoals een kinderopvang, scholen en sportcentra.

Nog een bijkomend voordeel zijn de ruim opgezette achtertuinen. Hier kunt u ultiem ontspannen na bijvoorbeeld een lange werkdag. Wilt u dit doen op een groen gazon? Ga dan naar onze webshop om uw eigen graszoden te kopen.

Een huis kopen in Someren centrum

De huidige dorpskern van Someren staat er al sinds de twaalfde eeuw. Hierdoor kent het een lange historie en zijn er in de tussentijd vele monumenten, panden en meer gebouwd. Dit maakt Someren tot een prachtig dorp waar u als cultuurliefhebber goed terecht kunt.

In de binnenstad van dit dorp een woning kopen betekent dat u in typische Brabantse gezelligheid komt. Zo heeft u om de hoek leuke cafés, terrasjes en winkels om te gaan shoppen. Liever meer rust? Dan zijn er genoeg natuurgebieden en parken te vinden voor een heerlijke wandeling. Dit groen en oase van rust kunt u ook in huis halen. Door graszoden voor de achtertuin te kopen maakt u een eigen stuk groen grond in de tuin. Vaak is dit geweldig om te ontspannen na een lange dag winkelen of zitten op een terras.

Natuur en omgeving van Someren

De natuur en omgeving van Someren staat bekend vanwege de mooie karakteristieken. Zo is er allereerst het grootste ven van ons land te vinden: de Beuven. Dit is een ven van maar liefst 85 hectare wat gelegen ligt aan de Lieropse heide. De natuurliefhebber kan hier goed zijn tijd besteden. Zo is het gebied vogelrijk en zijn er bijzondere planten te vinden in dit gebied. De wandelaar kan goed terecht op De Vloeten. Dit is een nat natuurgebied waar men diverse wandelpaden heeft aangelegd.

Klantervaringen in someren

Klantervaring van Patrick kweens uit Deurne

“Topgraszoden en goede service”

Makkelijk te bestellen. Goede prijs en kwaliteit. Netjes geleverd

Patrick kweens - Deurne - 2020-02-12
Klantervaring van Joey uit Valkenswaard

“Perfect”

Binnen enkele dagen geleverd tot aan de deur. Matten ware kwalitatief goed onderhouden.

Joey - Valkenswaard - 2020-06-04

Graszoden bezorgen someren

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in someren en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor someren

Veelgestelde vragen in someren

Hoe snel kunnen graszoden in someren geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar someren?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.