Graszoden kopen in Sint-michielsgestel

Een woning en graszoden kopen in Sint-Michielsgestel staat garant voor wonen in een omgeving met veel verschillende landschapsvormen. Hier een huis kopen betekent namelijk dat u in de nabijheid van landgoederen, bijzondere vennen en een naaldbos komt te wonen.

In uw woonomgeving in Sint-Michielsgestel komt u namelijk diverse grondsoorten tegen, zoals:

 • veengronden
 • dekzand
 • landbouwgebied

Wilt u in de buurt van Sint-Michielsgestel een nieuwbouwhuis en graszoden kopen, dan kunt u beter uitwijken naar Den Bosch.

Graszoden kopen in Den Bosch

Besluit u hier uw woning en bijpassende graszoden te kopen, dan komt u te wonen op het terrein waar in het verleden het Groot Ziekengasthuis stond. 

Uw te kopen woning wordt dus gebouwd tussen de Zuid-Willemsvaart en het oude centrum van Den Bosch. Een bijzondere plek om een huis te gaan bewonen. Het huis dat u kunt kopen, wordt op een eigentijdse manier vormgegeven, waarbij de kenmerkende charme van vroeger behouden blijft. Zo wordt het mogelijk om op nog geen negen kilometer van Sint-Michielsgestel op een prachtig historische plek te wonen.

Bezienswaardigheden Sint-Michielsgestel

U gaat weliswaar uw huis en graszoden in Den Bosch kopen, maar Sint-Michielsgestel verdient het echt om eens gezien te worden.

Na de verhuizing kunt u Sint-Michielsgestel een bezoekje brengen en dan gaan genieten van onder andere:

 • De Heilige Michaëlkerk
 • De Oude Toren
 • meerdere kastelen 
 • rijksmonumenten

Festivals

Om de hele provincie goed te leren kennen, kunt u uw vrije tijd doorbrengen op de vele festiviteiten die in Noord-Brabant worden georganiseerd.

Bent u eenmaal gesetteld op uw nieuwe woonadres, dan is de nodige ontspanning te vinden bij onder meer:

 • Festival Cement in Den Bosch
 • Paaspop in Schijndel
 • Bierfestival in Oudenbosch
 • Best Kept Secret in Hilvarenbeek

Het jaarlijks terugkerende carnaval is uiteraard ook iets om mee te maken, als u inwoner wordt van de provincie Noord-Brabant. Meerdere dagen feesten op diverse locaties en in de avonduren heerlijk genieten van uw eigen nieuwe huis.

Duurzame maatregelen

Wonen in zo’n mooie omgeving vraagt om een huis dat respect naar de natuur uitstraalt. Het kopen van duurzame producten is een manier om dit voor elkaar te krijgen. Zo kunt u al tijdens de bouw aangeven dat u bepaalde energiebesparende voorzieningen in huis doorgevoerd wilt hebben. Vloerverwarming, een warmtepomp en goede isolatie van zowel de daken als muren dragen al voor een belangrijk deel bij aan het milieu. 

Schaft u daarnaast zonnepanelen aan, dan wekt u ook nog eens uw eigen energie op. Hierdoor kunt u zonder schuldgevoel energie gaan gebruiken in en om uw woning.  Door ledlampen aan te schaffen, worden uw huis en graszoden ook in de avonduren op een milieuvriendelijke manier verlicht.

Klantervaringen in Sint-michielsgestel

Klantervaring van Vincent uit Sint Philipsland

“Snelle levering en geweldige service”

Op donderdag besteld en op vrijdag geleverd! Verder word je tijdens de bestelling goed op de hoogte gehouden van de levering. En tenslotte uiteraard een perfect gazon met mooi stevig gras. Een aanrader voor iedereen!

Vincent - Sint Philipsland - 2020-05-27
Klantervaring van John uit St. Geertruid

“Netjes en snel geleverd.”

Snelle en eenvoudige bestelmogelijkheid. Snel en correct afgeleverd. Grasmatten zien er goed uit.

John - St. Geertruid - 2020-04-08

Graszoden bezorgen Sint-michielsgestel

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

 • Bezorging in Sint-michielsgestel en omstreken, met track en trace.
 • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
 • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
 • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
 • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
 • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
 • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
 • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Sint-michielsgestel

Veelgestelde vragen in Sint-michielsgestel

Hoe snel kunnen graszoden in Sint-michielsgestel geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Sint-michielsgestel?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.