Graszoden kopen in Siddeburen

Wonen in een waterrijke omgeving, die wordt omgeven door veel natuur, is mogelijk in Groningen. De vele dorpjes die kenmerkend zijn voor dit deel van de provincie bieden u de kans om kennis te maken met de meest uiteenlopende culturen en historie. Zo kunt u een bezoek brengen aan Siddeburen of Oostwold om een goed beeld te krijgen van de stijl van de omliggende dorpen.

Woonproject De Zeilen

Wanneer u optimale vrijheid wilt, kunt u kiezen voor een bouwrijpe kavel. Op de wooneilanden van Meerstad kunt u vervolgens heel eenvoudig uw droomwoning realiseren. Als u uw handtekening zet voor dit project, mag u zich in de toekomst eigenaar noemen van een koopwoning in het grootste eiland kavelproject dat dit deel van Groningen kent. 

U kunt kiezen uit twee wooneilanden die zonder meer ruim te noemen zijn. 

Koop een kavel die aan al uw wensen voldoet en laat uw huis rondom voorzien van graszoden. Deze graszoden kunt u kopen en vervolgens zelf afhalen of door ons laten bezorgen. 

Zodra uw woning is opgeleverd en u de graszoden heeft gelegd, heeft uw kavel direct een verzorgde en groene uitstraling.

Materiaal met natuurlijk karakter

Het natuurlijke karakter dat kenmerkend is voor Zeilanden wordt intact gehouden door gebruikmaking van hout en baksteen. Uw dak kan worden afgestemd op de gevel van uw te bouwen huis, waarbij u ook kunt kiezen voor een rieten kap of een groen dak. 

De keuze voor De Zeilen houdt in dat u bijdrage levert aan het landelijke woonkarakter. Dit vindt u ook terug in de lagere nok- en goothoogte. Hierdoor vormt uw woning een geheel met de oevers die natuurlijk en groen zijn ingericht.

Dat groen kunt u verlengen door graszoden te kopen. Hiermee vormt u uw eigen droompaleis en draagt u bij aan een duurzame oplossing.

Omgeving verkennen

Het leggen van de graszoden is snel gedaan. Hierdoor houdt u voldoende tijd over om de omgeving te verkennen. Maakt u eens een uitstapje naar het gezellige Siddeburen.

Het dorpje Siddeburen telde in 2020 iets meer dan 3200 inwoners en behoorde in het verleden tot landstreek Duurswold. 

Kenmerkend voor Siddeburen is de esachtige verkaveling dat te vinden is op zandgronden. 

De kavels waarop de huizen in Siddeburen worden geplaatst, zijn erg royaal. Voor de koopprijs krijgt u er dus veel grond bij. Graszoden lenen zich perfect voor het opvullen van uw grote tuin. Graszoden bij ons kopen en door ons laten leveren is mogelijk. Wilt u de graszoden na het kopen liever zelf komen halen dan kan dat uiteraard.

Wonen in een dorp

Uw woning in Siddeburen of Wagenborgen kopen zal u veel woongenot opleveren. De rust en de rijke cultuur van de Groningse dorpen verdienen het om ontdekt te worden.

Een huis kopen doet u weloverwogen. Niet alleen de kavel zijn daarbij van belang, maar ook de woning die u hier wilt plaatsen. Door het geheel vorm te geven zoals u dat voor ogen heeft, zult u een woonomgeving creëren waar u echt tot rust kunt komen. De mooie dagen lenen zich perfect voor een picknick op de graszoden die u bij ons koopt. 

Klantervaringen in Siddeburen

Klantervaring van Neyts uit Zuidbroek

“Geweldig”

Goed ook mooi optijd geleverd zoals afgesproken in de mail

Neyts - Zuidbroek - 2020-07-08
Klantervaring van Henk uit Appingedam

“Uitstekend ”

Snelle levering. Prima graszoden. DIK tevreden!

Henk - Appingedam - 2020-08-04

Graszoden bezorgen Siddeburen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Siddeburen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Siddeburen

Veelgestelde vragen in Siddeburen

Hoe snel kunnen graszoden in Siddeburen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Siddeburen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.