Graszoden kopen in Schoonhoven

Schoonhoven is een stad in de provincie Zuid-Holland en valt onder de gemeente Krimpenerwaard. Schoonhoven telt ruim 12.000 inwoners en was voor de fusie met gemeente Krimpenerwaard dan ook de kleinste gemeente van Nederland. Toch wordt er in Schoonhoven hard gewerkt om de dorpskern zo groen en duurzaam mogelijk te houden. Dit wordt onder andere gedaan door de plaatsing van zonnepanelen bij nieuwbouwhuizen, maar ook door veel bomen en struikgewassen in de straten te plaatsen. Ook de tuinen in Schoonhoven beschikken over het nodige groen. Zo legden wij al graszoden aan in Schoonhoven bij verschillende woningen. De graszoden zijn gemakkelijk via onze website te bestellen, waarbij u kunt aangeven om welk oppervlakte het gaat. Wij komen de graszoden vervolgens bij u afleveren en, indien gewenst, ook op maat aanleggen. Meer informatie over al onze mogelijkheden vindt u onderaan deze pagina.

Het Springerpark Schoonhoven

Schoonhoven heeft ook een eigen stadspark. Het Springerpark ligt in de dorpskern van Schoonhoven en is publiekelijk toegankelijk. U vindt er verschillende boomsoorten, bloemen, planten en een romantisch wit bruggetje. Het wonderlijke aan het Springerpark is dat het stadspark op verschillende hoogtes is gebouwd. Zo heeft u van verschillende punten een mooi uitzicht over dit groene stukje van Schoonhoven. De ideale plek dus om de hectiek even achter u te laten en tot rust te komen door de kleurrijke wandelroute te belopen. Ook worden er verschillende evenementen georganiseerd en er zijn speeltoestellen voor kinderen. Het Springerpark is dus zeker een bezoekje waard als u een frisse neus wilt halen.

Nieuwbouwproject Thiendenland

Dichtbij het centrum van Schoonhoven ligt nieuwbouwwijk Thiendenland. De woningen hebben een oer-Hollandse, klassieke jaren 30-uitstraling en staan in een groene en kleurrijke omgeving. Ook in het straatbeeld is veel aandacht voor groen met verschillende bomen en grassoorten. Er zijn verschillende woningen te koop, waardoor deze nieuwbouwwijk zorgt voor een diverse leefomgeving. De woningen in Thiendenland kunt u naar eigen smaak inrichten, zo ook de tuin. Wilt u het groene karakter van de wijk doortrekken naar uw eigen tuin? Dan kan eenvoudig met gras! Graszoden zijn daarnaast zeer onderhoudsvriendelijk en geschikt voor kinderen om op te spelen. Combineer het gras met kleurrijke bloemsoorten en u heeft in een handomdraai een natuurrijke tuin waar u heerlijk kunt ontspannen met de tenen in het gras. Wilt u graszoden bestellen in Thiendeland of andere wijk in Schoonhoven? Dan komen wij deze graag leveren en eventueel op maat aanleggen! Hieronder vindt u meer informatie over onze diensten.

Klantervaringen in Schoonhoven

Klantervaring van Ricardo  uit Ammerstol

“Zeer goede kwaliteid en super service”

Ik heb via graszodenkopen.nl me graszoden gekocht voor onze tuin, de levering was optijd en de kwaliteid vancde graszoden waren zeer goed en ook erg mooi groen (goede kwaliteid dus) na levering bleek het mee bestelde aanlegmest er niet bij te zitten had. Ik had gelijk hier over contact opgenomen met graszodenkopen.nl en ik zeer goed en zeer netjes geholpen, de mevrouw aan de telefoon, ze regelde gelijk dat de aanlegmest na bezord werd, en indd de volgende dag had ik netjes de mest in huis en kon ik mijn gazon bemesten. Ik rad dit bedrijf zeker aan bekende

Ricardo - Ammerstol - 2020-04-23
Klantervaring van A deelen uit BERGAMBACHT

“Heel goed ”

Goede informatie met betrekking tot leverdatum en tijd. Netjes en stevig verpakt en goede kwaliteit!

A deelen - BERGAMBACHT - 2020-04-19

Graszoden bezorgen Schoonhoven

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Schoonhoven en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Schoonhoven

Veelgestelde vragen in Schoonhoven

Hoe snel kunnen graszoden in Schoonhoven geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Schoonhoven?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.