Graszoden kopen in schenkel

In Capelle aan den IJssel ligt de woonwijk Schenkel. Deze wijk biedt onderdak aan ruim 6300 inwoners.  In de wijk Schenkel is zelfs het IJsselland ziekenhuis gevestigd en de wijk wordt omgeven door meerdere wijken, namelijk:

 • Schollevaar
 • Middelwatering
 • Prinsenland
 • Oosterflank

Om gebruik van de metro te kunnen maken, dient u uit te wijken naar de wijk Prinsenland.

Hier vindt u de sneltramhalte Schenkel.

Graszoden kopen in Capelle aan den IJssel

Nabij de woonwijk Schenkel kunt u een nieuwbouwhuis en graszoden kopen in Capelle aan den IJssel. Hier komt u op steenworp afstand van de grote stad Rotterdam te wonen.

Rustig wonen en toch de meerdere dorpskerken van Capelle in de nabijheid ervaren. Besluit u hier uw huis en graszoden voor uw tuin te kopen, dan zult u gebruik kunnen maken van de vele voorzieningen die in Capelle aanwezig zijn. Zowel scholen als theaters en winkelcentra liggen niet ver van uw huis gelegen.

Ook op het gebied van vervoer heeft Capelle aan den IJsel aanzienlijk meer te bieden dan de wijk Schenkel. Wat echter heel kenmerkend is voor dit project is het vele groen dat u om u heen zult aantreffen. U zult aangenaam verbaasd zijn over de groene woonomgeving, waarin uw huis wordt gebouwd.

Duurzame maatregelen

De keuze om in zo’n groene omgeving te wonen, is een bewuste keuze.  Om deze groene woonomgeving zo veel mogelijk intact te laten, is het nemen van duurzame maatregelen onontbeerlijk. Zowel in als om het huis kunt u kiezen voor milieuvriendelijke toepassingen.

Om een grote verbouwing in de toekomst te voorkomen, is het goed om uw huis zo min mogelijk afhankelijk te laten zijn van gas. Door zonnepanelen te plaatsen op uw dak, kunt u uw eigen energie opwekken. De zon schijnt geheel gratis. Zonde om al die energie verloren te laten gaan. Hierdoor zal het stroomverbruik u geen geld kosten.

Schaft u vloerverwarming aan, dan zit u er in de winter warmpjes bij. Een warmtepomp is in dat geval ook aan te raden.  De culinaire kookkunsten kunt u tot uiting laten komen op een elektrische kookplaat en voor de verlichting kunt u ledlampen kopen. Ledverlichting is niet uitsluitend voor in huis. Ook voor de graszoden in uw tuin kunt u ledlampen aanschaffen. De tuinverlichting zal uw graszoden op een bijzondere wijze verlichten, zodra het begint te schemeren.

Graszoden kopen tijdens de bouw

Om te voorkomen dat u verzandt in de vele werkzaamheden, kunt u al tijdens de bouw van uw huis graszoden kopen en leggen.  Hierdoor krijgt het straatbeeld meteen een verzorgde uitstraling, maar u geniet dan van meer voordelen. Het vroegtijdig kopen van graszoden zal voorkomen dat uw huis wordt bevuild door de bouwgrond rondom uw woning. 

Daarnaast kan het prettig zijn om de tuin alvast met graszoden vol te leggen, voordat u gaat verhuizen. De tuin is dan al klaar voordat u de sleutel van uw woning overhandigd krijgt. Op deze manier kunt u zich volledig focussen op het inrichten van uw woning. Bent u eenmaal verhuisd naar uw huis nabij Schenkel, dan kunt u al dezelfde avond genieten van de prachtig groene weide, die u met de graszoden heeft gecreëerd.

Klantervaringen in schenkel

Klantervaring van Erica van aarssen uit Zeewolde

“Super”

Wij waren zelf niet aanwezig maar via de instructies per telefoon werden ze precies op de plek gezet waar wij ze hebben wilden. Savonds gelijk gelegd. Het zijn mooie donkergroene zoden en de instructies die we erbij kregen in de mail hielpen enorm. Erg blij mee en wij vinden ze mooier dan die van de buurman die ze ook gisteren gelegd heeft 😉

Erica van aarssen - Zeewolde - 2020-06-20
Klantervaring van F. kloos uit Zeewolde

“prima gras”

moet hier nog rollen voor de rest perfect gras

F. kloos - Zeewolde - 2019-09-19

Graszoden bezorgen schenkel

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

 • Bezorging in schenkel en omstreken, met track en trace.
 • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
 • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
 • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
 • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
 • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
 • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
 • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor schenkel

Veelgestelde vragen in schenkel

Hoe snel kunnen graszoden in schenkel geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar schenkel?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.