Graszoden kopen in schelluinen

Een huis kopen in Schelluinen in de provincie Zuid-Holland biedt u naast het nodige woongenot ook het gemak van:

 • een dorpshuis
 • meerdere sportverenigingen
 • een kinderboerderij
 • een speeltuin
 • een basisschool

Als u besluit om een huis en graszoden in Schelluinen te kopen, dan mag u zich een van de bijna 1300 inwoners noemen.

Huis kopen in Gorinchem

Wilt u het liefst een nieuwbouwhuis en graszoden in de nabijheid van Schelluinen kopen? In de Helden van Gorkum in Gorinchem kunt u een rijwoning of herenhuis kopen en voor uw tuin graszoden overwegen. Op deze plek is het heerlijk wonen in een prachtig groene omgeving.  De ideale plek om graszoden voor te kopen. Een ander project waar u een huis en graszoden kunt kopen, is het plan Hoog Dalem. Wederom in Gorinchem maar dan in een parkachtige setting. Net even anders dan andere projecten.

Voor gezinnen is dit een fijne plek om te wonen. Niet in de laatste plaats vanwege de woonbuurtjes die kleinschalig worden weergegeven. Optimale privacy wordt hier gewaarborgd door de scheiding die wordt aangebracht met struiken en bomen, die hier veelvuldig voorkomen.

Een huis en graszoden kopen in dit deel van Gorinchem staat garant voor:

 • heerlijk wonen
 • fijn spelen
 • water in de nabijheid

De landelijke lintbebouwing die hier zo kenmerkend is, kent een open karakter en natuurlijke invulling. Als u de tuin voorziet van graszoden, dan kunt u met uw gezin gaan picknicken op uw eigen groene weide achter uw huis. Zo mooi wonen in de buurt van Schelluinen vraagt om respect voor de mooie natuur die u hier aantreft. Om die reden is het goed om de nodige aandacht te besteden aan de duurzaamheid van het huis dat u hier gaat betrekken.

Duurzaamheid in huis

Om het milieu te ontzien, kunt u meerdere maatregelen in huis treffen.

Zo is het belangrijk om te zorgen voor goede isolatie van:

 • ramen
 • muren
 • daken

Daarnaast kunt u vloerverwarming laten aanleggen en een warmtepomp kopen. Voor het splinternieuwe dak op uw woning kunt u zonnepanelen overwegen. Met zonnepanelen laat u de zon uw energie opwekken. Hierdoor kunnen de elektrische apparaten in uw huis gratis op stroom werken. Zowel voor uw huis in Schelluinen, als voor uw woning in Gorinchem zijn zonnepanelen aan te bevelen.  De winst van deze investering werkt immers twee kanten op. Het milieu wordt op deze manier minder aangetast en u zult lage energielasten hebben.

Om in uw huis energiezuinig te kunnen koken, kunt u een elektrische kookplaat in uw keuken laten installeren. De lampen in en om uw huis dienen bij voorkeur ledlampen te zijn.  Deze duurzame vorm van verlichting zal ook de graszoden in zowel Schelluinen als in Gorinchem mooi laten uitkomen, zodra de zon ondergaat.

Klantervaringen in schelluinen

Klantervaring van Jan uit Hoornaar

“Perfect gras, goed en op tijd geleverd”

Bestelling via dd website ging prima. Ik maakte een fout, maar dit werd na een telefoontje keurig en vriendelijk hersteld. Het gras was van prima kwaliteit en ligt inmiddels te groeien in de zon

Jan - Hoornaar - 2020-05-22
Klantervaring van Esther uit Giessenburg

“Prachtig gazon!!”

Door omstandigheden heeft het gras bijna 3 dagen op de rol gelegen, maar de kwaliteit van het gras is super gebleven!! Dus zoals op de foto te zien is, hebben we een prachtige grasmat gelegd!! Ook het bestel- en leverproces is goed geregeld, zelfs de chauffeur belde nog even netjes toen hij bijna bij ons adres was, top!!

Esther - Giessenburg - 2019-12-09

Graszoden bezorgen schelluinen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

 • Bezorging in schelluinen en omstreken, met track en trace.
 • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
 • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
 • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
 • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
 • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
 • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
 • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor schelluinen

Veelgestelde vragen in schelluinen

Hoe snel kunnen graszoden in schelluinen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar schelluinen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.