Graszoden kopen in s-heerenberg

Alhoewel de plaats ‘s-Heerenberg ongeveer 8600 inwoners heeft, is deze plaats wel officieel een stad met stadsrechten. Het had zelfs tot 1821 zijn eigen gemeente. Hedendaags behoort ‘s-Heerenberg tot de gemeente Bergh, de stadsrechten heeft ‘s-Heerenberg nog wel. Als u in ‘s-Heerenberg op zoek bent naar graszoden, hoeft u niet verder te kijken. Bij ons koopt u de graszoden online en ze vervolgens kunt u ze zelf komen ophalen of we leveren ze bij u tot aan de voordeur thuis af.

Graszoden kopen aan de Lengelseweg

Aan de Lengelseweg in ‘s-Heerenberg worden 5 nieuwe huizen gebouwd. 4 twee-onder-één-kap woningen en 1 vrijstaand huis. Dit kleinschalige nieuwbouwproject heeft alle voorzieningen in de buurt. Zo zijn er in het levendige stadscentrum op steenworp afstand kappers, uitgaansmogelijkheden, supermarkten, etc. te vinden. Ook is er veel groen te vinden in en rondom deze historische stad. Zo kan men heerlijk tussen de weilanden of in het bos de Montferland een wandeling maken en van het groen genieten. Bij ons kunt u niet alleen in Doetinchem, maar nu ook in ‘s-Heerenberg de graszoden bij ons kopen. En bij een nieuw strak huis staat een strak gazon natuurlijk erg goed. Bij dit project is op de projectfoto’s te zien dat er voor de kavels een voetpad en een grasveld komt. Als u graszoden koopt zal dit samen staan. Een ander voordeel van graszoden kopen tegenover tegels, is dat het water opneemt, waardoor uw tuin minder vaak blank zal staan.

Mooie wijken in ‘s-Heerenberg

‘s-Heerenberg is een relatief kleine stad, maar met een lange geschiedenis met prachtige kastelen en gebouwen. In de gemeente zijn er 49 gemeentelijke monumenten en 30 rijksmonumenten te vinden. De oorsprong van Burgers’ Zoo en het Afrika museum zijn ook beide in ‘s-Heerenberg te vinden. Naast de oude architectuur zijn er ook nieuwere gebouwen en huizen te vinden. Ook is er relatief veel groen te vinden in de wijken van ‘s-Heerenberg. U kunt hier ook uw steentje aan bijdragen door graszoden te kopen.

Montferland

Het Montferland ligt in het oostelijk deel van de provincie Gelderland. Het is een prachtig heuvelachtig bosgebied tussen ‘s-Heerenberg, Didam, Doetinchem en de Duitse grens. Het hoogste punt van dit bosrijke gebied is 91,6 meter boven het NAP. Op de akkers rondom dit bosgebied worden vooral kruiden verbouwd. Natuurmonumenten beheert dit gebied. Het bos ligt op een afstand van 4 kilometer van ‘s-Heerenberg’s centrum, waardoor het goed te bereiken is met de benenwagen en fiets. In dit gebied kunnen ruiters, wandelaren, hardloper en fietsers hun hart helemaal ophalen aan de prachtig aangelegde paden en tracks.

Het Bergherbos

Ook dit bosgebied staat er om bekend dat het erg heuvelachtig is en het ligt op slechts 5,5 kilometer van het centrum van ‘s-Heerenberg. Op de Hulzenberg staat een uitkijktoren waarvan je tot aan Duitsland kunt zien bij mooi weer. Als je naar Duitsland kijkt zul je dichte bebossing zien en de akkers met graan. De akkers met graan worden in de oogstmaanden ook wel de gouden rand van het Bergherbos genoemd. Deze akkers worden beheerd door Natuurmonumenten en bebouwen naast het graan ook akkerkruiden op biologische wijze. Hierdoor is er ook voedsel te vinden voor dieren in de winter. Dit gebied kent een aantal prachtige wandelpaden en fietspaden. De sportiefelingen onder ons kunnen hier ook goed joggen. Omdat het gebied op 5,5 kilometer van ‘s-Heerenberg af liggen, is het goed te bereiken met de fiets.

Klantervaringen in s-heerenberg

Klantervaring van Eline uit S gravendeel

“Zeer tevreden, zeker aan te bevelen”

Wij zijn zeer tevreden met de graszoden van graszodenkopen.nl. De levering was erg snel en ze werden keurig verpakt, op een pallet geleverd. Een paar jaar geleden hebben we bij de plaatselijke tuinwinkel graszoden gekocht. Daar waren we totaal niet tevreden over. De graszoden (schaduwgras) van graszodenkopen.nl voelden kwalitatief veel beter aan. We hebben ze kunnen leggen zonder dat er scheuren in kwamen. Inmiddels 5 dagen verder en het gras ziet er nog steeds mooi uit. Wat wij ook erg fijn vonden was dat er een duidelijk boekje bij zit met de uitleg over hoe je het gras moet onderhouden.

Eline - S gravendeel - 2019-09-25
Klantervaring van Eva  uit Waspik

“Super graszoden!”

Hele mooie kwaliteit zoden, goed legbaar. Ook niks aan te merken op bezorging. Goede service!

Eva - Waspik - 2020-03-16

Graszoden bezorgen s-heerenberg

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in s-heerenberg en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor s-heerenberg

Veelgestelde vragen in s-heerenberg

Hoe snel kunnen graszoden in s-heerenberg geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar s-heerenberg?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.