Graszoden kopen in Ruurlo

Ruurlo is een dorp dat behoort tot de gemeente van Berkelland in de Gelderse Achterhoek. Met een inwonersaantal van ruim 7.500 mensen is het een plek met voldoende ruimte en rust. Door de coulisselandschap is het bovendien een plek met veel groen en halfopen landschappen. De combinatie van rust en de landschappen maakt Ruurlo tot een van de meest aantrekkelijke plekken om te wonen in Nederland.

Wilt u in Ruurlo en omgeving een woning kopen? Bent u daarnaast op zoek naar kwalitatieve graszoden voor uw tuin? Dan bent u binnen deze webshop aan het juiste adres. We bieden een ruim assortiment graszoden aan van hoge kwaliteit. Bestellen doet u eenvoudig door een product in het winkelwagentje te plaatsen om vervolgens af te rekenen.

Landelijk en ruim wonen in Ruurlo

Graszoden kopen in Nieuwbouwproject Kremerskamp, Leusinkbrink

Altijd al willen wonen in het mooiste gebied van Nederland? Dan wilt u in Ruurlo wonen. Naast de rijke historie is Ruurlo ook bezig met het vernieuwen van de woningen. Zo ook in de wijk Leusinkbrink, een van de nieuwbouwwijken van Ruurlo.

Afgelopen jaren zijn hier al vele schitterende woningen gebouwd. Met veel diversiteit van starterswoningen tot aan toekomstbestendige en duurzame huizen. Dit in combinatie met de unieke ligging maakt het tot een geweldige locatie. Aan de ene kant heeft u het landschap van Ruurlo, terwijl aan de andere kant het centrum op de hoek zit.

Regelmatig leveren we graszoden in wijken als deze. Men gaat graszoden kopen als aanvulling op de groene karakteristieken van dit dorp. Deze kunt u bovendien eenvoudig bestellen via onze webshop.

Wonen in het centrum van Ruurlo

Van oudsher is Ruurlo een rijk dorp met bijvoorbeeld huize Ruurlo, de Dorpskerk en de Sint Willibrorduskerk. Dit is ook terug te zien in de mooie huizen die in het centrum van Ruurlo te vinden zijn. De omgeving hier is rustig in de ochtend- en avonduren, en toch levendig overdag. Van alle wijken in Ruurlo is het centrum een van de mooiste plekken om te wonen.

Trek er bijvoorbeeld op uit in een groen park voor een rustgevende wandeling. Of ga met vrienden een terras op voor een drankje. Het kan hier allemaal.

Woont u hier al, of bent u op zoek naar een nieuwe woning in Ruurlo? We bezorgen graszoden zowel in het centrum als de wijken eromheen. Als u de graszoden bij ons gaat kopen, dan weet u zeker dat u gaat voor kwaliteit en een snelle levering.

Natuur en omgeving van Ruurlo

Laarzenpad

Het Laarzenpad is een pad van maar liefst zes kilometer door het mooie landschap van de Achterhoek. Hier komt u langs verschillende vennen, oude boerderijen, statige lanen en af en toe weilanden. Let wel op: dit gebied is vaak erg vochtig waardoor een paar laarzen goed van pas komt.

Kasteel Ruurlo

In het rijke natuurgebied, idyllische plekken en diep verborgen in de Achterhoek vindt u Kasteel Ruurlo. Dit eeuwenoude kasteel is een van de mooiste van heel Nederland. Tegenwoorden is het een decor voor kunstenaar Carel Willink. Daarmee is het omgetoverd tot een museum dat vele bezoekers per jaar aantrekt. Naast dat is het een monumentaal pareltje en tevens een nationaal cultureel erfgoed. Hier een kaartje kopen staat garant voor een leuk dagje uit.

Klantervaringen in Ruurlo

Klantervaring van Gert uit Lochem

“Boven verwachting goed”

Snel en simpel bestellen via de website. En dan maar hopen dat het gras de kwaliteit heeft die je wenst. Want dat zie je niet op een website. Maar het is in 1 woord: geweldig! Levering gaat prima. De zoden zijn stevig en hebben mooi en handig formaat. Prima te verwerken. . Ik kan alleen maar zeggen: super tevreden!

Gert - Lochem - 2020-04-18
Klantervaring van Bennie plant uit Zelhem

“Super tevreden !”

Snelle levering, duidelijke site, voordelige prijs en mooi gras !!

Bennie plant - Zelhem - 2019-10-31

Graszoden bezorgen Ruurlo

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Ruurlo en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Ruurlo

Veelgestelde vragen in Ruurlo

Hoe snel kunnen graszoden in Ruurlo geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Ruurlo?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.