Graszoden kopen in rhoon

Het dorp Rhoon, aan de Ijsselmonde nabij Rotterdam is voorzien van veel warme natuur. U ontvlucht hier de stadsdrukte van Rotterdam en Den Haag. Voor uw woning in Rhoon zijn graszoden kopen een aanrader als u van natuur houdt in uw achtertuin. Graszoden geven een perfecte uitstraling aan uw woning doordat ze strak en netjes kunnen worden gelegd. Graszoden kopen is een optie als u veel gebruik maakt van uw tuin. Denk aan een picknick in uw achtertuin en lekker op het gras te zitten. Ook is graszoden kopen een goede keuze voor uw kinderen als ze in de tuin willen spelen. Bij uw tuinontwerp kunt u creatief zijn door graszoden te kopen en deze zelf helemaal te leggen namens uw ontwerp. U krijgt diversiteit en veel openheid in uw tuin met graszoden. Online kunt u ze makkelijk bestellen om uw tuin snel van een groen gazon te voorzien. Leveren of afhalen is beiden mogelijk. Uw voortuin bedekken met graszoden zorgt voor een mooie netjes onderhouden tuin samen met de andere woningen in Rhoon.

Nieuwbouw in Rhoon en omgeving

In het Essenpark aan de Essenlaan staan nieuwe rijtjes woningen met mooie tuinen waar genoeg ruimte is voor het kopen van graszoden om extra groene tuinen te krijgen. Ook de Alma Tademahof heeft gezinswoningen waar het leggen van een mooie groene tuin de moeite waard is. De straten liggen volledig in het groen van grasvelden en bomen. Er is extra veel groen in deze wijk en straten aangeplant. Zo krijgt de natuur een kans om vol op te bloeien en u de kans om van uw nieuwe graszoden in uw achtertuin in Rhoon te genieten. Essendael dat in de Rhoonse Landerijen ligt heeft veel natuur en ook veel water. Hier wordt u helemaal zen. De koopwoningen zijn ruim en bieden prachtig uitzicht op al het groen in de omgeving.

Natuur in omgeving Rhoon

Rhoon staat bekend als boeren dijkdorp in Zuid Holland. Er is veel groen, weiland en andere natuur te vinden. Denk ook aan veel wandel en fietsroutes en wateren. Essendael realiseert mooie woningen in de natuur. Het dorp heeft veel akkergrond en landbouw in de Zegepolder. Er zijn qua dieren veel soorten vogels, vlinders en andere insecten in de omgeving zoals libellen. Er zijn wandelroutes langs mooie waterplassen, meren en tussen het hoge riet. Ook vind u hier veel soorten bloemen en planten. Rhoon heeft dus ook veel natuur uitjes te bieden voor jong en oud met leerzame tochten voor kinderen over de akkerlanden en langs de oevers van wateren in de polders. Naast uw groene graszoden voor in de achtertuin vind u dus heel veel groen in de omgeving.

Bezienswaardigheden in Rhoon en omgeving

In Rhoon staat een antiek kasteel die uit 1432 stamt. Dit hoffelijke bouwwerk brengt u terug naar vroegere tijden. De Duyvelant familie woonde hier als adellijke familie van leenheer de heerlijkheid van Rhoon. Het dorp heeft een middeleeuwse kom met een kerk en huis van Pendrecht. Hier geniet u dus van een stukje oudheid en sfeer. In de omgeving liggen Grienden die onder invloed staan van watergetijden. Hier vindt u zoet water eb en vloed. Dit zal twee keer per jaar vloed zijn en dan staat het gebied onder waterniveau. Door deze opbouw van water komen hier mooie soorten dieren en planten voor. In de omgeving zijn diverse Grienden te vinden waaronder de Rhoonse Grienden.

Klantervaringen in rhoon

Klantervaring van Hendrik uit Rhoon

“Topgras en op de afgesproken datum geleverd!”

Topgras en op de afgesproken datum geleverd!

Hendrik - Rhoon - 2020-04-01
Klantervaring van Alexander uit Poortugaal

“Goede afspraak en levering keurig op tijd”

Prachtig sterk gras. Mooi gesneden en goed te leggen. Betrouwbaar bedrijf.

Alexander - Poortugaal - 2020-06-20

Graszoden bezorgen rhoon

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in rhoon en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor rhoon

Veelgestelde vragen in rhoon

Hoe snel kunnen graszoden in rhoon geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar rhoon?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.