Graszoden kopen in Renkum

Renkum is zowel een dorp als gemeente dat tot de provincie Gelderland behoort. Met een inwonersaantal van maar liefst 9.100 inwoners is het een relatief groot dorp. Daarnaast is het een dorp dat aan de Rijn ligt, bekend staat vanwege de Slag om Arnhem en in een natuurrijk gebied ligt. Dit alles maakt van Renkum een levendig, rijk en groen dorp waar iedereen zou willen wonen.

Wilt ook in de gemeente van Renkum wonen? Wilt u het liefst een huis kopen in dit prachtige dorp? En wilt u vervolgens uw voor- en achtertuin aanvullen met een groen gazon? Dan is dit mogelijk met de graszoden uit onze webshop. Vaak komen we langs in Renkum om deze te bezorgen. We bieden enkel producten van goede kwaliteit en tegen een lage prijs.

Ruim en in de natuur wonen in Renkum

Graszoden kopen bij Beekdal

In 2017 is aan de rand van het dorp een prachtig nieuwbouwwijk gebouwd. Deze woonwijk ligt aan de rand van Renkum, tegen het natuurgebied aan. Dit gebied bij Beekdal is daarom een wijk met veel ruimte, rust en natuur. Bovendien is de wijk geschikt voor iedereen: van jong tot oud.

Het fijne aan de woningen zelf is dat ze ruim zijn opgezet. Hierdoor krijgt u voldoende leefruimte. Verder zijn de huizen gebouwd volgens landelijke en dorpse karakteristieken. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in de houtkleurige tinten van de woningen. Daarnaast staat duurzaamheid voorop bij de huizen, wordt regenwater vaak opgevangen en is er een zonneboiler beschikbaar.

Maar het mooiste is dit: de huizen hebben prachtige, ruime tuinen die omgeven zijn door groene gebieden. Hierdoor krijgt u een eigen stuk grond waar u van natuurgeluiden en groene aanzichten kunt genieten. Doordat u graszoden gaat kopen, laat u de tuin helemaal meegaan in deze natuur.

Een huis kopen in Renkum centrum

Renkum is een relatief groot en schitterend dorp in de omgeving. Bovendien kent het dorp ook een lange, rijke en prachtige geschiedenis. Zo heeft het vooral bekendheid vanwege de Slag om Arnhem, alleen heeft het dorp ook vele voorzieningen, rijksmonumenten en oude landgoederen en kastelen.

Binnen het oude centrum van Renkum vindt u naast historie ook veel modernisering. Op dit moment staan er moderne winkels, vele horecagelegenheden en schitterende parken waar u een heerlijke wandeling kunt maken. Bovendien is wonen in de binnenstad van Renkum zowel rustig als levendig.

Wilt u op termijn ook in het prachtige centrum van dit dorp wonen? Wilt u in een omgeving met rust, ruimte en een plek waar u een eigen tuin kunt inrichten? Dan is het mooi om dit aan te vullen met wat graszoden. Vaak is dit de ideale optie om een stuk grond te maken waar u ultiem kunt ontspannen na een lange dag. De graszoden hiervoor kunt u kopen via onze webshop.

Dorp & Omgeving Renkum

Renkum kent, zoals eerder benoemd, verschillende kastelen en landgoederen. Enkele voorbeelden zijn Grunsfoort, Oostereng, Keijenberg en Mariëndaal. Dit zijn een aantal plekken die u moet bezoeken wanneer u in de omgeving bent.

Bovendien ligt in het Renkums beekdal een bijzonder plekje. Hier is namelijk een van de oudste natuurijsbanen van ons land te vinden.

Als laatste zijn er nog de eeuwenoude uiterwaarden en bossen. Hierin kunt u heerlijk wandelen, de fiets pakken en van de flora en fauna genieten.

Klantervaringen in Renkum

Klantervaring van Hans uit Wolfheze

“Super die graszoden, zeker geen zooitje ”

Goed advies, makkelijke website, prima levering en goed product. De 50 m2 lagen er zo in en een can hear the grass grow’.

Hans - Wolfheze - 2020-04-05
Klantervaring van Jan willem  uit Bennekom

“Keurig volgens afspraak en goede kwaliteit ”

Het gras werd keurig op tijd geleverd en de kwaliteit was goed zoals te zien is op de foto van het eindresultaat. Ze zijn ook een van de weinige die in deze tijd van schaarste gewoon kunnen leveren

Jan willem - Bennekom - 2020-06-17

Graszoden bezorgen Renkum

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Renkum en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Renkum

Veelgestelde vragen in Renkum

Hoe snel kunnen graszoden in Renkum geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Renkum?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.