Graszoden kopen in Rekken

Graszoden kopen in Rekken? Rekken is een dorp uit de gemeente Berkelland van de provincie Gelderland. Dit dorp in de Achterhoek heeft op dit moment slechts 1.300 inwoners. Daarmee is het een relatief klein dorp waar u rustig en ruim kunt wonen. Bovendien ligt het op slechts een paar kilometer afstand van de grens met Duitsland, zijn er twee kernen die gescheiden zijn door een rivier en kent het veel historie. Dit alles maakt van Rekken een erg fijn dorp om een huis te kopen.

Zou u ook in de gemeente van Berkelland willen wonen? Zoekt u specifiek een koopwoning in Rekken? Zou u bovendien uw voor- en achtertuin willen aanvullen met graszoden van topkwaliteit? Dan bent u precies op de juiste plek. De graszoden uit ons assortiment zijn van goede kwaliteit en worden bovendien snel geleverd. Meer informatie hierover treft u onderaan deze pagina.

Ruim en landelijk wonen in Rekken

Graszoden kopen bij De Piepermolen

De Piepermolen is een prachtig stuk nieuwbouw in Rekken. De Piepermolen is natuurlijk bekend vanwege haar oude en unieke uitstraling. Echter, de woningen eromheen worden gebouwd met zowel moderne als landelijke karakteristieken. Hier wonen betekent dus wonen in het middelpunt, met zicht op de Piepermolen en in een moderne woning.

De woningen zelf hebben eigenzinnige eigenschappen. Zo bestaan ze uit slechts één verdieping, hebben ze een uniek metselwerk en zijn ze klaar gemaakt voor de toekomst. Bovendien kijkt u vanaf deze woningen ook uit over de uitgestrekte weilanden. Daardoor kunt u ook heerlijk genieten van de natuur.

Het mooie aan deze woningen is dat er nog een tuin ligt tussen het weiland en uw woning in. Vaak is het een mooie optie om de tuin over te laten lopen in het weiland. Dit doet u natuurlijk met een groene tuin. Hiervoor kunt u via onze webshop graszoden kopen die we vervolgens zo snel mogelijk bij u leveren.

Een huis kopen in Rekken centrum

Hoewel Rekken veel verduurzaming en nieuwe woningen kent, is de binnenstad nog in haar prachtige staat te bewonderen. Het dorp heeft namelijk een veelzijdig verleden wat u bijvoorbeeld te zien krijgt in oude monumenten, gebouwen en groene parken. Dit maakt de binnenstad ook wel de leukste buurt om te wonen.

Binnen de kern van Rekken kunt u dus fantastisch wonen. Geniet zo tijdens de ochtenduren van een fijne wandeltocht door de groene parken en gebieden van dit dorp. Vul de middaguren in door naar leuke winkels in de buurt te gaan om daarna de avond te eindigen op een van de terrassen of in een café.

Bent u op dit moment op zoek naar een huis in Rekken? Wilt u daarbij uw tuin voorzien van meer groen? Zowel in de binnenstad als de andere buurten zijn we regelmatig om graszoden te leveren. Ook u kunt deze eenvoudig kopen via onze webshop.

Dorp & Omgeving Rekken

Rekken is een plek uit de Achterhoek wat te zien is aan het mooie natuurlandschap. Zo vindt u aan de rand van Rekken de typische agrarische weilanden die kenmerkend zijn voor dit gebied.

Een ander leuk stuk natuur is het Krosewicker Grenzwald. Hoewel een deel aan de zuidkant van Rekken ligt, is het grootste gedeelte hiervan in Duitsland. Geniet hier van een goede wandeling, fietstocht of verken de flora en fauna in dit gebied.

Klantervaringen in Rekken

Klantervaring van John giesen  uit Groenlo

“Super ”

Goed advies

John giesen - Groenlo - 2019-10-19
Klantervaring van Elyse uit Groenlo

“Super!”

Graszoden besteld en het werd ondanks de huidige situatie op de afgesproken dag netjes afgeleverd. Ontzettend attente chauffeur die het gras via het paadje naar achter gebracht heeft bij de poort van onze tuin, terwijl we daar niet eens om vroegen. Een extra pluim voor deze meneer dus. Bij de bestelling waren ze vergeten de zaaimest te leveren, zoiets kan gewoon gebeuren. Eén telefoontje + één mailtje met gegevens en 2 dagen later werd dit alsnog bezorgd. Super nette service dus! Oh en niet geheel onbelangrijk, het is hartstikke mooi gras (voor de beste online totaalprijs die we konden vinden).

Elyse - Groenlo - 2020-04-13

Graszoden bezorgen Rekken

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Rekken en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Rekken

Veelgestelde vragen in Rekken

Hoe snel kunnen graszoden in Rekken geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Rekken?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.