Graszoden kopen in Raamsdonksveer

Gaat u een huis kopen in Raamsdonksveer? Dan komt u te wonen in de gemeente Geertruidenberg en wordt u inwoner van de provincie Noord-Brabant.

Raamsdonksveer ligt ingesloten tussen de wateren de Donge en de Bergsche Maas. 

Verhuizen naar Raamsdonksveer kan door een bestaand huis te kopen, maar ook door voor een nieuwbouwhuis te kiezen.

Huis kopen in Raamsdonksveer

Het kopen van een nieuw te bouwen huis biedt u meerdere voordelen. Nieuwbouw geeft u de mogelijkheid om uw wensen kenbaar te maken bij de ontwikkelaar. Op het gebied van duurzaamheid is er op voorhand al veel te realiseren.  Bij een bestaand huis brengt dit meestal een grote verbouwing en daardoor ongemak met zich mee.

Besluit u een nieuwe woning in Raamsdonksveer te kopen, dan zult u zich over niet al te lange tijd de eigenaar kunnen noemen van een woning in de jaren ’30-stijl. Uw huis wordt vormgegeven met een schuine kap. 

Bij uw woning zult u met gemak twee auto’s kunnen parkeren. U heeft namelijk de beschikking over een garage en een oprit. Via een kanteldeur kunt u de garage openen.  Voor het gemak wordt er ook een tuindeur aan de achterzijde geplaatst. Ideaal om te gebruiken voor het stallen van fietsen en vanuit de tuin uw garage te betreden.

Duurzaamheid in Raamsdonksveer

Wonen in een natuurlijke omgeving vraagt om aandacht voor duurzame toepassingen. Er zijn diverse mogelijkheden om de duurzaamheid van uw huis te vergroten. Op het gebied van isolatie zal uw woning ongetwijfeld goed worden gebouwd.

Wilt u uw maandlasten echter verlagen en een bijdrage leveren aan het milieu, dan kunt u zonnepanelen op uw dak plaatsen en ledlampen kopen. Ook vloerverwarming kan een aanzienlijk verschil maken. Het opwekken van uw eigen energie kan ook buiten uw huis. 

Als u de tuin voorziet van graszoden en rondom deze graszoden ledverlichting aanbrengt, kunt u zonder schuldgevoel de lampen ’s avonds aanzetten om ook in de donkere uurtjes van uw tuin te genieten. Het kopen van graszoden kan al terwijl de bouw van uw huis nog in volle gang is.

Graszoden leggen in Raamsdonkveer

Tijdig uw tuin inrichten, is om meerdere reden aan te raden.  Niet alleen verdeelt u zo werkzaamheden die komen kijken bij het kopen van een huis, maar u voorkomt ook vervuiling van uw nieuwe huis. Bij nieuwbouw is er langere tijd sprake van een bouwomgeving, die wordt gekenmerkt door grond en water.  Als hier doorheen wordt gelopen om in uw huis te komen, dan levert u dat veel onnodig schoonmaakwerk op. Plaats de graszoden daarom al van tevoren. Zo krijgt uw tuin alvast een prachtige uitstraling door de graszoden en kunt u de focus leggen op de keuzes die gemaakt moeten worden op het gebied van inrichting van het huis.

Bezienswaardigheden 

Raamsdonkveer heeft naast de mooie natuur ook het nodige te bieden op cultureel vlak. U kunt een bezoekje brengen aan zowel rijks- als gemeentelijke monumenten, maar ook de koren- en schorsmolen en de watertoren van Raamsdonkveer gaan bekijken. Tijdens het culturele uitstapje mag een bezoek aan de Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaartkerk eigenlijk niet ontbreken.

Klantervaringen in Raamsdonksveer

Klantervaring van Sandra uit Oosterhout

“Snelle levering, goede prijs, mooi gras”

We kregen de graszoden snel geleverd. Ze werden in overleg met de chauffeur op de gewenste plek op de oprit gelegd. Prijs is prima en het gras ziet er erg mooi uit. Tevreden en we zullen graszodengelegd.nl zeker aanraden bij vrienden en familie!

Sandra - Oosterhout - 2020-04-24
Klantervaring van Eva  uit Waspik

“Super graszoden!”

Hele mooie kwaliteit zoden, goed legbaar. Ook niks aan te merken op bezorging. Goede service!

Eva - Waspik - 2020-03-16

Graszoden bezorgen Raamsdonksveer

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Raamsdonksveer en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Raamsdonksveer

Veelgestelde vragen in Raamsdonksveer

Hoe snel kunnen graszoden in Raamsdonksveer geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Raamsdonksveer?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.