Graszoden kopen in Pieterburen

Pieterburen is een plaats in het noorden van Groningen. De plaats behoort tot de gemeente Het Hogeland. Het is een zeer oud plaatsje. Er zijn namelijk bronnen uit 1371 waarin Pieterburen al wordt genoemd. Ook in Pieterburen leveren wij graszoden. Vind u dat uw tuin toe is aan een opknapbeurt? Dan helpen wij u graag met het bezorgen van een prachtig gazon in de vorm van graszoden. U hoeft ze slechts te kopen door een bestelling te plaatsen op onze website. Dit gaat heel gemakkelijk. Na het kopen zullen wij de graszoden zo snel mogelijk bij u leveren. Daarna kunt u direct genieten van het planten van de graszoden in uw tuin en daarna van uw nieuwe gazon!

Wadlopen vanaf Pieterburen

Wadlopen is ooit ontstaan ​​in de wintersport! In de winter van 1963 begon het met een wandeling over het ijs vanaf het vaste land naar Schiermonnikoog. Wadlopen Pieterburen is sinds enkele jaren geleden ook zulke tochten gaan aanbieden.

Vanwege de zwaartekracht van de maan en de aarde verwisselen de getijden op onze planeet twee keer per dag. Eb betekent dat er water wordt weggepompt, en bij vloed stijgt het water weer. Bij eb kan men op het wad lopen. Lage waterstanden zijn elke dag op verschillende tijdstippen. Een dagje wadlopen kan de ene keer bijvoorbeeld 6 uur ’s ochtends zijn en een week later 5 uur’ s middags! Wadlopen is een heerlijke en milieuvriendelijke sport, iedereen met een goede gezondheid kan meedoen! In het wad passeert men kwelders, modderige velden, zandbanken en diep water-rivieren. Soms zakt men in het slik tot zijn knieën, en van tijd tot tijd moet men door een sloot lopen en stroomt het water tot zijn middel! Misschien kunt u zich wel voorstellen de Wadlopen Pieterburen een enorme toeristische attractie is. Het is niet alleen fijn voor u, als inwoner van Pieterburen, om het dorp te versieren met mooie gazons, maar ook voor de toeristen is dit een mooi gezicht. Wilt u nou dat de toeristen uw dorp zien als een mooie plaats? Dan kunt u met onze graszoden Pieterburen opfleuren. U kunt ze eenvoudig kopen op onze website.

Botanische tuin Bonies Toen

Domies Toen heeft een verscheidenheid aan planten en oude historische elementen.

Een van deze historische elementen is het “slingertoen”, een tuin die in 1881 werd aangelegd in Engelse landschapsstijl. In het voorjaar vind je hier veel stinkende planten. Domies Toen bevat bijna alle bekende én minder bekende stinzenplanten. Met deze collectie verwierf Domies Toen in 2005 een museumstatus. Er bloeien wilde planten bloeien in de vroege zomer: De planten die vroeger langs de weg bloeiden en nu helaas worden bedreigd kunt u hier bewonderen . In de zomer is er speciale aandacht voor de kruidentuin met een border van middeleeuwse kruiden en prachtige bloemen.

Domies Toen is niet alleen een erkend museum (gebaseerd op de collectie zeldzame planten), maar ook een botanische tuin erkend door de Nederlandse Vereniging voor Botanische Tuinen. Uw tuin even mooi maken als Bonies Toen lijkt bijna onmogelijk. Maar het onze graszoden komt u erg dichtbij. U kunt ze kopen via onze website. Na het kopen zult u met de graszoden Pieterburen s botanische tuin kunnen namaken.

Klantervaringen in Pieterburen

Klantervaring van Wiert uit Aduard

“uitstekende grasrollen ontvangen”

Op zaterdag besteld en geleverd op dinsdag; uitstekende kwaliteit grasrollen. Bezorging perfect geregeld; zeer vriendelijke chauffeur die de rollen op de meest geschikte plaats neerzette waardoor minimaal getild hoefde te worden met de rollen. Betaling van de rollen uitstekend geregeld.

Wiert - Aduard - 2020-04-23
Klantervaring van Reinder steenbergen uit ZUIDHORN

“Top”

Goede service en nazorg

Reinder steenbergen - ZUIDHORN - 2020-04-16

Graszoden bezorgen Pieterburen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Pieterburen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Pieterburen

Veelgestelde vragen in Pieterburen

Hoe snel kunnen graszoden in Pieterburen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Pieterburen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.