Graszoden kopen in oude weteringen

Het Zuid-Hollandse dorp Oude Weteringen wordt door een brug verbonden met het dorp Weteringbrug in de gemeente Haarlemmermeer. Oude Weteringen ligt in het Noorden van de provincie.

De naam Oude Weteringen komt van het kanaal waaraan het dorp gevestigd is. De naam van dit kanaal is later gewijzigd in “De Wetering”.

Graszoden kopen in Leimuiden

Wonen in een veenweide gebied is mogelijk als u een huis gaat kopen in het zogeheten “Groene Hart”.

In de nabijheid van Oude Weteringen wordt in het dorpshart nieuwbouw gerealiseerd. Hier een huis en graszoden kopen biedt u veel mogelijkheden. Zo zult u ligplaats krijgen, waardoor u zich snel op het water kunt begeven. Ook ervaart u hier de gemoedelijke en gezellige dorpssfeer van Leimuiden. Een waterrijk gebied dat wordt omringd door natuurlijk groen. Een ideale plek om graszoden voor te kopen. 

Wat is er fijner dan op uw blote voeten door uw eigen gras naar de ligplaats in de haven te lopen? Hier een huis en graszoden betrekken kan als u een keuze maakt uit de verschillende woningopties.  Zo kunt u een boerderijwoning met een karakteristieke uitstraling kopen, maar u kunt ook een schuurwoning kopen. De schuurwoning heeft enorme woonlagen en zal u om die reden volop ruimte bieden.  Ook de schipperswoning is het overwegen waard. Wilt u zo optimaal genieten van rust en ruimte? Dan kunt u zelfs overwegen om een vrijstaand huis kopen binnen dit project.

Voorzieningen

Besluit u hier uw toekomstige woning en graszoden te kopen, dan kunt u zich ervan verzekeren dat u op het gebied van voorzieningen ruim zult worden voorzien. Er is namelijk volop ruimte voor zowel bedrijven als winkels. Dit vergroot de dynamiek van het dorpshart.

Voor de kinderen is de basisschool op korte afstand van uw nieuwe huis gelegen. Met Oude Weteringen in de nabijheid kunt u eens een kijkje gaan nemen bij de rijksmonumenten, de gemeentelijke monumenten en het Rijnlands observatorium dat Oude Weteringen rijk is.

Festivals

Na de verhuizing is een beetje ontspanning vast wenselijk. De hectiek en de stress van de verhuizing kunnen door het bezoek aan een festival heerlijk van uw afglijden. In de provincie heeft u op verschillende momenten van het jaar de mogelijkheid om eens helemaal los te gaan.

De velden, die wellicht van graszoden zijn voorzien, lenen zich goed voor een danssessie op uw favoriete muziek. Graszoden maken een veld snel geschikt voor een zware belasting. Mocht er onverhoopt schade aan het gras optreden, dan kan het aangetaste deel snel en effectief met nieuwe graszoden worden hersteld. Als u thuiskomt kunt u uw eigen graszoden bewonderen door de tuinverlichting aan te zetten.

Klantervaringen in oude weteringen

Klantervaring van Maurice uit AALSMEERDERBRUG

“Boven verwachting”

Lekker op tijd geleverd. Mooie dikke zoden en prachtig stevig en groen gras. Super kwaliteit.

Maurice - AALSMEERDERBRUG - 2020-05-26
Klantervaring van Liesbeth uit Amstelveen

“Prachtig. Makkelijk te leggen. Goede levering.”

Mooie zoden. Echt stevig en vers. Goed volgens afspraak geleverd. Handig dat de bestelling zo kort van te voren kan. Zo kon ik bestellen nadat de ondergrond helemaal klaar was. Schaduwgras echt een aanrader. Dit bij soort anderen nog niet gezien.

Liesbeth - Amstelveen - 2020-07-18

Graszoden bezorgen oude weteringen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in oude weteringen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor oude weteringen

Veelgestelde vragen in oude weteringen

Hoe snel kunnen graszoden in oude weteringen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar oude weteringen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.