Graszoden kopen in ottoland

De provincie Zuid-Holland staat vooral bekend om grote steden als Rotterdam, Den-Haag en nog vele anderen. Daarmee verliezen mensen soms uit het oog dat Zuid-Holland ook nog veel andere pittoreske plaatjes kent. Een van die pittoreske plaatjes waar ongetwijfeld niet veel mensen van hebben gehoord is Ottoland. Dit is een plaatsje gelegen in het westen van Zuid-Holland in de gemeente Molenland. Het is een ideale plaats voor jonge gezinnen met kinderen. De ouders zijn dan werkzaam in de randstad, terwijl de kinderen tegelijkertijd kunnen opgroeien in een rustige en gezonde omgeving. Bovendien is er veel ruimte in Ottoland, wat als voordeel met zich meebrengt dat veel huizen zijn voorzien van grote tuinen. Bent u van plan om in Ottland te gaan wonen, of woont u daar al? U kunt uw tuin dan een groen karakter geven door het kopen van graszoden.

Het leven in Ottoland

In de eerste alinea werd al even verkondigd dat Ottoland een geweldig dorp is voor gezinnen met jonge kinderen. Deze kunnen dan op een veilige plaats opgroeien. Een ander voordeel van Ottoland is de prachtige bosrijke omgeving. De plaats bevindt zich namelijk in het midden van Alblasserwaard. Dit is een bekende Nederlandse landstreek, alwaar u optimaal kunt genieten van groen. Bovendien kent het dorp ook een sterk dorpsleven. Dit betekent dat er verschillende verenigingen zijn. Dorpsgenoten kunnen elkander zo gemakkelijk leren kennen. In Ottoland zijn ze ook zeer tolerant tegenover nieuwkomers. Als u in een gezellige gemeenschap opgenomen wilt worden, is Ottoland dan ook de juiste plaats. Ottoland kent ook een lange geschiedenis en daarmee dus ook verschillende rijksmonumenten. Ottoland kent ook verscheidene prachtige boerderijen die als rijksmonument zijn aangemerkt.

De voordelen van graszoden kopen

Als u woonachtig bent in Ottoland, dan betekent dit dat u een grote tuin heeft. De tuin is het visitekaartje van uw huis en het eerste wat opvalt als mensen langslopen. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan de stijl van uw tuin. U kunt uw tuin een groen karakter geven door graszoden aan te schaffen. Dit is een ideaal fundament voor verschillende tuinstijlen. U kunt dan nog zeer veel kanten op. Het is ook fijn voor mensen met een beperkt budget. Graszoden leggen kunt u namelijk zelf gemakkelijk doen. Bovendien kent gras vele voordelen. Het is ideaal om in het gras van de zon te genieten, maar ook hartstikke leuk voor kinderen. Het kopen van graszoden is dan ook een echte aanrader voor mensen die woonachtig zijn in Ottoland. Niet alleen als u een kleine tuin heeft, maar ook voor gezinnen met een hele grote tuin. 

Graszoden kopen voor nieuwbouw aan de A120

Het dorp Ottoland groeit steeds verder door, vanwege de populariteit en mooie ligging. Omwille van die reden worden er dan ook nieuwe huizen gebouwd aan de A120. Deze huizen zijn voorzien van een ruime tuin. Geef deze tuin een fijn karakter door het kopen van graszoden. Bij ons kunt u gemakkelijk graszoden bestellen in de webwinkel. De meeste graszoden hebben wij op voorraad, waardoor ze zeer snel geleverd kunnen worden. Wilt u de graszoden liever nog even in het echt bekijken? U kunt dan naar onze vestiging toekomen en wij voorzien u daar ook graag van vrijblijvend advies.

Klantervaringen in ottoland

Klantervaring van Esther uit Giessenburg

“Prachtig gazon!!”

Door omstandigheden heeft het gras bijna 3 dagen op de rol gelegen, maar de kwaliteit van het gras is super gebleven!! Dus zoals op de foto te zien is, hebben we een prachtige grasmat gelegd!! Ook het bestel- en leverproces is goed geregeld, zelfs de chauffeur belde nog even netjes toen hij bijna bij ons adres was, top!!

Esther - Giessenburg - 2019-12-09
Klantervaring van Arnaud uit Hardinxveld-Giessendam

“Prettige communicatie en geleverd volgens afspraak”

Graszoden besteld voor weliswaar een klein gazon. De geplande afspraak kon zonder moeite vervroegd worden omdat dit wegen het weer beter uit kwam. Prettige communicatie en afgeleverd volgens afspraak tot bij de poort van de achtertuin. Kwaliteit van de graszoden was prima; mooi dun, maar dik genoeg om niet te scheuren tijdens het leggen.

Arnaud - Hardinxveld-Giessendam - 2021-03-10

Graszoden bezorgen ottoland

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in ottoland en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor ottoland

Veelgestelde vragen in ottoland

Hoe snel kunnen graszoden in ottoland geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar ottoland?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.