Graszoden kopen in Oosterzee

Oosterzee, ook wel Eastersee genoemd, is een plek uit de gemeente De Friese Meren binnen de provincie van Friesland. Met slechts 910 inwoners is het dorp een klein plaatsje waar u zowel rustig als landelijk kunt wonen. Wel ligt dit dorp aan het Tjeukemeer wat het grootste meer van heel Friesland is. Deze combinatie van rust, ruimte en aan het meer wonen maakt van Oosterzee een prachtige plaats om te wonen.

Wilt u ook wonen in het mooie De Friese Meren? Heeft u ondertussen al een schitterend huis op het oog in Oosterzee? Wilt u die woning complimenteren met kwalitatieve graszoden? Dan bent u bij ons op de goede plek. Naast kwalitatieve graszoden hebben we een ruim aanbod, leveren we snel en zijn we voordelig. Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar de onderkant van deze pagina.

Ruim en waterrijk wonen in Oosterzee

Graszoden kopen bij de Zuivelweg

Aan de Zuivelweg in Oosterzee zijn er vele unieke plekken om te wonen. Deze woningen die gebouwd zijn in het jaar 2007 staan op een top-locatie. Aan het Tjeukemeer gelegen kunt u heerlijk uitkijken over het waterrijke gebied. Bovendien is het een nette buurt met kindvriendelijke kenmerken, moderne woningen en een rustige buurt. Het mooie is dat u op slechts 1 uur van Amsterdam vandaan zit.

De huizen zelf zijn vrij nieuw, ruim opgezet en hebben zowel dorpse als moderne sferen. Hier kunt u dus geweldig wonen als u tot rust wilt komen na een lange werkdag, met het gezin of met een partner.

Zoekt u een woning in deze buurt? Dan heeft u geluk. Deze huizen zijn namelijk voorzien van even mooie tuinen. Het grootste gedeelte van de inwoners kiest hier voor een groen gazon. Want door graszoden te kopen draagt u bij aan zowel de dorpse als waterrijke karakteristieken van deze omgeving. Bestel deze daarom nu in onze webshop.

Een woning kopen in Oosterzee centrum

Oosterzee is een dorp dat al teruggaat tot de 11e eeuw. Het is een dorp dat een tijd geleden nog veel bedrijvigheid had. Zo was er een stoomzuivelfabriek, landbouwmachine fabriek en andere ondernemingen waardoor er veel werkgelegenheid was. Dit, in combinatie met de haven en het Tjeukemeer, heeft van Oosterzee een welvarend gebied gemaakt.

Wonen in het centrum van Oosterzee betekent dat u binnen afzienbare tijd aan het water bent. Hier kunt u een heerlijke ochtendwandeling maken of een duik nemen later op de dag. Ook is wonen in het centrum ideaal wanneer u van rust houdt met de nodige voorzieningen in de buurt.

Wilt u op termijn een huis kopen in Oosterzee? Dan kunt u de tuin complimenteren met een prachtig groen gazon. Wanneer u dit wilt hebben we de perfecte oplossing voor u. Door graszoden binnen onze webshop online te kopen weet u zeker dat er binnenkort een kwalitatief goed gazon ligt.

Natuur en omgeving van Oosterzee

Zonnen, spelen, zwemmen en watersport. Zomerse dagen zijn fantastisch aan het Tjeukemeer. Aan de noordkant van dit meer vindt u het strand de Ulesporng. Hier kunt u, doordat het water is afgezet met veiligheidslijnen, goed zwemmen in de zomer. Daarnaast is het strand van goede kwaliteit, schoon en uitgestrekt. Dat maakt deze locatie ook ideaal voor een wandeling, om tot rust te komen of om de kinderen mee te nemen.

Klantervaringen in Oosterzee

Klantervaring van Stefan uit Joure

“Hele scherpe prijs, goeie service. Snel in reactie en levering”

Bestelling (66 m2 speelgras) is de dag erop bezorgd door een vriendelijke bezorger. Complete online winkel met goed advies.

Stefan - Joure - 2019-10-24
Klantervaring van Folkert sangers uit Haskerhorne

“Goeie kwaliteit”

Goeie kwaliteit mooi groen echt een aanrader!!!

Folkert sangers - Haskerhorne - 2019-08-31

Graszoden bezorgen Oosterzee

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Oosterzee en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Oosterzee

Veelgestelde vragen in Oosterzee

Hoe snel kunnen graszoden in Oosterzee geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Oosterzee?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.