Graszoden kopen in Oosterhout noord-brabant

De Noord-Brabantse stad Oosterhout ligt bijna in het midden van de provincie. De stad grenst aan onder andere de gemeentes Dongen, Breda en Geertruidenberg. Wij van Lageman Graszoden hebben ervaring met leggen van prachtige gazonnen in tuinen in Oosterhout.

Milieuzones in Oosterhout

Gemeente Oosterhout heeft verschillende milieuzones waar strenge regels worden gehandhaafd. Zo mag een vrachtwagen de milieuzone niet in, tenzij de bestuurder een dagontheffing aanvraagt. De boete voor het inrijden van een milieuzone met een vrachtwagen bedraagt € 230 en met een personenauto bedraagt deze € 95.

Nieuwbouwprojecten van Oosterhout

Onder de Linden

Het nieuwbouwproject ‘Onder de Linden’ is een project dat ten zuiden van het centrum van Oosterhout wordt gebouwd. Alle huizen binnen dit project zijn energiezuinig en worden gasloos opgeleverd. De woningen worden gebouwd in een boomrijke omgeving en zijn allemaal voorzien van een ruime tuin; voor natuurliefhebbers een ideale omgeving!

De Laverie

De Laverie bestaat uit drie verschillende soorten woningen, allemaal beschikkend over hun eigen tuin die compleet naar eigen smaak zijn in te richten. Ook zijn alle woningen in de Laverie gasloos. De ontwikkelaars van de Laverie hebben nog meer nagedacht over duurzaamheid, en zo is het dus mogelijk om een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten wanneer de kopers van een huis in de wijk interesse hebben om daar te wonen.

Hartveld

In augustus 2019 is de bouw gestart van nieuwbouwwijk Hartveld gelegen in de dorpskern van Den Hout. De kleine nieuwbouwwijk bestaat uit slechts zeven woningen. Alle woningen hebben een eigen tuin én een eigen mogelijkheid tot parkeren. De huizen zijn goed geïsoleerd, en ook in deze woningen wordt rekening gehouden met duurzaamheid. Ondanks de ligging van de wijk, op steenworp afstand van Oosterhout centrum en Breda stad, ligt de wijk in een gebied omgeven door natuur. Het landschap rondom Hartveld bestaat uit uitgestrekte bossen en weilanden.

Natuur in Oosterhout

Landgoed Oosterheide

Voorheen was Landgoed Oosterheide een heidegebied tussen Oosterhout en Breda. Tegenwoordig is dit gebied beplant met zeventig verschillende soorten boomsoorten. Dit heeft het veranderd van een heidegebied naar een bos. Op het landgoed is een wandelroute van 2 kilometer lang en ook een fietsroute van maar liefst 40 kilometer. Landgoed Oosterheide is een natuurmonument.

Natuurspeelplek de Heksenberg

De Heksenberg is een groot speelbos van Staatsbosbeheer. Het gebied bestaat uit duinen en bomen waar vooral kinderen dus goed hun energie kwijt kunnen. Maar ook voor volwassenen is er genoeg te doen, zo zijn er maar liefst meer dan 15 wandelroutes uitgestippeld over dit gebied wat ook wel bekend staat als de Seterse bergen.

Klantervaringen in Oosterhout noord-brabant

Klantervaring van Sandra uit Oosterhout

“Snelle levering, goede prijs, mooi gras”

We kregen de graszoden snel geleverd. Ze werden in overleg met de chauffeur op de gewenste plek op de oprit gelegd. Prijs is prima en het gras ziet er erg mooi uit. Tevreden en we zullen graszodengelegd.nl zeker aanraden bij vrienden en familie!

Sandra - Oosterhout - 2020-04-24
Klantervaring van Eline uit S gravendeel

“Zeer tevreden, zeker aan te bevelen”

Wij zijn zeer tevreden met de graszoden van graszodenkopen.nl. De levering was erg snel en ze werden keurig verpakt, op een pallet geleverd. Een paar jaar geleden hebben we bij de plaatselijke tuinwinkel graszoden gekocht. Daar waren we totaal niet tevreden over. De graszoden (schaduwgras) van graszodenkopen.nl voelden kwalitatief veel beter aan. We hebben ze kunnen leggen zonder dat er scheuren in kwamen. Inmiddels 5 dagen verder en het gras ziet er nog steeds mooi uit. Wat wij ook erg fijn vonden was dat er een duidelijk boekje bij zit met de uitleg over hoe je het gras moet onderhouden.

Eline - S gravendeel - 2019-09-25

Graszoden bezorgen Oosterhout noord-brabant

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Oosterhout noord-brabant en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Oosterhout noord-brabant

Veelgestelde vragen in Oosterhout noord-brabant

Hoe snel kunnen graszoden in Oosterhout noord-brabant geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Oosterhout noord-brabant?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.