Graszoden kopen in Ommen

Ommen is een schitterende locatie in Overijssel. Het is bekend vanwege de ligging aan de Overijsselse Vecht. Een stad met historie, monumenten en mooie huizen.

Bent u op zoek naar graszoden voor uw woning? Dan bent u hier op de goede pagina! Binnen onze webshop bestelt u eenvoudig uw graszoden. Selecteer het gewenste artikel, reken het af en vervolgens komen we graag langs om het te bezorgen. Meer informatie treft u onderaan deze pagina.

Modern en stedelijk wonen in Maassluis

Graszoden kopen in De Vlierlanden

In de Vlierlanden is gemeente Ommen bezig met nieuwbouwproject De Vlierbrink. Het bestaat uit 38 nieuwbouwwoningen op een bijzondere locatie. Bovendien zijn de huizen ook nog duurzaam, ruim, in een landelijke omgeving en met het gemak van het centrum van Ommen binnen handbereik. Een ander voordeel van deze woningen zijn de ruime opgezette tuinen. Hier kunt u, door graszoden te kopen, heerlijk tot rust komen. Een perfect relaxmoment op een groen gazon.

Nieuwbouwproject Beerzerveld

Net ten oosten van Ommen ligt het dorp Beezerveld. Dit dorp zit vol met basisscholen, sportcentra en verenigingen. Het is er levendig, rustig en toch dichtbij Ommen. Bovendien geniet u hier van een natuurlandschap met veel diversiteit. Ook hier zijn ze regelmatig bezig met het bouwen van nieuwe huizen. Zo ook bij Uitbreidingsgebied Beerzerveld, aan de noordkant van de Schuurmanstraat. Wilt u een huis kopen in een dorpse omgeving? Dan zijn graszoden ideaal om op te gaan in de groene omgeving. Regelmatig komen we langs in dorpen als Beezerveld.

Graszoden kopen in Havengebied West

Havengebied West in Ommen is nog een gebied waar constant wordt gebouwd. Zo zijn er de afgelopen jaren ongeveer honderd nieuwe huizen gebouwd. Ook voor de komende periode lijken er nog meer aan te komen. Met al deze nieuwbouw krijgt dit deel van Ommen een mooie metamorfose. Heeft u net een huis in Havengebied West, of ander deel van Ommen gekocht? Wij leveren met regelmaat graszoden op locaties als deze. Heeft u specifieke wensen? Dan kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier.

Ommen: rijk aan historie en natuur

Ommen is als Vechtdalstad een aantrekkelijke plek voor veel toeristen. Veel van deze toeristen komen hier voor aan wandeling aan de Vecht. Andere zijn er om gezellig iets te drinken op een terras, of om het oude centrum te bekijken. Voor toeristen die Vechtdal willen bekijken is Ommen een ideaal beginpunt. Toch heeft de stad zelf ook genoeg te bieden. Zo vindt u hier bekende musea als het Vliegermuseum, Streekmuseum en meer.

Naast de trekpleisters gaan inwoners ook veel wandelen in het prachtige natuurlandschap. Niet gek, met een vruchtbare grond in deze omgeving groeien er verschillende plantsoorten. Zo kunt u langs twee rivieren: de Vecht en Regge. Ook zijn er gebieden met heide, bos, zandverstuiving en meer. Met zulke rijke landschappen helpen de inwoners van Ommen graag mee in een groene oase. Zo zijn er veel tuinen te zien met een mooi gazon. Gaat u dus een huis kopen in omgeving Ommen? Dan kunnen de graszoden niet ontbreken.

Klantervaringen in Ommen

Klantervaring van Jelmer  uit Ommen

“Ons gazon is nu wél GROENER dan bij de buren!”

Nadat ons terras was gelegd was het tijd voor de volgende fase in ons tuinplan: het gazon. Hoe krijgen we een zo'n mooi mogelijk groen tapijt in onze tuin? Je googeld eens wat, maar door de droogte slecht leverbaar of zelfs uitverkocht bij veel bedrijven... Behalve bij Lagerman! De graszoden heb ik er dinsdags online besteld en koos ervoor om ze die vrijdag te laten bezorgen. Via de site was het bestellen ZEER EENVOUDIG en zag ik ook meteen wat het zou kosten. Na het bestellen kreeg ik via de mail een AANLEGGIDS mét kortingscode voor onderhoudsmateriaal. Op de leverdag werd ik prima op de hoogte gehouden over het exacte levertijdsstip. Dit gebeurde ook via een mail. Hierin werd benadrukt om de graszoden snel te leggen en zonodig de pallet af te stapelen tot 3 lagen om broei te voorkomen. Super duidelijk en getuigt van GOEDE ZORG! Op de leverdag kwam de chauffeur al snel via een heftruck de straat inrijden en kon de pallet dicht bij het aan te leggen grasveld neerzetten. Ondanks de droogte waren de graszoden van PRIMA KWALITEIT! De speelgazon graszoden hadden een mooi STEVIG WORTELBED. Soms heb je graszoden met een plastic gaas erin verwerkt, bij Lageman bestaat de graszode uit 100% GRAS! Het snijden ging ook prima. Na een paar uur lag er een PERFECT SPEELGAZON, waar we met ons gezin nog jaren van kunnen genieten!

Jelmer - Ommen - 2020-06-07
Klantervaring van Hugo uit Witharen

“Super graszoden en service ”

Top graszoden en als afgesproken op tijd geleverd door een vriendelijke chauffeur. Zeker om aan te raden om hier de graszoden te kopen.

Hugo - Witharen - 2020-04-10

Graszoden bezorgen Ommen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Ommen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Ommen

Veelgestelde vragen in Ommen

Hoe snel kunnen graszoden in Ommen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Ommen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.