Graszoden kopen in Oldenzaal

Oldenzaal is zowel een stad als gemeente in Twente. Op dit moment wonen er meer dan 31.000 mensen waardoor deze plaats een levendige plek is. Met een rijke historie is het ook een plek met prachtige monumenten, ruime woningen en schitterende tuinen.

Gaat u in Oldenzaal wonen? Bent u daarnaast op zoek naar graszoden? Dan zit u hier goed. Binnen onze webshop hebben we een ruim assortiment die u tegen een scherp tarief kunt kopen. Mocht u speciale wensen hebben, scrol dan naar de onderkant van deze pagina voor meer informatie.

Landelijk en ruim wonen in Oldenzaal

Graszoden kopen in het centrum

Van alle plekken in Oldenzaal is het centrum misschien wel het leukst. De binnenstad van Oldenzaal heeft prachtige gebouwen, gezellige cafés en eigenlijk alles wat het leven leuk kan maken. Kies je voor het centrum, dan kies je voor het bruisende stadsleven, hoge kwaliteit en vrijheid.

Het leuke is dat hier hard gewerkt wordt aan nieuwbouwproject Cortille. Dit is een bijzonder project van stadshuizen, maar dan in een modern jasje en extra groot. Zie het als moderne stadshuizen maar dan van vroeger. Hier krijg je woningen die aansluiten bij alle levensstijlen, gezinnen en voor zowel oud als jong.

Een ander voordeel binnen dit project zijn de ruime terrassen en tuinen die er zijn. Deze kunt u mooi aanvullen door graszoden te kopen. Op deze manier heeft een prachtig groen gazon waar u in de zomermaanden heerlijk kunt vertoeven.

Graszoden bestellen in De Graven Es

Toch liever buiten het centrum wonen? Dan is een huis kopen in De Graven Es iets voor u. Dit is een spiksplinternieuwe wijk aan de rand van Oldenzaal. Hier heeft u een plek waar u volledig tot rust komt, met veel parken en aan de rand van de natuur.

Bovendien zit het centrum van Oldenzaal nog steeds dicht in de buurt. Met de auto bent u slechts enkele minuten verwijderd van de binnenstad, waar u uw auto eenvoudig kunt parkeren.

Heeft u al een huis in deze wijk? Dan kan een gazon natuurlijk niet ontbreken. Regelmatig komen we langs in het centrum of nieuwbouwwijken als deze. De graszoden kunt u via onze webshop of door contact op te nemen kopen. Vervolgens doen we ons best om deze zo snel mogelijk bij u te bezorgen.

Natuur in Oldenzaal

De Tankerberg

Met een hoogte van maar liefst 85 meter is De Tankerberg het hoogste punt van heel Overijssel. Deze berg zit midden in een gebied met veel bebossing waar u een heerlijke fiets- of wandeltocht kunt maken. Dit is optimaal genieten van de natuur die Twente biedt.

Kalheupinkpark

Kalheupinkpark is een stadspark aan de buitenkant van Oldenzaal. Dit park komt uit de tijd dat Twente een grote opmars maakte dankzij de textielindustrie. Een andere benaming voor dit park is de Engels Tuin. De reden hiervoor is dat het werd aangelegd speciaal voor een Engelse dame.

Natuurgebied Het Lutterzand

Iets verderop, bij de Lutte, vindt u het natuurgebied Lutterzand. Dit gebied is een echte attractie voor zowel jong als oud die een dagje erop uit wilt gaan. Het hele jaar door kunt u door dit gebied fietsen of wandelen. Een prachtig plekje voor de natuurliefhebber.

Klantervaringen in Oldenzaal

Klantervaring van Hendrik uit Oldenzaal

“Alles wat beloofd wordt, klopt! ”

Het belangrijkste is de kwaliteit graszoden. Deze zouden goed zijn en dat zijn ze. Het gras ziet er direct mooi en erg groen uit, dus na het leggen direct een mooi resultaat. De levering was conform afspraak en een begeleidend boekje (pdf) geeft een duidelijke handleiding en aanwijzingen voor een mooi gazon houden.

Hendrik - Oldenzaal - 2020-04-20
Klantervaring van Pascal wunnink uit ENSCHEDE

“Duidelijk en snelle dienstverlening met mooie graszoden”

Afspraak is afspraak ook al kwam de chauffeur een uurtje te laat conform de afspraak. Dat mag de pret niet drukken van een mooie groene mat!

Pascal wunnink - ENSCHEDE - 2020-07-27

Graszoden bezorgen Oldenzaal

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Oldenzaal en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Oldenzaal

Veelgestelde vragen in Oldenzaal

Hoe snel kunnen graszoden in Oldenzaal geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Oldenzaal?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.