Graszoden kopen in Nunspeet

Nunspeet is zowel een dorp als een gemeente uit de provincie Gelderland. Met een hoeveelheid van 20.000 inwoners is het ook nog eens een bruisende locatie. Bovendien ligt het ook aan de grens van zowel de Veluwe als Randmeren. Deze mix van natuurgebieden en levendigheid maakt Nunspeet een schitterende locatie om te wonen.

Gaat u een huis kopen in Nunspeet? Of woont u hier al? Dan zijn graszoden voor uw tuin leuk zodat u meegaat met de natuurrijke omgeving. De graszoden vindt u bovendien terug in onze webshop, waar we alleen gebruik maken van hoogstaande kwaliteit. Wilt u meer weten over ons assortiment? Bekijk dan onderaan deze pagina voor de aanvullende informatie.

Landelijk en rustig wonen in Nunspeet

Graszoden kopen in Molenbeek

Molenbeek is uniek door de combinatie van een centrale ligging en landelijke karakters in één. Dit komt doordat het bruisende centrum van Nunspeet op de hoek ligt, terwijl je ook binnen afzienbare tijd bij Zwolle, Apeldoorn, Harderwijk en Amersfoort bent.

Naast de bruisende steden bent u ook omgeven door schitterende natuur. Zo kunt u genieten van het bos, de Veluwe, heide en weidelandschappen in de buurt van de Randmeren. Molenbeek is daarmee een unieke locatie.

Gaat u hier een huis kopen? Dan krijgt u daar ook een prachtig, ruim opgezette tuin bij. Nunspeet staat bekend om de prachtige landschappen, en dan wilt u dat uw tuin daarin mee gaat. Door graszoden te kopen kunt u meegaan met de omgeving. Een groen gazon is namelijk een goede aanvulling op de natuur en groene karakteristieken van deze wijk.

Wonen bij Project Laan 9

Naast het wonen op de rand van Nunspeet kunt u ook kiezen voor een A-locatie. Met Project Laan 9 woont u namelijk in het hart van het levendige Nunspeet. Hier is een nieuwbouwproject gaande op een plek met twee werelden: Ruimte, rust en groen en aan de andere kant de stadse voorzieningen.

Met de woningen op deze ligging kunt u de ochtend starten met een heerlijke wandeling. Zo kunt u bijvoorbeeld langs het Oranjepark gaan, of wat verse broden halen bij de bakker om de hoek. Aan de andere kant is een rustige avondwandeling door de winkelstraten ook een leuke optie om het centrum tijdens de avonduren te verkennen.

Gaat u hier een huis kopen? Dan wilt u natuurlijk ook thuis genieten van de rust. Dit kan in uw tuin op een groen gazon. Regelmatig komen we langs in het centrum van Nunspeet om graszoden te bezorgen. Vaak is het een ideale aanvulling op nieuwbouwprojecten als deze.

Natuur in Nunspeet

Ontdek de natuur

Met haar liggen aan het Veluwemeer en de Veluwe is Nunspeet bekend vanwege haar verschillende flora en fauna. Hier vindt u oude bomen en bossen terug, heidevelden, gebieden met verschillende vogels en schitterende bossen. In het kort: dit is een toplocatie voor een wandeling, fietstocht of te paard.

Wildspeuren

Bent u meer een avonturier? Dan kunt u, onder toezicht van een gids, een uitstap maken door het wildlife van de Veluwe. De kans is groot dat u tijdens het wildspeuren een van de edelherten, zwijnen of reeën tegenkomt. Ideaal voor de ontdekkingsreiziger en natuurliefhebber.

Klantervaringen in Nunspeet

Klantervaring van Sven uit Elburg

“Makkelijk besteld en goed geleverd ”

In de bestelling een duidelijke beschrijving ontvangen waarin alles duidelijk omschreven stond hoe te leggen en onderhoud te plegen

Sven - Elburg - 2020-04-17
Klantervaring van Ilona uit Biddinghuizen

“Super snel en makkelijk geregeld!”

snelle levering en is erg makkelijk online te bestellen. Levering en kwaliteit gras was ook super. Communicatie was ook erg prettig werd via de mail goed op de hoogte gehouden.

Ilona - Biddinghuizen - 2020-06-22

Graszoden bezorgen Nunspeet

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Nunspeet en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Nunspeet

Veelgestelde vragen in Nunspeet

Hoe snel kunnen graszoden in Nunspeet geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Nunspeet?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.