Graszoden kopen in numansdorp

Helemaal onderaan de provincie Zuid-Holland bevindt zich het pittoreske plekje Numansdorp. Het is een plek met vele verschillende soorten inwoners. Er zijn bijvoorbeeld veel inwoners die daar in de buurt zijn geboren. Bovendien wonen er verschillende mensen die werkzaam zijn in de randstad, maar daar liever niet willen wonen. Ook trekt Numansdorp vele jonge gezinnen aan, zodat de kinderen veilig kunnen opgroeien in een gezonde omgeving. Numansdorp is al meer dan vijfhonderd jaar oud en kent daarmee een lange geschiedenis. Dit brengt ook met zich mee dat er veel bezienswaardigheden in Numansdorp te bewonderen zijn. Het is dus niet alleen heerlijk om te wonen, maar ook nog eens een toeristische attractie. Numansdorp kent relatief weinig inwoners per m2, met als positief gevolg dat de huizen op ruime kavels zijn gebouwd. De meeste huizen hebben dan ook een mooie tuin. U kunt uw tuin een groen karakter geven door het kopen van graszoden.

Het leven in Numansdorp

Numansdorp heeft alle kenmerken van het echte dorpse leven. Er heerst een fijn gemeenschapsgevoel en mensen groeten elkaar daar altijd. Het is er gangbaar om een praatje te maken op straat met onbekenden, in tegenstelling tot wat in de randstad gebruikelijk is. Bovendien kent Numansdorp ook nog eens een bruisend verenigingsleven. Uw kinderen kunnen lid worden van de plaatselijke voetbalvereniging. Sport is een ideale manier om kinderen met elkaar te verbinden en het is bovendien leuk om te doen. Ook worden er jaarlijks evenementen georganiseerd in Numansdorp. Wilt u deel uitmaken van een hechte gemeenschap waarin iedereen in zijn waarde wordt gelaten? Het leven in Numansdorp kan dan echt iets voor u en uw gezin zijn. 

De voordelen van graszoden kopen

In de eerste alinea werd al even kort gemeld dat de woningen in Numansdorp zijn voorzien van een grote tuin. Het kopen van graszoden heeft verschillende voordelen. Het brengt een groen karakter met zich mee. Graszoden zijn ook nog eens zeer goedkoop in vergelijking met andere vormen van bodembelegging. U kunt ze ook gemakkelijk zelf leggen, dus dat scheelt ook weer de kosten van arbeidsuren. Graszoden zijn bovendien leuk voor gezinnen met jonge kinderen. Het is immers leuker om in het gras te spelen dan op de stenen. Bovendien is het dan veiliger om speeltoestellen in uw tuin te plaatsen. De zachte ondergrond zorgt altijd voor een zachte landing. 

Graszoden kopen in de Torensteepolder

Zoekt u nog een woning in Numansdorp? In de Torensteepolder zijn verschillende nieuwe huizen gebouwd. Deze zijn omgeven door ruime tuinen en het is dan ook leuk om daar te wonen. Het kan natuurlijk ook zijn dat u daar al een woning heeft gekocht, maar nog niet de tijd heeft gehad om uw tuin te verbouwen. U kunt gemakkelijk uw tuin van extra glans voorzien door het kopen van glaszoden. Gras is het fundament voor uw tuin en het biedt ruime voor verschillende soorten stijlen.

In ons assortiment hebben wij een ruime voorraad aan graszoden. Zoekt u snel graszoden voor uw nieuwe tuin? Wij kunnen deze zeer snel leveren door het gehele land. Wij hebben ook veel ervaring met graszoden, dus ook voor vrijblijvend advies bent u bij ons op de juiste plaats. 

Klantervaringen in numansdorp

Klantervaring van Wilfred uit Klundert

“Goede en snelle levering”

Gemakkelijke website om te bestellen. Duidelijke uitleg met documentatie. Snelle levering. Gras ligt er netjes bij. nu veel water geven en ik kan er weer jaren van gaan genieten.

Wilfred - Klundert - 2020-05-19
Klantervaring van Hendrik uit Rhoon

“Topgras en op de afgesproken datum geleverd!”

Topgras en op de afgesproken datum geleverd!

Hendrik - Rhoon - 2020-04-01

Graszoden bezorgen numansdorp

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in numansdorp en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor numansdorp

Veelgestelde vragen in numansdorp

Hoe snel kunnen graszoden in numansdorp geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar numansdorp?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.