Graszoden kopen in Nijverdal

Deze plaats in Overijssel ligt op de kruising van de Regge en Rijksstraatweg van Almelo en Zwolle. Het is een omgeving met veel groen en historie. Even mooi zijn de woningen en tuinen.

Wilt u uw tuin aanvullen met een groen gazon? Dan bent u hier op de juiste plek. Door graszoden te kopen heeft u binnen afzienbare tijd een mooi groen gazon in uw voor- en achtertuin. Wilt u meer weten, of heeft u vragen of opmerkingen? Scrol dan snel verder voor meer informatie.

Groen en landelijk wonen in Nijverdal

Graszoden kopen bij De Boekerij

Project De Boekerij is een groot project met een verscheidenheid aan appartementen en koopwoningen. De Boekerij komt op een bestaande locatie: tussen de Nicolaas Beetsstraat en Van Alphenstraat in. Bovendien bent u maar 5 minuten fietsen verwijderd van het centrum van Nijverdal. Daardoor kunt u modern wonen op enkele minuten van het centrum vandaan. Een ander groot voordeel van dit project zijn de tuinen die aangelegd worden. Wilt u tegels leggen, of gaat u liever mee in de groene omgeving met graszoden? Door graszoden te kopen draagt u bij aan het groene karakter van Nijverdal.

Nieuwbouw in de Heemtuin

Misschien verklapt de naam het al. De Heemtuin is een locatie met groene en rustige karakteristieken. Het is een bijzonder mooi project Nijverdal waar u heerlijk kunt vertoeven. Zo is er veel ruimte, rust en groene parken in de buurt. De Heemtuin vindt u terug bij Kruidenwijk-Zuid een groene wijk aan de rand het Wierdense Veld en veengebieden. Wilt u meegaan met de omgeving? Bijdragen aan het groen? Dat kan door graszoden te kopen. Regelmatig komen we langs bij dit soort nieuwbouwprojecten. We helpen u hier graag verder mee.

Graszoden kopen voor de binnenstad van Nijverdal

Van alle plekken is de binnenstad toch wel het leukst. Met veel leven, winkels, cafés, parken en meer is het een toplocatie. Het centrum van Nijverdal biedt een goede combinatie van de groene karakteristieken met het wonen in een stadskern.

Natuur van Nijverdal

Salland

In Nijverdal vindt u Salland: een plek met verlaten wegen, heidevelden en jeneverbessen. Nationaal Park Sallandse Heuvelrug is een gebied met veel diversiteit en unieke plekken. Zo is dit gebied één van grootste heidevelden van Europa. Met een wandeling kunt u hier langs verschillende hoogtes lopen, door het heide en bos heen en met schitterende vergezichten.

De Regge

De Regge is een rivier dat door het Overijsselse landschap vloeit. Deze rivier heeft als beginpunt landgoed Westervlier en mondt uit bij de Overijsselse Vecht. Met verschillende wegen langs De Regge kunt u heerlijk fietsen langs het water. Op deze manier komt u door verschillende dorpen, langs het weiland en andere natuurgebieden heen. Bovendien vindt u hier veel huizen met grote tuinen. Met een woning aan het water weet u zeker dat er vruchtbare grond is voor begroeiing. Gaat u langs De Regge wonen? Dan weet u zeker dat de graszoden goed gaan groeien.

Klantervaringen in Nijverdal

Klantervaring van Erwin jansen uit Nijverdal

“Mooie graszoden, snelle levering en nette prijs!!”

Mooie graszoden, snelle levering en nette prijs!!

Erwin jansen - Nijverdal - 2020-03-22
Klantervaring van Hans uit Nijverdal

“Goed geregeld zoals beloofd. ”

Op tijd geleverd. Goede kwaliteit .zeker voor herhaling vatbaar.

Hans - Nijverdal - 2020-06-06

Graszoden bezorgen Nijverdal

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Nijverdal en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Nijverdal

Veelgestelde vragen in Nijverdal

Hoe snel kunnen graszoden in Nijverdal geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Nijverdal?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.