Graszoden kopen in nieuwenhoorn

De provincie Zuid-Holland kenmerkt zich door grote steden, maar is tegelijkertijd ook voorzien van verschillende leuke pittoreske dorpjes. Deze dorpjes zijn ideaal voor mensen die in de randstad werken, maar daar niet willen wonen. Daar kunnen dan ook verschillende redenen voor zijn. Misschien wilt u bijvoorbeeld uw gezin laten opgroeien in een groene omgeving met weinig verkeer. Wonen in de randstad is bovendien zeer duur, aangezien er weinig ruimte is. In het pittoreske dorpje Nieuwenhoorn wonen relatief weinig mensen per m2, met als positief gevolg dat u kunt genieten van een zeer grote tuin. Deze tuin kunt u bovendien een groen karakter geven door het kopen van graszoden. Wanneer u tenslotte in een bosrijke omgeving woont, is het mooi om uw huis ook op dit groen aan te passen. Op die manier kunt uw huis in Nieuwenhoorn één maken met de natuur. 

Het leven in Nieuwenhoorn

Nieuwenhoorn kent iets meer dan 1000 inwoners en is daarmee een echt dorp. Bent u een liefhebber van het dorpsleven? In dat geval bent u in Nieuwenhoorn dan ook op de juiste plaats. Het dorpsleven kenmerkt zich door een zeer hechte gemeenschap. Iedereen groet elkaar op straat en bij eventuele problemen kunt u altijd bij iemand terecht. Bovendien is er in Nieuwenhoorn een bruisend verenigingsleven. De plaatselijke voetbalvereniging VV Nieuwendoorn is een ideale plaats om nieuwe mensen te leren kennen. Ook leuk voor als u kinderen heeft die graag op voetbal willen. Bovendien kent Nieuwenhoorn ook verschillende rijksmonumenten. De plaats is bijvoorbeeld voorzien van een ouderwetse molen, een prachtig kerk en nog veel meer. Maak eens een wandeling langs alle rijksmonumenten en laat u verwonderen. 

De voordelen va graszoden kopen

Bent u van plan om in de toekomst in Nieuwenhoorn gaan wonen, of woont u er al en wilt u uw tuin wel eens een opknapbeurt geven? Het kopen van graszoden is dan een echte aanrader. Een geschikt fundament voor uw tuin, waarmee u qua stijl nog veel verschillende kanten op kunt. Een tuin vol gras heeft niet alleen esthetische waarde, maar is ook nog eens bijzonder functioneel. Ideaal voor kinderen om op te spelen. De kinderen kunnen dan lekker voetballen en andere spelletjes spelen. De ouders kunnen heerlijk genieten van een glas wijn, liggend op het gras met de felle zon in het gezicht. Graszoden zijn ook ideaal voor mensen met een beperkt budget. Het leggen kunt u gemakkelijk zelf doen en daarmee bespaart u flink wat kosten. 

Graszoden kopen voor de Nieuweweg in Nieuwenhoorn

Aan de Nieuweweg in Nieuwenhoorn zijn verschillende prachtige huizen gebouwd. Bent u van plan om daar te gaan wonen, of woont u daar al? In dat geval kunt u gelijk uw tuin opleuken door het kopen van graszoden. Hiermee kunt u uw woning perfect aanpassen aan de bosrijke omgeving die Nieuwenhoorn kent. Bovendien geeft u daar een mooi visitekaartje mee af en draagt u bij aan een positief straatbeeld in Nieuwenhoorn. 

Bij ons kunt u gemakkelijk online glaszoden bestellen. Wij hebben een groot assortiment op voorraad, waardoor ze ook zeer snel geleverd kunnen worden in de Nieuweweg. Wij leveren namelijk door het hele land en hebben dan ook veel logistieke ervaring. Maar u kunt ook naar onze vestiging toekomen om daar graszoden op te halen.

Klantervaringen in nieuwenhoorn

Klantervaring van Erica van aarssen uit Zeewolde

“Super”

Wij waren zelf niet aanwezig maar via de instructies per telefoon werden ze precies op de plek gezet waar wij ze hebben wilden. Savonds gelijk gelegd. Het zijn mooie donkergroene zoden en de instructies die we erbij kregen in de mail hielpen enorm. Erg blij mee en wij vinden ze mooier dan die van de buurman die ze ook gisteren gelegd heeft 😉

Erica van aarssen - Zeewolde - 2020-06-20
Klantervaring van F. kloos uit Zeewolde

“prima gras”

moet hier nog rollen voor de rest perfect gras

F. kloos - Zeewolde - 2019-09-19

Graszoden bezorgen nieuwenhoorn

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in nieuwenhoorn en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor nieuwenhoorn

Veelgestelde vragen in nieuwenhoorn

Hoe snel kunnen graszoden in nieuwenhoorn geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar nieuwenhoorn?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

De rollen dienen direct tegen elkaar te worden gelegd. U begint aan de buitenzijde en werkt dan de binnenkant af. De laatste zoden kunnen eenvoudig met een mes op maat worden gesneden.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.