Graszoden kopen in Nieuw-Vossemeer

Het ontstaan van het dorp Nieuw-Vossemeer gaat terug naar het jaar 1567. Toen werd gestart met de bouw van de allereerste huizen en was er sprake van bedijking.

Nieuw-Vossemeer is ten gevolge van de Tachtigjarige Oorlog tijdelijk van de kaart verdwenen.

Spaanse soldaten hebben in die tijd huizen verbrand en polders onder water gezet. Toen het Twaalfjarig bestand inging in 1609 werd de wederopbouw van Nieuw-Vossemeer gestart. Ook de Tweede Wereldoorlog en de Watersnoodramp hebben hun effecten op Nieuw-Vossemeer gehad.

Met Zeeland in de directe nabijheid en de aanwezigheid van meerdere bosrijke gebieden is Nieuw-Vossemeer vandaag de dag een fijne plek om een huis te kopen.

Graszoden kopen in Halsteren

Wilt u een nieuwbouwhuis kopen in de nabijheid van Nieuw-Vossemeer, dan wordt u die mogelijkheid geboden in Halsteren.  Als u hier uw huis en graszoden gaat kopen, zult u komen te wonen in een huis dat op een hoogwaardige manier is afgewerkt en duurzaam gebouwd is.

Omdat Nederlandse huishoudens uiteindelijk van het gas af moeten, is bij dit project al aandacht geschonken aan de energievoorziening in de toekomst. Zo wordt uw huis opgeleverd met een bodemwaterpomp en zijn er meerdere milieuvriendelijke toepassingen aan te brengen.

Duurzaamheid

Om zoveel mogelijk uw eigen energie op te kunnen wekken, is het plaatsen van zonnepanelen een goede toepassing. Uw vloeren voorzien van vloerverwarming en zorgen voor een goede isolatie van uw muren en daken draagt ook bij aan een duurzaam huis.  Door direct een elektrische kookplaat in uw nieuwe keuken te laten plaatsen, zet u wederom een duurzame stap.

Niet alleen goed voor het milieu, maar u realiseert hiermee ook lagere maandlasten voor uzelf.

Het kopen van graszoden van uw tuin en deze voorzien van ledlampen kan uw tuin omtoveren tot een mooi schouwspel in de donkere uurtjes.  Vooral als u de ledverlichting aan de randen net naast de graszoden plaatst, vormt dit een bijzonder geheel.

Tuin inrichten met graszoden

Bij het verhuizen naar een nieuw te kopen woning bestaat de ruimte rondom de woning in de meeste gevallen uitsluitend uit bouwgrond.  Zonde om dat in uw nieuwe huis te krijgen door het in- en uitlopen.

Dit is te voorkomen door uw tuin al vorm te geven, voordat u echt gaat verhuizen. Zo spreidt u de werkzaamheden ook een beetje en kunt u zich na het inrichten van de tuin volledig focussen op de verhuizing. De graszoden bieden een fraaie aanblik en vormen de grond rondom uw woning om tot een prachtig geheel. Door de tuin na de verhuizing extra aan te kleden met bloemen en planten zorgt u voor de nodige variatie in uw tuin.

Festivals

Als u eenmaal ingeburgerd bent in uw nieuwe omgeving is het tijd om de nodige ontspanning te zoeken. In Halsteren kunt u zich meerdere dagen vermaken tijdens het jaarlijks terugkerende carnaval. Voor andere festiviteiten kunt u een bezoek brengen aan de grotere plaatsen in Noord-Brabant. 

Brabant staat bekend als echte festival provincie. In vrijwel elke maand is er wel een festival gepland. Weliswaar verspreid over meerdere plaatsen, maar dit geeft u juist de kans om uw woonomgeving goed te leren kennen.

Klantervaringen in Nieuw-Vossemeer

Klantervaring van Aat uit Nieuw Beijerland

“Fantastisch”

Na dagen van omspitten en geploeter om drie kuub aarde te storten heb ik graszoden besteld. De volgende dag werden deze geleverd en zie (foto).....binnen een uur een geheel nieuw gazon. Blijheid alom.

Aat - Nieuw Beijerland - 2020-06-19
Klantervaring van Henk uit Nieuw Buinen

“Snel makkelijk en goed ”

Goed opgezet ivm Corona goede vakmensen en begeleiding voor je vragen

Henk - Nieuw Buinen - 2020-06-07

Graszoden bezorgen Nieuw-Vossemeer

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Nieuw-Vossemeer en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Nieuw-Vossemeer

Veelgestelde vragen in Nieuw-Vossemeer

Hoe snel kunnen graszoden in Nieuw-Vossemeer geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Nieuw-Vossemeer?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.