Graszoden kopen in Mook

In het verleden was Katwijk vanaf Mook te bereiken via een veerpont. Deze veerpont werd opgeheven en in 1882 ontstond een spoorbrug die over de Maas heen kwam te liggen.

Sinds de aanleg van een fietsbrug, die parallel loopt aan de spoorbrug, is de verbinding tussen Katwijk en Mook weer hersteld.

Nabij Mook is de Mookerplas gelegen. Deze plas ontstond door de winning van grind en zand. Met de Mookerheide in de nabije omgeving is Mook gelegen in een natuurrijk gebied.

Woning kopen in Overasselt

Een huis kopen in een groene omgeving en uw tuin voorzien van graszoden. Dat is mogelijk als u een huis en graszoden in Overasselt gaat kopen. Hier kunt u een betaalbaar huis kopen dat duurzaam gerealiseerd wordt.

Wonen in Overasselt niet ver van Mook betekent dat u een huis en graszoden gaat kopen in een gebied, dat ideaal is voor natuuraanbidders die rust belangrijk vinden.

Het huis dat u gaat kopen wordt zonder gasaansluiting wordt opgeleverd. Dit betekent dat uw woning al is voorbereid op de toekomst.

Uw tuin kunt u voorzien van graszoden om de natuurlijke uitstraling van de nabije omgeving door te trekken tot op uw eigen terrein.

Faciliteiten

Deze woonplaats in de buurt van Mook biedt u een weidse omgeving en een dorpscentrum dat bol staat van de gezelligheid.

Met een supermarkt op korte afstand en een goede verbinding naar Nijmegen heeft deze woonplaats veel te bieden.

U geniet hier van het beste van twee werelden. U komt te wonen in een natuurrijke omgeving met de nodige faciliteiten binnen handbereik.

Een duurzaam vormgegeven huis dat u zelf extra kunt verduurzamen onder meer door het leggen van graszoden. U kunt met de plaatsing van zonnepanelen veel van uw eigen energie opwekken.

De verlichting in en om uw woning kunt u duurzaam regelen met ledlampen. De ledverlichting zal de graszoden in uw tuin mooi in de spotlights zetten, zodra het donker wordt.

Limburg ontdekken

Het zuiden van Nederland heeft veel moois te bieden. Niet alleen op het gebied van natuur en rust, maar ook als het gaat om leuke bezienswaardigheden in uw vrije tijd.

U kunt onder andere naar exposities, een wandeling maken, festivals bezoeken en historische panden bezoeken.

Klantervaringen in Mook

Klantervaring van Wim van dijk uit Katwijk aan Zee

“Top kwaliteit ”

Volgens afspraak, top kwaliteit en netjes geleverd. Ondanks alle vooroordelen van het online kopen moet ik zeggen dat deze aankoop het aanbeveling waard is. Webshop is zeer gebruiksvriendelijk.

Wim van dijk - Katwijk aan Zee - 2020-06-18
Klantervaring van Martin uit Nijmegen

“Snelle levering van mooie verse zoden”

Na wat rondkijken op intenet deze zoden aangeschaft, naast de kwaliteit was de levering de volgende dag mede doorslaggevend, Ik heb gekozen voor sterk premium speel gras.

Martin - Nijmegen - 2020-05-11

Graszoden bezorgen Mook

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Mook en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Mook

Veelgestelde vragen in Mook

Hoe snel kunnen graszoden in Mook geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Mook?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.