Graszoden kopen in moerkapelle

Middenin de provincie Zuid-Holland bevindt zich het pittoreske plaatsje Moerkapelle. Het bevindt zich vlak naast de grote steden en is dus ideaal voor mensen die daar werkzaam zijn. Aan de ene kant profiteert u dan van de hoge lonen in de randstad en de vele werkmogelijkheden. Tegelijkertijd profiteert u van goedkope, ruime huizen in een bosrijke omgeving. Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen, maar ook voor mensen die rust zoeken en niets hebben met drukte. Moerkapelle kent een zeer hechte dorpsgemeenschap en jaarlijks worden er ook leuke evenementen georganiseerd. Nieuwkomers kunnen op die manier gemakkelijk kennis maken met de bewoners. Moerkapelle heeft een bosrijke omgeving en er wonen relatief weinig mensen per m2. Wat dan ook weer als voordeel met zich meebrengt dat u kunt profiteren van een grote tuin. Als inwoner van Moerkapelle kunt u deze tuin een groen karakter geven door het leggen van graszoden. 

Het leven in Moerkapelle

Met iets minder dan 5000 inwoners is Moerkapelle een echt dorp te noemen. Het kent dan ook alle eigenschappen van een dorp. Moerkapelle is voorzien van een dorpshuis. Daar worden wekelijks leuke evenementen georganiseerd en er zijn ook verschillende verenigingen actief. Nieuwkomers kunnen in dit dorp dan ook snel verbinding zoeken met de huidige bewoners. Het gemeenschapsgevoel kenmerkt zich ook door veiligheid en sociale controle. Mocht u bijvoorbeeld in de problemen komen? Een buurman, buurvrouw of een andere inwoner staat dan altijd voor u klaar. Heeft u jonge kinderen? Ook voor kinderen is er genoeg te doen in het dorp. Moerkapelle is voorzien van mooie speeltuinen en sportverenigingen, zodat kinderen snel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kunnen maken. 

Het voordeel van graszoden kopen in Moerkapelle

De tuin is een belangrijk visitekaartje van elke woning. Als uw woning voorzien is van een mooie tuin, dan is het natuurlijk zonde als u deze gaat verwaarlozen. Een mooie tuin brengt niet alleen esthetische waarde met zich mee, maar is ook nog eens functioneel. Door het kopen van graszoden kunt u uw woning voorzien van een groen karakter. Het is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Kinderen vinden het heerlijk om in de tuin te spelen. Ze kunnen dan ook vriendjes uitnodigen en dat is goed voor de sociale ontwikkeling. Ook voor u als ouder is het bovendien zeer aangenaam om in een tuin met gras te vertoeven. U kunt daar genieten van de zonsondergang met een glas wijn. 

Graszoden kopen voor in de Honderd Morgen

Zoekt u naar een nieuwbouwwoning in Moerkapelle? Dan bent u in de wijk de Honderd Morgen op de juiste plaats, want daar staan verschillende prachtige nieuwbouwwoningen. Deze woningen zijn ook voorzien van een mooie tuin. Deze tuin kunt u snel een groen karakter geven door het kopen van graszoden. Heeft u een beperkt budget, omdat er nog andere zaken zijn waar u geld aan moet besteden? Graszoden kunt u zelf gemakkelijk leggen, waarmee u dus flink wat geld kunt uitsparen. Bovendien passen graszoden bij verschillende soorten tuinstijlen, dus u heeft nog veel creatieve vrijheid. 

Het kopen van graszoden doet u gemakkelijk in onze webwinkel. Wij verkopen zeer veel verschillende soorten graszoden en deze hebben wij meestal op voorraad. Wilt u vrijblijvend advies over de graszoden? Ook dan helpen wij u graag verder.

Klantervaringen in moerkapelle

Klantervaring van Esmeralda uit Moordrecht

“Zoals verwacht!”

Goede website met duidelijkheid o.a. over de prijzen. Hele fijne samenwerking met bezorger, waarvan de bezorger in kwestie erg vriendelijk! Ons bezorg-verzoek vooraf doorgegeven om achterom te laten plaatsen was helemaal top gelopen. Ondanks het warme weer waren de zoden nog in goede kwaliteit, en is het resultaat met leggen heel mooi! Dan zie je dat de zoden van kwaliteit zijn! Het resultaat is nu al verbluffend, laat staan over 1.5 week als het mooi vergroeid is. Top!!

Esmeralda - Moordrecht - 2020-05-22
Klantervaring van Edwin uit Zoetermeer

“GEWELDIG MOOI GEAS EN TOP SERVICE!!!”

Op woensdag bij 34 graden gras besteld. Eerlijk advies gekregen, ik had beter kunnen wachten of het gras speciaal laten behandelen (een soort koeltechniek) . Ik koos voor het laatste. Vrijdag keurig op de afgesproken tijd geleverd en koel, geweldig. Inmiddels ligt het gras er super bij. 3 jaar geleden had ik ook al gras besteld en doordat het toen super geregeld was, heb ik het hier nu weer besteld. Dit soort gras vind je bijba nergens anders in Nederland.

Edwin - Zoetermeer - 2020-08-15

Graszoden bezorgen moerkapelle

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in moerkapelle en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor moerkapelle

Veelgestelde vragen in moerkapelle

Hoe snel kunnen graszoden in moerkapelle geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar moerkapelle?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.