Graszoden kopen in Mierlo

Mierlo is een gemeente in de provincie Noord-Brabant en heeft ruim 10.000 inwoners. De gemeente Mierlo is sinds 2004 een zelfstandige gemeente, wat allerlei voordelen met zich meebrengt, zoals een eigen dierentuin en veel groenvoorzieningen. Er zijn in korte tijd veel bomen en struiken aangelegd, evenals grasvelden voor sport en kleine parkjes om in te wandelen. Wij zorgen zelf ook voor het behoud van groen, zo ook in de gemeente Mierlo. U kunt de graszoden gemakkelijk bestellen via onze website, waarna wij ze op plaats van bestemming afleveren. Mocht u de grasmatten vervolgens deskundig willen laten aanleggen, dan kunnen wij dat uiteraard ook voor u doen.

Strabrechtse Heide

In het nabijgelegen gebied rondom Mierlo, Someren en Heeze ligt de Strabrechtse Heide. Dit grote natuurgebied is ruim 1500 hectare, u kunt hier naar hartenlust wandelen en een frisse neus ophalen. Het gebied wordt goed onderhouden door Staatsbosbeheer. Er zijn allerlei boomsoorten en heideplanten te vinden, met daar omheen een hoop grasland. In het gebied vindt u verschillende wandel- en fietsroutes, waardoor u kunt genieten van het prachtige uitzicht. Bij informatie over het gebied en de verschillende routes kunt u terecht bij het VVV-kantoor van Mierlo.

Natuurgebied Molenheide

De Molenheide is onderdeel van een drietal verschillende gebieden, die bij elkaar 248 hectaren beslaan. Het gebied is van oorsprong heide en grasland, maar door het veelzijdig planten van bomen zijn er steeds meer dennenbossen ontstaan. Het gebied is erg populair onder wandelaars, zowel de Molenheide als de omliggende gebieden. Houdt u van watersport? Daarvoor bent u hier ook op de juiste plek. In de zomer is het een drukbezochte plek, wat het in de zomer een gezellige locatie maakt om te bezoeken op een zonnige dag.

Mierlo’s Welkom

Nieuwbouwwijk Mierlo’s Welkom is goed voor 27 nieuwbouwwoningen, gelegen in het hartje van Mierlo. U zit dus dichtbij alle voorzieningen, maar ook op loopafstand van pure natuur. Dit zorgt voor een rustgevende en natuurlijke woonwijk, waar ook de gemeente er alles aan doet om de wijk zo groen mogelijk te houden. Er worden veel bomen en struikgewassen gepland, grasvelden aangelegd en meerdere huizen worden voorzien van zonnepanelen. Ziet u het zitten om in Mierlo’s Welkom in te trekken, maar zoekt u nog iemand die uw (achter)tuin van graszoden voorziet? Wij zijn van de partij! Via onze website kunt u snel en voordelig graszoden op maat bestellen. Wij komen ze vervolgens afleveren en naar wens zelfs aanleggen.

Klantervaringen in Mierlo

Klantervaring van Martens uit Eindhoven

“Goed gras, snel bezorgd”

Snel bezorgd, goed gras

Martens - Eindhoven - 2020-06-22
Klantervaring van Ahmet almis  uit Eindhoven

“Ziet, voelt, ruikt en ligt lekker !”

De graszoden waren mooi op tijd geleverd. Gras is mooi groen Voelt helemaal vers Ruikt naar heerlijke grasveld En na het leggen hebben we heel eventjes erop gelegen Meteen daarna bemest en goed gesproeid Bedankt ! Fam. Almis-Bots Eindhoven

Ahmet almis - Eindhoven - 2019-08-17

Graszoden bezorgen Mierlo

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Mierlo en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Mierlo

Veelgestelde vragen in Mierlo

Hoe snel kunnen graszoden in Mierlo geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Mierlo?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

De rollen dienen direct tegen elkaar te worden gelegd. U begint aan de buitenzijde en werkt dan de binnenkant af. De laatste zoden kunnen eenvoudig met een mes op maat worden gesneden.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.