Graszoden kopen in Middelburg

Middelburg is een plaats en hoofdstad van de provincie Zeeland. Middelburg heeft ruim 48.000 inwoners en een grote stadskern. De gemeente heeft een flinke geschiedenis, dit is te zien aan de 11.000 rijksmonumenten in de binnenstad. Naast cultuur snuiven kunt u er heerlijk winkelen, genieten van de horecagelegenheden of een leuk evenement bezoeken. Wij zijn zelf ook bekend in Middelburg. We leveren daar namelijk graszoden aan op maat. Heeft u een woning of andere locatie die u wilt voorzien van mooie graszoden, maar wilt u een snelle en discrete levering? Via onze website kunt u precies aangeven om welke oppervlakte het gaat. Wij komen de grasmatten vervolgens bij u leveren en, indien gewenst, ook meteen aanleggen.

Park Toorenvliedt

In Middelburg ligt het achttiende-eeuwse landhuis, genaamd Toorenvliedt. Dit landhuis is al een tijdje niet meer bewoond en wordt nu gebruikt voor recreatieve doeleinden. Rondom het landhuis is een park gebouwd, midden in de natuur. Er zijn speurtochten voor kinderen en thematische wandelingen voor jong en oud. Dit landhuis is extra bijzonder, omdat het in de Tweede Wereldoorlog in gebruik is geweest door de Duitsers. Op verschillende plekken rondom Park Toorenvliedt zijn dus ook bunkers van destijds te bezoeken. In een van de bunkers zit zelfs een klein museum die u op afspraak kunt bezoeken.

Middellandse Zeetuin Uilenbroek

De botanische tuin Middellandse Zeetuin Uilenbroek is gelegen in Middelburg en heeft diverse plantensoorten uit Zuid-Europa. De botanische tuin is gevestigd op grondgebied van een voormalig kerkje, wat nu helemaal is verbouwd. U kunt tegenwoordig in het oude torentje van de kerk klimmen, met als resultaat een prachtig uitzicht over de gehele tuin. De tuin is in een specifieke stijl ingericht, wat ervoor zorgt dat u als bezoeker compleet tot rust komt in mediterrane sferen. Tot slot kunt u alle flora en fauna binnen deze tuin even laten bezinken door plaats te nemen op het bijbehorende terras.

Mortiere De Jazzboog

Nieuwbouwproject Mortiere De Jazzboog is gelegen net buiten het centrum van Middelburg en biedt ruimte voor in totaal 32 woningen. Hieronder vallen onder andere 2-onder-1-kap, hoekwoningen, tussenwoningen en vrijstaande woningen. Dit alles met gemiddeld twee tot vier slaapkamers. De woningen liggen in een groene, duurzame omgeving. Dit is te zien aan de vele bomen en struikgewassen in de wijk, maar u kunt hier zelf ook aan bijdragen door bijvoorbeeld uw tuin te voorzien van graszoden. Grasmatten zijn in de lokale tuincentra te vinden, maar bij ons kunt u ze gemakkelijk online bestellen. Vervolgens komen wij de grasmatten leveren en naar wens zelfs aanleggen. Bekijk onze website voor meer informatie.

Klantervaringen in Middelburg

Klantervaring van Bram uit Middelburg

“Helemaal tevreden, vooral toen ik zag hoeveel regenwormen erin zaten:) Bram Moens”

Helemaal tevreden, vooral toen ik zag hoeveel regenwormen erin zaten:) Bram Moens

Bram - Middelburg - 2020-02-07
Klantervaring van Marjolijn adriaanse uit Oost-souburg

“Mooi gras en tevreden over de levering.”

Er zijn weinig bedrijven die schaduw gras aanbieden. Fijn dat jullie die mogelijkheid wel hebben! Het gras is mooi en heeft een goede kwaliteit. Daarnaast ook een super prijs! Kortom wij zijn zeer tevreden.

Marjolijn adriaanse - Oost-souburg - 2020-03-28

Graszoden bezorgen Middelburg

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Middelburg en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Middelburg

Veelgestelde vragen in Middelburg

Hoe snel kunnen graszoden in Middelburg geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Middelburg?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.