Graszoden kopen in Maassluis

Ervaar Maassluis, een slogan dat veel gebruikt wordt in deze mooie stad. Een stad met een rijke geschiedenis, prachtige huizen en idyllische monumenten zoals de Groote Kerk. Gaat u hier een huis kopen? Zoekt u voor uw voor- en achtertuin nog een groen gazon? Dan zijn graszoden de ideale oplossing voor u. Deze kunt u eenvoudig kopen binnen onze webshop. Heeft u een vraag of wens? Bekijk dan de aanvullende informatie onderaan deze pagina.

Modern en stedelijk wonen in Maassluis

Graszoden kopen in Wilgenrijk

Wilgenrijk is een nieuwbouw omgeving tussen Den Haag en Rotterdam, vlak bij Maassluis. Deze wijk kunt u zien als een unieke locatie. Het biedt de kracht en schoonheid van Nederland in een pure vorm. Waar het in de Randstad normaal druk is, is het in deze wijk een oase van rust. Gaat u een huis kopen in Wilgenrijk? Dan kiest u voor ontspanning, rust en veel natuur. Met de volle aandacht voor kwaliteit, rust en stijl wilt u daar natuurlijk in meegaan. Door graszoden te kopen gaat u mee in de groene omgeving. Hierdoor kunt u in de warme zomermaanden rustig vertoeven in uw nieuwe, groene tuin.

Nieuwbouwproject De Kade Maassluis

De Kade is ontstaan vanwege haar praktische ligging. Dit komt doordat het gelegen is aan de Nieuwe Waterweg van Maassluis, op slechts enkele minuten lopen van het oude stadscentrum. Daarnaast zit deze wijk zelf in een omgeving dat zowel landelijk als rustig is. Deze combinatie maakt het een perfecte locatie voor landelijk wonen met het gemak van het centrum in de buurt. Gaat u een huis kopen in deze nieuwbouwwijk? Dan kunt u meegaan met de natuur door graszoden te kopen Regelmatig komen we in dit soort nieuwbouwwijken van Maassluis.

Graszoden kopen in Verreweg

Een combinatie van stad en strand. Met Verreweg zit u op 20 minuten rijden van het strand, Rotterdam, Den Haaf en Delft. U zit in het midden van alles wat Verreweg een geschikte locatie maakt als u regelmatig reist. Het is een hoogwaardige nieuwbouwwijk waarin de huizen elk uniek ontworpen zijn. Daardoor ziet u een variërende wijk met verschillende kleuren, metselwerk, groottes en tuinen. Het grote voordeel van Verreweg zijn de grote tuinen die eromheen liggen. Door graszoden te kopen vult u uw nieuwe woning mooi aan met een stuk groen.

Natuur in Maassluis

Sterrenbos

Graszoden kopen in Maassluis is ideaal vanwege de vele begroeiing door de vruchtbare grond. Dit is ook te zien rondom het Sterrenbos, een mooi gebied aan de westkant van het bebouwde gebied. Het is een mooi bos met veel bloemen, wandelpaden, verschillende plantensoorten en vogels. Met veel geluk treft u hier ook een halsbandpapegaai of een bonte specht.

Boonerlucht

Boonerlucht is een schitterend recreatiegebied aan een groot waterplas. Het is een gebied met verschillende wandelpaden, fietspaden en routes voor ruiters. U vindt dit gebied op enkele minuten van het bebouwde centrum van Maassluis. Daardoor is het goed bereikbaar, waar u ook woont. Woont u dicht tegen dit gebied aan? Dan is het een geschikte locatie voor een groene tuin. Door graszoden te kopen krijgt u een schitterend gazon, met mogelijk uitzicht over de plas en met natuurgeluiden om u heen.

Klantervaringen in Maassluis

Klantervaring van M uit Rotterdam

“Uitstekend. ”

Ik heb gisteren de gras mogen ontvangen, en ben er hartstikke blij mee. Zowel de service als de gras zelf. Prachtig groen. Ik zou het je zeker wel aanbevelen!

M - Rotterdam - 2020-09-03
Klantervaring van René uit Naaldwijk

“Goed produkt!”

Keurig op tijd geleverd, direct gelegd, water gegeven en nu twee dagen later ziet het er al geweldig uit!

René - Naaldwijk - 2020-07-06

Graszoden bezorgen Maassluis

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Maassluis en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Maassluis

Veelgestelde vragen in Maassluis

Hoe snel kunnen graszoden in Maassluis geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Maassluis?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.