Graszoden kopen in maasland

Wilt u graszoden kopen in maasland? Dan kunt u het beste graszoden online bestellen. Dit is goedkoper dan de meeste grasmatten bij tuincentra en meestal hebben zij er maar een aantal op voorraad. Wij leggen vaak grasmatten en graszoden in maasland en hebben altijd een grote voorraad. Ons werkgebied bestaat onder andere uit de wijken XXX. Ook in andere wijken in maasland bezorgen en leggen wij graag uw graszoden. Meer informatie over het leveren en leggen van grasmatten vindt u onderaan deze pagina.

Groen oases in maasland

maasland heeft een industrieel karakter, maar er zijn ook veel parken en groene oases. Het is de ideale plek voor mensen die in de stad willen wonen, maar ook veel groen in de buurt willen. Er zijn veel mooie parken om te wandelen en fietsroutes door het landschap.

Parken in maasland

1

1

2

2

Groene nieuwbouwwijken in maasland

In nieuwbouwwijken in maasland is, verrassend genoeg, ook veel groen te vinden.

1

1

2

2

Klantervaringen in maasland

Klantervaring van Esmee uit Vlaardingen

“Topgras!!”

Topgras dus! Snel geleverd, zoden zijn prima. Goed te leggen en te onderhouden door de goede bijlage met leg- en onderhouds tips Nog geen foto van het gazon. Eerst leggen en dan na een aantal weken een foto..

Esmee - Vlaardingen - 2019-08-21
Klantervaring van M uit Rotterdam

“Uitstekend. ”

Ik heb gisteren de gras mogen ontvangen, en ben er hartstikke blij mee. Zowel de service als de gras zelf. Prachtig groen. Ik zou het je zeker wel aanbevelen!

M - Rotterdam - 2020-09-03

Graszoden bezorgen maasland

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in maasland en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor maasland

Veelgestelde vragen in maasland

Hoe snel kunnen graszoden in maasland geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar maasland?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

De rollen dienen direct tegen elkaar te worden gelegd. U begint aan de buitenzijde en werkt dan de binnenkant af. De laatste zoden kunnen eenvoudig met een mes op maat worden gesneden.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.