Graszoden kopen in Lutten

Lutten is een dorp dat hoort bij de provincie Hardenberg in Overijssel. Het is een dorp met slechts 2.000 inwoners. Hierdoor is het een omgeving met veel rust, ruime woningen en veel natuurgebied. Gaat u wonen in Lutten en omgeving? Bent u daarnaast op zoek naar een groen gazon? Dan is het kopen van graszoden de perfecte oplossing. Regelmatig komen we graszoden bezorgen in de omgeving van Lutten. Binnen onze webshop kunt u deze bestellen tegen een scherp tarief. Heeft u bepaalde wensen of behoeften? Kijk dan onderaan deze pagina voor aanvullende informatie.

Landelijk en ruim wonen in Lutten

Graszoden kopen in De Wieken II

De Wieken II komt op een prachtige locatie. Aan de rand van het dorp Lutten komt er een nieuwbouwwijk waarvan het verkoop plaatsvindt rond de zomer van 2021. Het gaat hier om de bouw van maar liefst 49 nieuwe huizen. Daarmee wil Lutten een nieuwe boost geven aan dit dorp.

Bovendien is deze wijk geschikt voor iedereen: starters en senioren, jong en oud. Een ander voordeel is dat het om diverse woningen gaat. Deze hebben eigen karakteristieken en zijn daarnaast modern ingericht. Bovendien komt u te wonen aan de rand van Lutten. Daarmee weet u zeker dat u een rijk natuurgebied om u heen heeft.

Een ander groot voordeel zijn de leuke tuinen die hier komen. Met dit soort nieuwbouwprojecten kunt u nog zelf invulling geven aan de manier waarop het wordt ingericht. Gaat u hier een huis kopen? Dan is het kopen van graszoden een populaire optie. Dit komt doordat een gazon dit soort wijken een meer duurzaam, groen karakter geeft. De graszoden kunt u eenvoudig bestellen via de webshop.

Wonen in het centrum van Lutten

Wilt u liever niet in nieuwbouw wonen? Maar wel genieten van ruim wonen op een plek met veel voorzieningen? Dan is het centrum van Lutten de plek voor jou. Dit oude dorp heeft veel eigen karakteristieken. Bovendien bent u met het centrum ook in de buurt van leuke winkels, restaurants, terrassen en andere mooie plekken. Vaak kunt u buiten heerlijk vertoeven in Lutten, vooral in de maanden waar het warmer is. Op dat moment kunt u bijvoorbeeld kiezen om in uw tuin te relaxen, met de voeten in het gras op een mooi groen gazon. Door graszoden te kopen kunt u dit ook doen. Regelmatig komen we langs in de binnenstad en andere plekken in Lutten.

Wat te doen in Lutten?

De Lorkeershoeve

Bent u een liefhebber van de natuur? Houdt u van vogels? Dan is De Lorkeershoeve een leuke plek voor u. Hier kunt u diverse vogels aanschouwen. Met diverse bedoelen we meer dan 100 verschillende vogelsoorten. Bekijk bijvoorbeeld een kaketoe, grijze roodstaartpapegaai en nog veel meer. Er is hier zelfs een doorloopvolière met veel grasparkietjes. Aan de andere kant kunt u hier ook activiteiten doen zoals bij de biljart golfbaan of midgetgolfbaan.

Slagharen attractiepark

Kom je in Lutten, dan is een bezoek aan attractiepark Slagharen niet weg te denken. Hier kun je met zowel jong als oud een volledige dag doorbrengen in verschillende attracties. Val bijvoorbeeld van meer dan 40 meter hoog naar beneden in een Free Fall. Of bekijk straatartiesten, het theater en 4d films.

Klantervaringen in Lutten

Klantervaring van Patricia doldersum uit Lutten

“Goede brengservice en topkwaliteit graszoden! ”

Ideaal, vanuit de huiskamer de graszoden bestellen! Goede brengservice, bezorgd tot aan de tuin. Kwaliteit van de graszoden is prima, makkelijk te leggen en mooi groen. Mochten we ooit nog een keer nieuwe graszoden nodig zijn dan zouden we zeker nog een keer bij Graszoden kopen.nl weer bestellen.

Patricia doldersum - Lutten - 2020-04-04
Klantervaring van Ilze uit Hardenberg

“Zeer goed”

Goede keuze, gekregen op de dag wat gezegd is en ziet er mooi uit👌🏻

Ilze - Hardenberg - 2019-09-18

Graszoden bezorgen Lutten

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Lutten en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Lutten

Veelgestelde vragen in Lutten

Hoe snel kunnen graszoden in Lutten geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Lutten?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.