Graszoden kopen in Losser

Losser is een traditioneel dorp in het oosten van Nederland, in de regio Twente vlakbij de grens van Duitsland. Woont u in de gemeente Losser en wilt u graszoden kopen? Dan bent u hier goed! Bij ons kunt u veel, snel en een prachtige kwaliteit graszoden kopen. Naast de verkoop van graszoden leveren we het thuis bij u tot aan de voordeur.

Nieuwbouwproject in het Dinkeldal

Het Dinkeldal is een natuurgebied met eeuwenoude bossen, uitgestrekte zandvlaktes en glooiende heuvels. Bovendien zal de rivier de Dinkel door de wijk kronkelen.

Op dit prachtig stukje Nederland komen 18 Villa’s, 6 tweekappers en 6 bungalows. Het doel van dit project is dat het een toevoeging wordt van het natuurgebied. De kavels zijn tot wel 649 m² groot, waardoor een prachtig gazon voor en achter zeker mogelijk is.
Bovendien zal deze nieuwe woonwijk op loopafstand van het centrum liggen.

Project De Saller

Binnen dit nieuwe project zijn er 11 kavels tot wel 580 m² te koop. Het is mogelijk om uw huis hier zelf te bouwen samen met een architect of bouwbegeleider. Deze nieuwe kavels liggen op ongeveer 2 kilometer van het gezellige dorpscentrum. Ook bent u al binnen 10 tot 15 minuten in een stad zoals Oldenzaal of Enschede. Het eerste deel van het plan is al afgerond met wadi’s (watersysteem), veel groen en mooie woningen op grote percelen. U kunt ook aan dit groene imago bijdragen door graszoden voor en achter het huis te leggen.

Natuurgebied De Zandbergen

Dit natuurgebied ligt tussen Losser en Duitse grens en zoals de naam al aangeeft is er veel zand te vinden. Het is echter niet een grote zandvlakte. Dit natuurgebied is namelijk officieel een bosgebied. Hierdoor is er een zeek gevarieerde flora en fauna te vinden. Het is goed mogelijk om in dit gebied te wandelen en fietsen. Daarnaast kunt u er ook bijvoorbeeld goed klootschieten. Op slechts 2,4 kilometer van het centrum van Losser is dit een ideaal dag uitje.

Het Haagse Bos

Vlak bij Losser ligt dit 57 hectare grote bosgebied. Het was vroeger een productiebos dat door Natuurmonumenten beheerd en nu omgevormd wordt tot een natuurlijk bos. In dit bosgebied leven kleine roofdieren zoals de steenmarter, boommarter er bunzing. Deze dieren zijn overdag nauwelijks te zien, omdat ze normaal alleen na de schemering pas actief worden. In dit gebied is ook erg goed te wandelen en fietsen. Dit Natuurgebied ligt ook op een steenworp afstand van het centrum van Losser.

Klantervaringen in Losser

Klantervaring van Hendrik uit Oldenzaal

“Alles wat beloofd wordt, klopt! ”

Het belangrijkste is de kwaliteit graszoden. Deze zouden goed zijn en dat zijn ze. Het gras ziet er direct mooi en erg groen uit, dus na het leggen direct een mooi resultaat. De levering was conform afspraak en een begeleidend boekje (pdf) geeft een duidelijke handleiding en aanwijzingen voor een mooi gazon houden.

Hendrik - Oldenzaal - 2020-04-20
Klantervaring van Pascal wunnink uit ENSCHEDE

“Duidelijk en snelle dienstverlening met mooie graszoden”

Afspraak is afspraak ook al kwam de chauffeur een uurtje te laat conform de afspraak. Dat mag de pret niet drukken van een mooie groene mat!

Pascal wunnink - ENSCHEDE - 2020-07-27

Graszoden bezorgen Losser

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Losser en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Losser

Veelgestelde vragen in Losser

Hoe snel kunnen graszoden in Losser geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Losser?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.