Graszoden kopen in Loppersum

Ook in Loppersum komen we regelmatig graszoden bezorgen op diverse groene, unieke plekken. Dit dorp in Noord-Groningen kent een rijke geschiedenis met veel mooie locaties. Via onze webshop kunt u eenvoudig graszoden bestellen voor in dit dorp. Onder deze webpagina vindt u meer informatie over de levering.

Groen en dorps wonen in Loppersum

Met meer dan 2.300 inwoners ervaart u zowel rust als levendigheid in dit dorp. Over het algemeen vindt u hier vooral koopwoningen en gehuwde mensen. Bovendien zijn de meeste inwoners in dit dorp tussen de 45-65 jaar. Dit maakt het een ideale locatie om een koopwoning aan te schaffen in een rustig, landelijke omgeving. Met een landelijke omgeving als dit kunt u bijdragen aan het dorpse gevoel. Door graszoden te kopen voor uw voor- en/of achtertuin loopt uw gazon prachtig over op het dorp.

Graszoden kopen voor nieuwbouwproject

Gaat u een nieuwbouwwoning kopen in Loppersum? Naast oude geschiedenis kent dit dorp ook vooruitgang. Zo is er nieuwbouw op de Zeedijken en Delstraat. Deze nieuwbouw in Loppersum kent extra bewapening met een houten kapconstructie. Een ander groot voordeel is dat deze woningen grote tuinen hebben. Gaat u een van deze woningen kopen? Of woont u hier al? Wij leveren dan graag de graszoden bij uw deur af.

Zoutwaterbad

Loppersum kent een rijke geschiedenis met een aantal bezienswaardigheden. Zo is er zelfs een zoutwaterbad bij de Badweg. Dit waterbad bestaat sinds 1933 en is in opdracht uitgegraven. Het leuke hieraan is er 6000 jaar oud water uit een 112 meter diepe bron gepompt wordt. Een unieke plek waar inwoners en toeristen ook speciaal voor naartoe gaan.

Vruchtbare grond

Het mooie aan een huis in Loppersum zijn de vruchtbare gronden. Daarom is het een ideale plek om graszoden te kopen. Waarbij u vervolgens in de tuin kunt genieten van de omgeving. Daarnaast de grond in Loppersum veel gebruikt voor bessenteelt. Zo werden er vele jaren zwarte bessen gebruikt voor de onder beplanting van bijvoorbeeld peren- en appelboomgaarden. Bovendien vindt u hier ook regelmatig aalbessen, frambozen en kruisbessen.

Klantervaringen in Loppersum

Klantervaring van Erwin uit Loppersum

“Super gras en service, een 9 omdat er altijd iets te verbeteren moet zijn!”

Zeer prettige ervaring met het leveren van mijn schaduw graszoden. Kleine tip lever er nog een A4 met legtips of advies bij!

Erwin - Loppersum - 2020-04-07
Klantervaring van Dictus weijer uit Wirdum

“Uitstekend ”

Uitstekende kwaliteit graszoden vrijdag gekregen direct gelegt zie het resultaat

Dictus weijer - Wirdum - 2019-12-16

Graszoden bezorgen Loppersum

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Loppersum en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Loppersum

Veelgestelde vragen in Loppersum

Hoe snel kunnen graszoden in Loppersum geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Loppersum?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.