Graszoden kopen in Lisse

Kan het Hollandser dan een huis en graszoden kopen in Lisse?
Als u van plan bent een huis te kopen in het echte hart van de bollenstreek, dan is project Meerzicht het overwegen waard.
De te realiseren woningen zullen worden gebouwd tussen Lisse en de Haarlemmerpolder.

Ruime keuze voor het huis dat u wilt kopen, want er worden maar liefst 60 woningen gebouwd in diverse stijlen.
Niet alleen de types woningen verschillen, maar ook de prijsklassen. Zo bestaat er voor elk budget de mogelijkheid om het mooie Lisse als nieuwe woonplaats te kiezen.

Kiest u voor een vrijstaand huis, zorgt dan dat u op tijd graszoden gaat kopen.
Met het kopen van graszoden heeft u over uw tuin geen zorgen meer. U legt de graszoden eenvoudig zelf, waardoor u veel tijd overhoudt om de binnenkant van uw droomwoning verder vorm te geven.

Bezienswaardigheden Lisse

In Lisse heeft u de Keukenhof in de nabijheid van uw te kopen huis. Hier kunt u op het gebied van bloemen uw hart ophalen. Lisse heeft daarnaast veel voorzieningen te bieden, waardoor het echt een fijne plek is om een huis en graszoden te kopen.

Een bruisend centrum dat de nodige horeca herbergt, sportclubs, maar ook openbaar vervoer geven u alles wat een woonplaats nodig heeft. Nieuw Meerzicht geeft u de kans de omgeving op diverse manieren te ontdekken. Wandelen en fietsen of met de auto naar Haarlem of Leiden is allemaal mogelijk.

Tulpenvelden

Als u onderweg bent in Lisse en omgeving zult u kunnen genieten van de tulpenvelden die u hier veel tegenkomt.
Het mooie natuur nodigt uit om voor uw eigen tuin mooie graszoden te kopen.
Zo kijkt u uit op uw eigen stukje natuur en kunt u de tuin extra aankleden door tulpenbollen te planten. Zo kunt u ook uw eigen tulpenveld realiseren.

De natuur laat zich elk jaar in maart weer uitbundig zien. Een bezoekje aan de Keukenhof is jaarlijks dan ook vanaf maart mogelijk.
Begeeft u zich op de fiets, dan komen de tulpenvelden regelmatig voorbij in de meest uiteenlopende kleurstellingen.

Bollenstreek

De drukte van de Randstad kunt u even ontvluchten door de bollenstreek goed in u op te nemen. De vele bloemenvelden, maar ook het bloemencorso en de leuke dorpjes bieden u veel mogelijkheden.
Een gezellig samenzijn met vrienden en bekenden op een terras of mooie foto’s maken van de kleurenpracht die ontstaat als de bollenvelden in volle bloei staan.

Klantervaringen in Lisse

Klantervaring van Ruud de leeuw uit Lisse

“Kwaliteitsgras voor een goede prijs.”

Goede graszoden en perfect volgens afspraak geleverd.

Ruud de leeuw - Lisse - 2020-03-04
Klantervaring van Joyce uit Sassenheim

“Mooie goede kwaliteit graszoden”

Hele mooie en goede kwaliteit graszoden en dankzij de meegestuurde tips via de email ook makkelijk te leggen. Ook het bestellen ging simpel via de website en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer de levering zal plaatsvinden.

Joyce - Sassenheim - 2020-07-09

Graszoden bezorgen Lisse

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Lisse en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Lisse

Veelgestelde vragen in Lisse

Hoe snel kunnen graszoden in Lisse geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Lisse?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.