Graszoden kopen in liessel

Vlakbij Limburg gelegen, vindt u het Noord-Brabantse Liessel.

De opgraving van een nederzetting uit de vroegere ijzertijd heeft bewezen dat er in de steentijd al mensen woonachtig waren in Liessel. Liessel wordt voor het eerst vermeld in het jaar 1312. In Liessel heeft in het verleden ook al een kapel gestaan.  Dit is gebleken uit een akte uit het jaar 1420.

Bezienswaardigheden Liessel

Als u een huis in Liessel gaat kopen, dan zult u op het gebied van bezienswaardigheden een bezoek kunnen brengen aan de kalkzandsteenfabriek die Liessel rijk is.

Tegenwoordig is die fabriek in Duitse handen. Het zand dat nodig is voor het fabriceren van kalkzandsteen wordt gewonnen uit grote putten, die maar liefst 30 meter diep zijn en gelegen zijn achter de Peelrandbreuk.

In Liessel kunt u voor interessante uitjes ook een bezoek brengen aan:

 • de Beltmolen
 • de Sint-Hubertuskapel
 • de Willibrorduskerk
 • diverse rijks- en gemeentelijke monumenten

Graszoden kopen Deurne

In Deurne wordt een nieuw woonmilieu gerealiseerd. Het project Middengebied Spoorzone voorziet in een royaal woningaanbod door de bouw van in totaal 168 woningen. Als u hier een huis besluit te kopen, dan is het kopen van graszoden voor uw tuin een goede keuze. Met graszoden kan uw tuin mooi worden vormgegeven.  Hiermee heeft u een tuin die in de basis al klaar is voor verdere invulling. De graszoden kunnen aangevuld worden met beplanting en verlichting. 

Voor een duurzame aanschaf op het gebied van verlichting kunt u kiezen voor ledlampen.

Duurzame toepassingen

Waar u voor een bestaande woning een tijdlang in een verbouwing komt te zitten, kunt u bij een nieuw te kopen huis al de nodige duurzame maatregelen treffen tijdens de bouw. Met de aanschaf van zonnepanelen kunt u uw eigen energie opwekken.  Hierdoor zullen de ledlampen bij uw graszoden gratis branden.

Als u besluit een elektrische kookplaat en vloerverwarming te kopen, dan bent u al een eind op weg als het gaat om duurzaamheid. 

De ledverlichting die uw graszoden zo mooi laat uitkomen, kunt u ook in huis gaan gebruiken. De aanschaf van een warmtepomp maakt het mogelijk om in de toekomst zonder gas uw huis te kunnen verwarmen.

Festiviteiten in Noord-Brabant

Noord-Brabant is bekend van het jaarlijkse carnaval. Deze provincie heeft echter veel meer te bieden dan alleen carnaval. Zo zijn er in de provincie musea te vinden, kunt u naar het theater en meerdere sporten beoefenen.

Wilt u een festival bezoeken, dan kunt u hiervoor terecht op onder andere:

 • Stuiterbal in februari
 • Masters of Hardcore in maart
 • het Kingsland Festival in april
 • de Dancetour in mei
 • Just Dance in juni
 • Ladedance in augustus

Naast actieve uitjes kunt u ook op cultureel gebied op meerdere plaatsen in de provincie terecht. Wonen in Noord-Brabant biedt u dus niet alleen de kans om op een fijne plek te leven, maar ook om uw vrije tijd op een leuke manier in te vullen.

Klantervaringen in liessel

Klantervaring van Patrick kweens uit Deurne

“Topgraszoden en goede service”

Makkelijk te bestellen. Goede prijs en kwaliteit. Netjes geleverd

Patrick kweens - Deurne - 2020-02-12
Klantervaring van Mariska uit Horst

“Supersnelle service en een mooie kleur gras! ”

Gister besteld, vandaag in huis. Ze bellen netjes van te voren dat ze er aan komen. Niet duur!

Mariska - Horst - 2020-04-12

Graszoden bezorgen liessel

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

 • Bezorging in liessel en omstreken, met track en trace.
 • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
 • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
 • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
 • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
 • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
 • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
 • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor liessel

Veelgestelde vragen in liessel

Hoe snel kunnen graszoden in liessel geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar liessel?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.