Graszoden kopen in Lichtenvoorde

Lichtenvoorde is een leuke plaats dat tot de gemeente van Oost Gelre behoort. Daarnaast ligt het in de Achterhoek van de provincie Gelderland. Met meer dan 12.500 inwoners is dit dorp vol met gezelligheid. Bovendien ligt het in een omgeving met veel land, rust en groen. Deze karakteristieken maakt dat Lichtenvoorde een van de mooiste plekken is om te wonen.

Zoekt u nog een huis? Of gaat u al een huis kopen in dit gebied? Dan kunt u uw tuin laten aanvullen met kwalitatieve graszoden. Hierdoor brengt u het groene karakter terug rondom uw eigen woning. Graszoden kunt u kopen via onze webshop, of door contact met ons op te nemen.

Landelijk en groen wonen in Lichtenvoorde

Graszoden kopen in Nieuwe Maat

Naast een rijke historie kent Lichtenvoorde ook veel vernieuwing. Zo ook bij Nieuwe Maat waar in de buurt regelmatig nieuwbouwwoningen gebouwd worden. Hier kunt u uniek wonen in de meeste gezellige evenementen gemeente van de hele Achterhoek. Wat wil je nog meer?

In deze omgeving worden de woningen aangeboden met eigen, landelijke karakteristieken. Ze zijn voorzien van sfeervolle kenmerken, veel ruimte en met veel lichtinval.

Een ander groot voordeel bij de huizen in deze omgeving zijn de leuke tuinen die er liggen. Door de natuurlijke en landelijke omgeving doen de inwoners hun best om de tuinen er even mooi uit te laten zien. Dit doet u natuurlijk met een groen gazon. Regelmatig komen we op locaties als deze. De graszoden kunt u binnen onze webshop tegen een goede prijs kopen.

Wonen in het centrum van Lichtenvoorde

Lichtenvoorde kent vele leuke en unieke wijken. Maar van alle wijken is het centrum misschien wel een van de meest bijzondere. Of u nu op zoek bent naar een oase van groen en rust, gezellige winkels, een leuk terras of wandelroutes. Het centrum van Lichtenvoorde heeft dit allen.

In de binnenstad vindt u een goede combinatie terug van groen en levendigheid. U kunt een keer een goede ochtendwandeling maken langs de historische panden in de omgeving. Aan de andere kant kunt u in de middag heerlijk winkelen of op een terras zitten.

Gaat u hier een woning kopen? Dan wilt u natuurlijk een plek hebben om rustig aan te doen na een lange werkdag. Met graszoden in uw tuin creëert u een eigen plekje in huis om te ontspannen.

Natuur en activiteiten in Lichtenvoorde

Vlindertuin & Rustpunt

Misschien zegt de naam het al, maar deze tuin staat vol met bloemen waar vlinders op af komen. Hier staat een leuk theehuisje met veranda, komen veel fietsers en wandelaars voorbij en is het echt een rustpunt geworden voor voorbijgangers.

Natuurpark de Leemputten

Dit natuurpark is een unieke een. Het is vanaf het water te bezichtigen via een waterfiets. Op deze manier maakt u kennis met verschillende plant- en diersoorten uit deze omgeving. Daarnaast zijn er ook diverse wandelroutes om te belopen. Hiermee komt u langs het Zwilbrocker Venn, kokmeeuwenkolonies en zelfs flamingo’s. Bovendien staat er een leuk terras aan het water waar u tot rust kunt komen. Ook worden er regelmatig evenementen, activiteiten en kinderfeesten georganiseerd.

Klantervaringen in Lichtenvoorde

Klantervaring van Anouk uit Vragender

“Goede graszoden! ”

Wij hebben de graszoden nu een week erin liggen en zijn erg tevreden! De graszoden worden snel en op tijd geleverd en netjes op een pallet. De bezorger was ook erg vriendelijk. Je krijgt ook een aantal mailtjes om jouw bestelling in de gaten te houden. Top bedrijf en wij bevelen dit echt aan!

Anouk - Vragender - 2020-06-21
Klantervaring van John giesen  uit Groenlo

“Super ”

Goed advies

John giesen - Groenlo - 2019-10-19

Graszoden bezorgen Lichtenvoorde

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Lichtenvoorde en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Lichtenvoorde

Veelgestelde vragen in Lichtenvoorde

Hoe snel kunnen graszoden in Lichtenvoorde geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Lichtenvoorde?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.