Graszoden kopen in Kockengen

Bent u woonachtig in Kockengen, dan heeft u het geluk dat u op een van de mooiste plekken in Nederland woont. Binnen de kortste keren geniet u van een boottocht op de Loosdrechtse Plassen, u slaat een balletje op Golfpark Wilnis of maakt een prachtige wandeling of fietstocht in de omgeving. Echter is het ook belangrijk dat u beseft dat u in een waterrijke omgeving woont. En dat water moet ergens naar toe, toch? Door te kiezen voor graszoden kopen in Kockengen, wordt de kracht van stromend water en de snelheid van het verminderd. Hierdoor kan er meer water op worden genomen in de bodem ten voordele van de grondwatervoorraden.

Wist u dat

Wist u dat graszoden niet alleen efficiënt zijn als het aankomt op het opvangen en filteren van water? Ze zijn ook nog eens erg efficiënt in het vasthouden van voedingsstoffen. Denk hierbij aan voedingsstoffen zoals fosfor, deze worden gefixeerd of opgenomen door de grasmat en lekken niet gemakkelijk uit. Daarnaast remmen de grassprieten ook het regenwater af. Hierdoor wordt de hoeveelheid grond die door de kracht van het water wordt afgevoerd, direct verminderd. Wel zo fijn als u bijvoorbeeld aan de Portengen woont en hierdoor omgeven bent door prachtige beekjes en kleine meertjes. 

Prachtig groen in uw tuin 

Woont u in Kockengen, dan weet u maar al te goed dat deze omgeving vooral uit prachtig groen bestaat. Dit ziet u natuurlijk ook het liefste terug in uw eigen tuin, nietwaar? Kies voor graszoden kopen en haal ze rechtstreeks bij de teler uit de regio van Kockengen. De graszoden zijn koeler dan de meeste andere gangbare ondergronden. Zo zorgt het gras ervoor dat uw tuin maar liefst vijftien graden koeler is dan beton en tot maar liefst 30 graden koeler is dan kunstgras. Bent u overtuigd geraakt van de voordelen die graszoden kopen u te bieden hebben en haalt u ze het liefste zo snel mogelijk in huis? U kunt uw bestelling razendsnel in huis verwachten en de grasmatten zijn ook nog eens van hoogwaardige kwaliteit.

Klantervaringen in Kockengen

Klantervaring van Vivienne woltjer uit BREUKELEN UT

“Top”

Super goede kwaliteit gras en makkelijk te leggen. Duidelijke communicatie per email over de levering .

Vivienne woltjer - BREUKELEN UT - 2020-05-30
Klantervaring van Stefan uit Wilnis

“Als zeer goed ervaren!”

Zowel het bestellen, als de levering van de zoden perfect! Ook erg blij met de graszoden zelf! Fotoservice en topkwaliteit! Bredankt!

Stefan - Wilnis - 2020-05-08

Graszoden bezorgen Kockengen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Kockengen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Kockengen

Veelgestelde vragen in Kockengen

Hoe snel kunnen graszoden in Kockengen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Kockengen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.