Graszoden kopen in kethel

Het dorp Kethel was in het verleden een zelfstandig dorp en vormde de kern van de gewezen gemeente Kethel en Spaland.  Opvallend aan Kethel was dat het dorp twee kernen had. De oude kern bevindt zich ook vandaag de dag nog bij de Dorpskerk.

De Kerkbuurt is de nieuwe kern en deze ligt bij de Sint-Jacobuskerk. Met een beschermd dorpsgezicht en twee kerken die als rijksmonument zijn aangemerkt, heeft Kethel op historisch gebied naam gemaakt. Op slechts een paar kilometer van Kethel verwijderd, wordt nieuwbouw gerealiseerd in Vlaardingen.

Graszoden kopen in Vlaardingen

De Nieuwe Vogelbuurt biedt volop ruimte om een huis te kopen. De woningen die men hier kan kopen, zijn comfortabel en ruim te noemen. Omringd door groen leent deze buurt zich goed voor het kopen van graszoden.  Een woonomgeving waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Op het gebied van duurzaamheid worden de te kopen woningen opgeleverd met slimme installaties. Hierdoor hoeft men in het huis geen gas te gebruiken. Een elektrische kookplaat biedt uitkomst op het gebied van koken en het kopen van ledverlichting kan zowel in huis een goede keuze zijn, maar ook in de tuin.

Graszoden kopen voor de tuin vergroot de aanwezigheid van het groen en de graszoden zijn ook nog eens een lust voor het oog. Graszoden zijn voor een bestaande tuin in Kethel ook het overwegen waard. Om ook in de avonduren te kunnen genieten van de graszoden kan ledverlichting uitkomst bieden.

Wonen in Vlaardingen

Vanuit het verleden is Vlaardingen met name bekend als haringstad. Hoewel er tegenwoordig geen sprake meer is van visserij, getuigen meerdere plekken in Vlaardingen nog wel van de gewezen visserij. De visserij is rond de Koningin Wilhelminahaven en de Oude Haven nog steeds terug te vinden. Voor vissers die het leven hebben gelaten op zee is een monument geplaatst. Dit monument is te vinden op het Grote Visserijplein.

Bezienswaardigheden

Of u nu in Kethel woont of een huis in Vlaardingen heeft gekocht, u kunt in Vlaardingen uw hart ophalen als u houdt van cultuur en geschiedenis. Vlaardingen heeft meerdere oorlogs- en rijksmonumenten, maar ook diverse beelden die u kunt gaan bekijken. Als u de bezichtigingen combineert met een bezoekje aan de horeca, dan krijgt u direct een goed beeld van uw nieuwe woonplaats.

Voor een wat actievere invulling van uw tijd kunt u eens gaan kijken bij:

 • natuurgebied Het Volksbos
 • het filmfestival van Vlaardingen
 • de Dag zonder Drempels

Vlaardingen biedt een ruim aanbod aan sportfaciliteiten. U kunt lid worden van een van de vele sportverenigingen die hier te vinden zijn. Van honkbal tot volleybal en van badminton tot waterpolo. Voor vrijwel elke sportliefhebber is hier de mogelijkheid om de favoriete sport te beoefenen. Wonen in Vlaardingen biedt u naast veel woongenot dus ruime mogelijkheden als u een invulling zoekt voor uw vrije tijd.

Klantervaringen in kethel

Klantervaring van Erica van aarssen uit Zeewolde

“Super”

Wij waren zelf niet aanwezig maar via de instructies per telefoon werden ze precies op de plek gezet waar wij ze hebben wilden. Savonds gelijk gelegd. Het zijn mooie donkergroene zoden en de instructies die we erbij kregen in de mail hielpen enorm. Erg blij mee en wij vinden ze mooier dan die van de buurman die ze ook gisteren gelegd heeft 😉

Erica van aarssen - Zeewolde - 2020-06-20
Klantervaring van F. kloos uit Zeewolde

“prima gras”

moet hier nog rollen voor de rest perfect gras

F. kloos - Zeewolde - 2019-09-19

Graszoden bezorgen kethel

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

 • Bezorging in kethel en omstreken, met track en trace.
 • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
 • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
 • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
 • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
 • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
 • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
 • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor kethel

Veelgestelde vragen in kethel

Hoe snel kunnen graszoden in kethel geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar kethel?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.