Graszoden kopen in Kerkrade

Kerkrade is een gemeente in Zuid-Limburg, tegen de grens van Duitsland aan. Kerkrade heeft een groot centrum met voorzieningen als winkelcentra, eetgelegenheden en stadse trekpleisters. In het gebied daaromheen vindt u echter puur natuur. Voor Kerkrade geldt dat een groen, duurzaam karakter vooropstaat. Woont u in Kerkrade en wilt u dit laten terugkomen in uw eigen buitenruimtes? Wij leveren in Kerkrade graszoden op maat, voor zowel particulieren als gemeentelijke gebieden en rondom bedrijfspanden. De graszoden zijn gemakkelijk en veilig via onze website te bestellen. U kunt hierbij zelf aangeven om welk oppervlakte het gaat. Meer informatie over onze diensten vindt u onderaan deze pagina.

Natuur rondom Kerkrade

Kerkrade ligt tegen de Duitse grens aan en heeft prachtige groene gebieden. Reden genoeg dus om als natuurliefhebber de natuur in Kerkrade in te trekken. Het Wormdal heeft bijvoorbeeld prachtige beeklandschappen, een kleurrijk waterleven en diverse wandelroutes die absoluut de moeite waard zijn. Het natuurgebied is dagelijks voor bezoekers toegankelijk.

Bosquet van Abdij Rolduc

Zoekt u een plek waar de tijd letterlijk stil komt te staan? Bosquet van Abdij Rolduc is een groen en rustgevend natuurgebied met in de kern een indrukwekkende, eeuwenoude abdij. Deze abdij is tevens het oudste complex van Nederland dat bewaard is gebleven. Rondom de abdij komt u vooral hellingen en bosgebieden tegen. Hierdoor is de bijnaam ‘Duivels Bosch’ ontstaan. Laat deze bijnaam u er echter niet van weerhouden om dit gebied te bezoeken. Het is namelijk een populaire en schitterende bestemming voor natuurliefhebbers. Vooral in de zomermaanden.

De Peschbeemden

Dit natuurgebied is vrij drassig van aard, met ondergelopen weilanden en diverse moerasplanten. De Peschbeemden is tevens het leefgebied van de das. Al hoewel dit gebied iets meer uit de richting ligt, is het des te aantrekkelijker voor bezoekers. U komt hier een hoop groen tegen met een levendige flora en fauna.

Energieneutraal wonen in Kerkrade

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in Kerkrade, waar u groen en duurzaam kunt wonen? Dan is een woning aan de Kaalheidersteenweg in Kerkrade wellicht een optie voor u. Hier komt een viertal woningen beschikbaar, met elk een energieneutraal systeem. Dit houdt in dat u gasvrij en zonder schadelijke uitstoot woont. Ook bevat elke woning een grote tuin, omringd door heggen. In de tuin liggen al verschillende graszoden. Zoekt u een andere inrichting van de tuin? Of wilt u een groter oppervlakte aan gras, zodat de kinderen naar alle wens kunnen spelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hieronder vindt u meer informatie over onze producten en diensten.

Klantervaringen in Kerkrade

Klantervaring van Gert uit Kerkrade

“Keurig telefonisch te woord gestaan en prima afhandeling van betaling en levering!”

Telefonisch geinformeerd naar de mogelijkheden en levering ten tijde van de Corona periode. Levering conform het gecommuniceerde tijdstip door nette chauffeur van de vernoemde firma. Verwerking van zand en graszoden nog dezelfde dag waarbij slechts 2 graszoden van slechtere kwaliteit waren (beiden waren zeker een meter slecht; te dun met gaten). We hebben nieuwe borders aangelegd en een deel van het grasveld vervangen. Voorts prima!

Gert - Kerkrade - 2020-04-04
Klantervaring van Jacobus megens uit Landgraaf

“Goede kwaliteit en snelle levering”

Het bestelproces is gemakkelijk. De levering was goed, geen enkel probleem met het leveren voor de deur. Ik ben zeer tevreden

Jacobus megens - Landgraaf - 2020-06-12

Graszoden bezorgen Kerkrade

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Kerkrade en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Kerkrade

Veelgestelde vragen in Kerkrade

Hoe snel kunnen graszoden in Kerkrade geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Kerkrade?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.