Graszoden kopen in Kapelle

De oudste sporen, die in het verleden duidden op bewoning in Kapelle, voeren terug naar de Romeinse tijd.

Kapelle zoals we dat vandaag de dag kennen, ontstond langs oevers van een kreek die door Zuid-Beveland liep in de tiende eeuw. In deze periode groeiden meerdere nederzettingen naar elkaar toe.

De groei van moderne fruitteelt en de daarmee gepaard gaande bedrijvigheid heeft ertoe bijgedragen dat Kapelle vanaf de aanvang van de 20e eeuw een enorme groei doormaakte.

Zo ontstonden er wijken en werden er meerdere bouwplannen uitgevoerd.

De groei werd nog eens extra aangewakkerd door de aanleg van de snelweg A58 aan het eind van de jaren 30.

Huis kopen in Borsele

Slechts vijftien kilometer verwijderd van Kapelle worden energiezuinige, stijlvolle woningen gerealiseerd. De woning die u kunt kopen, maakt deel uit van project Oostgaarde en wordt gebouwd in Borsele.

Alle huizen worden gebouwd in een witte kleurstelling.

Het kopen en leggen van graszoden zal zorgen voor een prachtig contrast met de witte muren van uw huis.

Een nieuwbouwwoning heeft over het algemeen weinig onderhoud. Ook hier is dat het geval. Het huis dat u gaat kopen, zal onderhoudsarm en op duurzame wijze worden gebouwd.

Als u uw tuin voorziet van graszoden vergroot u de duurzaamheid van uw huis. De graszoden zijn al in een vroeg stadium te kopen en te leggen.

Door uw tuin al voor de oplevering van de woning van graszoden te voorzien, geeft u de ruimte rondom uw nieuwe huis al een fraaie uitstraling.

Het feit dat u met graszoden extra duurzaam bezig bent, past helemaal in het beeld dat men voor ogen had bij het plannen van dit woonproject.

Graszoden kopen in Borsele

Naast de fraaie ligging van uw toekomstige woning zult u versteld staan van de milieuvriendelijke toepassingen van uw huis.

Uw huis kopen met Kapelle in de nabijheid levert u namelijk de volgende duurzame voordelen op:

 • vloerverwarming begane grond
 • kunststof kozijnen
 • isolatie van wanden en daken
 • zonnepanelen
 • driedubbel glas

Het driedubbele glas is zo goed als luchtdicht en heeft om die reden de positieve eigenschappen dat het warmte vasthoudt en kou weert.

Een woning in Borsele kopen, biedt u dus het vooruitzicht op lage maandlasten.

Zo houdt u de nodige financiële ruimte over om in Kapelle een bezoekje te brengen aan het Fruitteeltmuseum of het oorlogsmuseum.

Het waterrijke Zeeland biedt veel mogelijkheden om uw vrije tijd mee te vullen.

Door de centrale ligging van Kapelle kunt u uitstapjes maken naar zowel het noorden als het zuiden van Zeeland.

Klantervaringen in Kapelle

Klantervaring van Kevin uit Goes

“Super !”

Zeer snel geleverd ! De pallets met de graszoden werden dicht bij huis geleverd, was geen probleem voor de chauffeur. In de ochtend werden ze geleverd en dezelfde dag hebben we de graszoden erin gelegd ! En ze zijn van zeer goede kwaliteit!

Kevin - Goes - 2020-03-24
Klantervaring van Erwin heijnsdijk uit Goes

“Top ”

Gisteren hele mooie zoden ontvangen. Premium speelgazon. In 1 woord top, mooi kwalitatief gras echt super. Volgende keer zeker weer bij hun bestellen Hartelijk dank voor de mooie mat

Erwin heijnsdijk - Goes - 2020-06-06

Graszoden bezorgen Kapelle

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

 • Bezorging in Kapelle en omstreken, met track en trace.
 • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
 • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
 • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
 • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
 • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
 • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
 • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Kapelle

Veelgestelde vragen in Kapelle

Hoe snel kunnen graszoden in Kapelle geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Kapelle?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.