Graszoden kopen in Julianadorp

Julianadorp is een plaats in gemeente Den Helder en ligt in de provincie Noord-Holland. Julianadorp heeft ruim 14.500 inwoners, waarvan de meesten in de bollensector werkzaam zijn. Dat de bollensector een belangrijke rol speelt, is ook terug te zien in de omgeving. Julianadorp heeft namelijk veel gras- en bollenland. Daarnaast is er een dorpskern die van alle gemakken voorzien is. Ook heir komt het groene karakter van Julianadorp terug. Zo worden er jaarlijks veel bomen en struikgewassen geplant, zijn er grasvelden om op te voetballen en groene parkjes voor wandelaars. Wij werken regelmatig mee aan dit soort openbare projecten door graszoden op maat te leveren en leggen. Ook als u op zoek bent naar gras voor uw voor- of achtertuin kunt u bij ons graszoden bestellen in Julianadorp. Meer informatie over onze diensten en services vindt u onderaan deze pagina.

Nieuwbouwproject Willem Alexanderhof

Midden in Julianadorp komt een grote nieuwbouwwijk, genaamd Willem Alexanderhof. Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning in Julianadorp waar u omringd wordt door natuur, maar ook dichtbij het centrum woont? Dan is Willem Alexanderhof een zeer geschikte locatie. Het project realiseert 600 energiezuinige woningen tussen de bollenvelden. Toch ligt de wijk ook dichtbij het centrum, waardoor de toekomstige bewoners alle nodige voorzieningen voor handen hebben. Wilt u het karakter van de bollenvelden ook doortrekken naar uw eigen buitenruimtes? Dan kunt u bijvoorbeeld gras met kleurrijke bloemen combineren. Wij leveren gras in Willem Alexanderhof en andere wijken van Julianadorp. Ook kunnen wij het gras op maat leggen, waardoor u er zelf geen omkijken meer naar heeft.

Floratuin Julianadorp

Voor natuurliefhebbers mag een bezoek aan Floratuin Julianadorp niet ontbreken. Vanaf het voorjaar tot aan het najaar staan de bollenvelden in bloei, wat een kleurrijk pallet oplevert. Naast dat u de bloemenvelden simpelweg kunt bewonderen, worden er ook allerlei workshops en bijeenkomsten georganiseerd gedurende het seizoen. De inwoners van Julianadorp zijn erg trots op hun bollenvelden en dat is absoluut aan de kwaliteit af te zien. De bloeiende Floratuin is daarom echt een bezoekje waard!

Grafelijkheidsduinen

Dit duingebied ligt in het puntje van het Nederlandse vaste land en daarom onderdeel van Den Helder-Callantsoog. Het gebied bedraagt 100 hectare en is lange tijd gebruikt als militair oefenterrein. Vandaag de dag kunt u er gerust een wandeling maken en genieten van alles wat de Nederlandse natuur te bieden heeft. In 1992 is het gebied eigendom geworden van het Landschap Noord-Holland. Zij hebben het zo goed als mogelijk gerestaureerd naar de oorspronkelijke staat, zodat de ongerepte natuur weer haar gang kan gaan en de duinen blijven bestaan.

Klantervaringen in Julianadorp

Klantervaring van Linda uit Julianadorp

“Top service!”

Mooie donkergroene zoden, allemaal dezelfde dikte. Geen kale of gele plekken. Vriendelijke klantenservice die per mail of telefonisch te bereiken is. Zeer tevreden!

Linda - Julianadorp - 2019-10-24
Klantervaring van Pemh burgers-dooper uit Schagerbrug

“TOP kwaliteit ”

Door ziekte helaas 2x moeten verzetten, maar dat was geen probleem. Uiteindelijk keurig afgeleverd, vriendelijke chauffeur, behulpzaam. Het gras ligt er keurig bij, tot nu toe zeer tevreden.

Pemh burgers-dooper - Schagerbrug - 2020-04-23

Graszoden bezorgen Julianadorp

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Julianadorp en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Julianadorp

Veelgestelde vragen in Julianadorp

Hoe snel kunnen graszoden in Julianadorp geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Julianadorp?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.