Graszoden kopen in Isselt

Een woning kopen in de buurt van Isselt is mogelijk met het het project “Wonen in Verdi”.
Dit nieuwbouwproject stelt u in staat een huis te kopen op steenworp afstand van Isselt. De nieuwbouw wordt namelijk gerealiseerd in het nabijgelegen Amersfoort. Op slechts drie kilometer bent u van uw huis in Isselt in het bruisende centrum van Amersfoort.

Duurzaam wonen

Als u een huis en graszoden gaat kopen in dit nieuwbouwproject nabij Isselt, dan heeft niet alleen uw tuin door de graszoden een duurzame toepassing, maar ook uw woning. 
Uw te kopen huis zal namelijk gasloos worden opgeleverd, waardoor uw huis goed is voorbereid op de toekomst.

Zodra uw woning is opgeleverd en u de tuin heeft voorzien van graszoden kunt u de omgeving gaan verkennen. U zult zien dat alle noodzakelijke faciliteiten in uw woonomgeving aanwezig zijn. Zo heeft u in de nieuwe woonplaats de beschikking over onder andere een busstation, een supermarkt, tandarts en huisarts, maar ook de nodige voorzieningen voor een heerlijk ontspannen uitje.
Hiervoor kunt u een bezoek brengen aan de fitness, het theater en de bioscoop.

Bezienswaardigheden

In de omgeving kunt u voldoende uitdaging vinden als u een invulling zoekt voor uw vrije tijd. Zo kunt u in Amersfoort een bezoekje brengen aan de Sint-Joriskerk. Deze parochiekerk stamt uit het jaar 1248. 

Op hetzelfde plein vindt u een waterbron. Deze bron heeft een fontein met een bronzen gezicht, waaruit u water uit de mond kunt zien spuiten.

Trekt u er in het weekend op uit, dan zal de bedrijvigheid aanzienlijk zijn toegenomen, vanwege de wekelijkse markt. Deze is op elke vrijdag en zaterdag.

Wat zeker de moeite waard is, zijn de grachten van Amersfoort. Ook de historische steegjes en straten verdienen het om gezien te worden.

Bent u cultuurliefhebber dan zal het Mondriaanmuseum u wellicht bekoren.

Uw dagje uit kunt u vervolgens afsluiten door een hapje te gaan eten in Isselt. Het industrieterrein van Isselt leent zich uitstekend voor het nuttigen van goed eten en een bijpassend glas bier.

Tuin aanleggen

Graszoden kopen en zelf leggen is een eerste stap in het aanleggen van uw tuin. Met het kopen van graszoden maakt u het voor uzelf mogelijk om uw tuin in een kort tijdsbestek een prachtige uitstraling te geven. De graszoden vormen een duurzaam geheel en dragen daarmee bij aan de milieuvriendelijke manier van bouwen.

Een huis kopen in de omgeving van Isselt staat garant voor een duurzame toepassing waar u nog vele jaren plezier van zult hebben.

Klantervaringen in Isselt

Klantervaring van Erica van aarssen uit Zeewolde

“Super”

Wij waren zelf niet aanwezig maar via de instructies per telefoon werden ze precies op de plek gezet waar wij ze hebben wilden. Savonds gelijk gelegd. Het zijn mooie donkergroene zoden en de instructies die we erbij kregen in de mail hielpen enorm. Erg blij mee en wij vinden ze mooier dan die van de buurman die ze ook gisteren gelegd heeft 😉

Erica van aarssen - Zeewolde - 2020-06-20
Klantervaring van F. kloos uit Zeewolde

“prima gras”

moet hier nog rollen voor de rest perfect gras

F. kloos - Zeewolde - 2019-09-19

Graszoden bezorgen Isselt

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Isselt en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Isselt

Veelgestelde vragen in Isselt

Hoe snel kunnen graszoden in Isselt geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Isselt?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.