Graszoden kopen in Horst

Horst is een plaats in de gemeente Limburg en heeft ruim 42.000 inwoners. De plaats heeft een rijke geschiedenis, met tot op de dag van vandaag mooie natuurrijke gebieden. Horst heeft veel nieuwbouwprojecten, waar ook veel aandacht voor de groenvoorziening is. Wij leveren graszoden in Horst op maat, voor zowel uw achtertuin als openbare ruimtes. Graszoden kunt u gemakkelijk bestellen in Horst. Uiteraard is niet elke oppervlakte hetzelfde, maar u kunt op onze website precies aangeven om welk oppervlakte het gaat. Ook kunnen wij de graszoden leggen in Horst. Onderaan deze pagina vindt u meer over onze producten en diensten.

Kasteelpark Ter Horst

Bent u zo nu en dan toe aan rust en natuur? Horst heeft rondom de gemeente een heleboel natuurrijke gebieden, maar Kasteelpark Ter Horst is een echt pareltje. De locatie ligt in een prachtig groen gebied, met parkachtig landschap en grote stukken bos met diverse boom- en struiksoorten. Midden in het bosgebied staat een kasteelruïne genaamd ‘Huys ter Horst’. In dit kasteel is tegenwoordig een spannende escape room in historische sferen. Een aanrader voor jong oud!

Naast het bezoeken van een stukje geschiedenis, kunt u in Kasteelpark Ter Horst ook terecht voor sportieve bezigheden. Of het nou gaat om rustig vissen aan de waterkant, wandelen of een fietstocht; het kan hier allemaal. U kunt natuurlijk uw eigen wandelroute uitstippelen, maar er worden ook regelmatig routes georganiseerd. Een extra stukje gezelligheid in dit groene gebied dus.

Het Schuitwater

Het Schuitwater is een natuurgebied in Horst. De locatie is altijd al een mooie plek geweest voor natuurliefhebbers, maar sinds kort is hier extra bekendheid verworven dankzij het bezoek van de bever. Een beverfamilie leeft hier in alle rust en wordt goed in de gaten gehouden door opzichters. Toch kunt u hier ook gewoon wandelen langs het kalme water of fietsen aan de hand van de vele informatieborden in het gebied.

Nieuwbouwwijk De Afhang

Horst is in groot tempo aan het uitbreiden. Bij uitbreiding hoort ook nieuwbouw. De Afhang is daar een goed voorbeeld van. In dit nieuwbouwproject worden uiteindelijk 34 woningen gerealiseerd. De wijk heeft een groen karakter en een landelijke sfeer. Ook zijn er verschillende speellocaties voor kinderen beschikbaar. Het is dus de perfecte wijk voor gezinnen met jonge kinderen. Aan de veiligheid is ook gedacht; de wijk bevindt zich namelijk in een 30-km zone. Ook is het woningaanbod in deze nieuwbouwwijk in Horst zeer divers. Er komen namelijk eengezinswoningen en twee-onder-een-kapwoningen.

Klantervaringen in Horst

Klantervaring van Mariska  uit Horst

“Supersnelle service en een mooie kleur gras! ”

Gister besteld, vandaag in huis. Ze bellen netjes van te voren dat ze er aan komen. Niet duur!

Mariska - Horst - 2020-04-12
Klantervaring van Edwin uit Lottum

“Volgens afspraak!”

Dit bedrijf levert binnen een dag volgens afspraak een prima product! De zoden waren goed gestapeld en verpakt. De bezorger was erg coöperatief om de pallet met graszoden op onze oprit in de schaduw te kunnen krijgen, ondanks dat de stoep te hoog was voor zijn palletwagen! Kortom twee goede bedrijven!

Edwin - Lottum - 2020-05-15

Graszoden bezorgen Horst

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Horst en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Horst

Veelgestelde vragen in Horst

Hoe snel kunnen graszoden in Horst geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Horst?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.