Graszoden kopen in Holten

Graszoden kopen in Holten? Holten is een dorp uit de regio Salland van de provincie Overijssel. Het dorp heeft op dit moment 9.300 inwoners waardoor het een plaats is met veel levendigheid. Bovendien is het gelegen aan de Sallandse Heuvelrug waardoor je midden in een mooi stuk natuur bent. Deze combinatie zorgt dat dit dorp een van de leukste plekken in deze regio is.

Zou u ook in de regio van Salland willen wonen? Zoekt u specifiek een woning in Holten? Zou u daarnaast uw tuin willen aanvullen met groen door kwalitatieve graszoden te kopen? Dan bent u op de juiste adres beland. Naast kwalitatieve graszoden leveren we onze producten ook nog eens snel af. Wanneer u meer wilt weten over ons aanbod en de levering, kunt u onderaan deze pagina kijken voor meer informatie.

Ruim en landelijk wonen in Holten

Graszoden kopen bij De Liesen

De Liesen is een groot nieuwbouwproject aan de rand van Holten. Hier zijn 36 nieuwe, diverse woningen gebouwd. Het gaat om een woongebied in zowel een prachtig als natuurrijke omgeving. Wonen aan de rand van Holten betekent dat u binnen afzienbare tijd de natuur in stapt terwijl de nodige voorzieningen in de buurt zijn. Hier wonen betekent landelijk, betaalbaar en ruim wonen.

De huizen zelf hebben eigenzinnige karakteristieken. Ze gaan volledig mee met de omgeving door de zowel dorpse als landelijke sferen. Naast deze karakteristieken zijn ze volledig klaar voor de toekomst. Met een EPC 0 waarde, een bodemwarmtepomp, zonnepanelen en een gasloze constructie heeft u alles om energiezuinig en duurzaam te wonen.

Wat ook gaaf is zijn de mooie tuinen die u hier tegenkomt. Deze zijn ruim opgezet en gaan mooi mee met de omgeving van Holten. De meeste inwoners kiezen er dan ook voor om graszoden te kopen. Daarmee kunt u uw tuin aan laten sluiten met de graslandschappen eromheen.

Een huis kopen in Holten centrum

Hoewel Holten veel nieuwbouw en modernisering kent, is het centrum nog in volle glorie te bewonderen. Het dorp kent namelijk een schitterend verleden wat u terugziet in oude gebouwen, rijksmonumenten en oude parken. Dit maakt het centrum ook wel de mooiste buurt om te wonen.

Binnen de dorpskern kunt u dus heerlijk wonen. Geniet bijvoorbeeld in de ochten van een mooie wandeling door de groene gebieden van dit dorp. Gebruik de middaguren om langs de leuke winkels te gaan om vervolgens de avond af te sluiten in een van de horecagelegenheden.

Zoekt u een plek om te wonen in de binnenstad van Holten? Wilt u een eigen stuk groen maken in uw tuin? Zowel in de dorpskern als de andere wijken van Holten komen we regelmatig graszoden leveren. Deze graszoden kunt u eenvoudig kopen binnen onze webshop.

Dorp & Omgeving Holten

Vroeger kende Holten een geschiedenis met veel agrarische kenmerken. Echter, vanaf de jaren zestig is er een toevlucht gekomen in de industrie. Hierdoor kent het dorp meer rijkdom wat u terugziet in de mooie plekken en gebouwen.

Daardoor heeft Holten ook een belangrijke functie gekregen voor toeristen. Alleen, naast het dorp zelf komen de toeristen hier ook vanwege de omgeving. In het zuidoosten vindt u namelijk het mooie Salland. Terwijl in het oosten Twente ligt en ten zuiden van het dorp komt u in de Achterhoek. Dit zorgt dat er veel variatie is in natuurgebieden.

Klantervaringen in Holten

Klantervaring van Erwin jansen uit Nijverdal

“Mooie graszoden, snelle levering en nette prijs!!”

Mooie graszoden, snelle levering en nette prijs!!

Erwin jansen - Nijverdal - 2020-03-22
Klantervaring van Hans uit Nijverdal

“Goed geregeld zoals beloofd. ”

Op tijd geleverd. Goede kwaliteit .zeker voor herhaling vatbaar.

Hans - Nijverdal - 2020-06-06

Graszoden bezorgen Holten

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Holten en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Holten

Veelgestelde vragen in Holten

Hoe snel kunnen graszoden in Holten geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Holten?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.