Graszoden kopen in Hollandscheveld

Graszoden kopen in Hollandscheveld doet u via onze website. Graszoden kunnen samen een ruim gazon vormen in uw achtertuin. De balans tussen al het groen komt bij het kopen van Graszoden met tot het recht. Graszoden Hollandscheveld zorgen voor een natuurlijke mooie achtertuin om in te zitten. Als u graszoden gaat kopen in dit mooie dorp met ruime woningen en tuinen kunt u ze snel zelf leggen. De graszoden worden namelijk kant en klaar bezorgd in Hollandscheveld. Ook kunt u graszoden kopen in de nabije dorpen zoals Hoogeveen. De tuinen met ruime gazons sieren de Drentse omgeving. Drenthe heeft veel natuur en biedt een zuivere omgeving met weilanden en bossen. Hollandscheveld ligt daar midden in. Graszoden zijn een stukje natuur in uw achtertuin. Daarom is het kopen van graszoden iets extra’s ter aanvulling voor groen wonen.

Wijken in Hollandscheveld

Graszoden kopen Hollandscheveld kunt u voor uw mooie nieuwe achtertuin kopen om zelf aan te leggen. Graszoden geven openheid in de tuin met daaromheen mooie beplanting. De Oplegger heeft regelmatig nieuwbouwprojecten in haar wijk. Ruime woningen voor uw gezin samen met een mooie achtertuin. De oplegger ligt ongeveer in het centrum van het dorp waar alle bezienswaardigheden binnen handbereik zijn. Het gaat voornamelijk om twee onder een kap gezinswoningen in een groene bosrijke buurt. Het vele groen zorgt ervoor dat u een mooie wandeling door de wijk kunt maken en kunt genieten van een bankje om op te zitten in de wijk. 

Natuur in Hollandscheveld

Het dorp bevindt zich in een bosrijke omgeving. Bekend is zwemplas Schoonhoven. Hier tref je zwemwater aan in een mooie natuur vol met bossen. Het natuurpark ligt dicht in de buurt van Hollandscheveld. Hierbij zijn een prachtig zandstrandje en ook een weide om te liggen en te zonnebaden tijdens de zomermaanden. De plassen zijn ongeveer 1,60 meter diep en heerlijk om in te zwemmen en baden voor jong en oud. Daarbij is er nog een zeer mooi bosgebied met heideplaggen. Deze heet het Mantingerzand. Vroeger vraten schapen de grond kaal. Langzamerhand is een zandgrond naar boven gekomen hierdoor. Het middeleeuwse gebied heeft diverse mooie zandverstuivingen om een heerlijke wandeling in te maken samen met uw gezin of voor het uitlaten van de hond. Er staan diverse bomen waaronder de geplante jeneverbes die goed groeit op zandgronden. 

Bezienswaardigheden in Hollandscheveld

Hollandscheveld heeft diverse bezienswaardigheden en bekenden uit de geschiedenis. Hier woonden vroeger drie Nederlandse oorlogsmisdadigers tijdens WO II. Onder andere Dirk Hoogendam en Auke Pattist. In 1963 vond er een boerenopstand in het dorp plaats dit had te maken met uithuiszetting van boerderijen omdat heffingen niet werden betaald. Verder heeft het dorp veel mooie fietswegen door de landelijke omgeving vol natuur. Ook zijn er oorlogsmonumenten ter ere van lokale slachtoffers tijdens WO II. T’ Eikeltje is een B&B in een mooie Drentse boerderij. Er zijn diverse vakantiewoningen in de omgeving zoals het natuurhuisje en mooie vakantieboerderijtjes. Ook in het nabijgelegen Hoogeveen zijn diverse bezienswaardigheden. Hier is onder andere een kelder escape room, het nationaal park Dwingelderveld met Drentse heideschaap kuddes en een bezoekerscentrum. Ook is er een mooie wilde tuin die de “luie tuinman” heet met veel groen, insecten, vogels, bomen en planten. En natuurlijk ligt attractiepark Slagharen ook in de buurt. In dit park is veel te beleven voor zowel jong als oud aan indoor en outdoor Attracties. Het park heeft vakantiehuisjes en een subtropisch zwemparadijs. Als u van actie houdt kunt u in de bosrijke natuur paintballen bij het paintball parcours Checkpoint Charlie Paintball. In Ruinen dat in omgeving Hollandscheveld is, ligt een vogelpark waar je diverse vogelsoorten kunt bewonderen. 

Klantervaringen in Hollandscheveld

Klantervaring van Diana uit Hollandscheveld

“Goede en snelle service ”

Super mooi gras

Diana - Hollandscheveld - 2020-06-20
Klantervaring van Martijn schonewille uit HOLLANDSCHEVELD

“Prima zoden. Mooie kwaliteit. ”

Mooi gazon. Gelijk afgewerkt.

Martijn schonewille - HOLLANDSCHEVELD - 2020-05-21

Graszoden bezorgen Hollandscheveld

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Hollandscheveld en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Hollandscheveld

Veelgestelde vragen in Hollandscheveld

Hoe snel kunnen graszoden in Hollandscheveld geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Hollandscheveld?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.