Graszoden kopen in Hogerheide

Een centrale ligging kan in veel opzichten een voordeel zijn. 

Voor Hogerheide was dit in de Tweede Wereldoorlog juist niet het geval. Door de ligging in de buurt van waterwegen, havens, essentiële landverbindingen en de aanwezigheid van het vliegveld werd Hogerheide namelijk door de Duitsers gebruikt om te kunnen vechten.

De doorgang van naar Zuid-Beverland werd daarbij door de Duitsers gebruikt.

Monumenten in Hogerheide

U zult in Hogerheide dan ook meerdere monumenten kunnen bezichtigen, die zijn geplaatst ter nagedachtenis aan de mensen die zijn omgekomen tijdens de oorlog. 

De kleine dankkapellen die er zijn, zouden juist bescherming hebben geboden aan hen die de oorlog overleefden. Zo zijn er ook nog enkele Duitse bunkers in de omgeving van Hogerheide te vinden.

Graszoden kopen in Bergen op Zoom

Heeft u besloten dat Noord-Brabant uw toekomstige woonprovincie gaat worden en wilt u een nieuwbouwwoning kopen?

In Bergen op Zoom niet ver van Hogerheide krijgt u de kans om een huis en graszoden voor uw tuin te kopen. De woning die u hier kunt kopen, zal op steenworp afstand van het NS-station van Bergen op Zoom komen te liggen. Een ideale plek om centraal te wonen en vanuit uw woning met de trein snel de grotere steden te bereiken.

Duurzaamheid

Uw nieuwe onderkomen zal duurzaam en energiezuinig worden gebouwd. Hierdoor zullen uw maandlasten op het gebied van energie erg laag zijn. Dit wordt onder meer bereikt door goede isolatie van zowel dak en muren, maar ook door het plaatsen van goed geïsoleerd glas.

Zelf kunt u ook een belangrijke bijdrage leveren aan de verduurzaming van uw huis. Met vloerverwarming en een warmtepomp legt u al een goede basis voor een huis dat op de toekomst is voorbereid.

Als u elektrisch gaat koken en u zorgt voor zonnepanelen op uw dak, dan kunt u uw eigen energie opwekken en is uw huis geschikt voor een toekomst zonder gasaansluiting.

Tuin inrichten met graszoden

Voor de tuin kunt u al tijdens de bouw van uw huis mooie graszoden kopen.

Met graszoden bereikt u niet alleen een prachtig vormgegeven tuin, maar u voorkomt ook dat de bouwgrond rondom uw woning uw huis vervuilt.  De graszoden vormen een mooie basis voor de vierkante meters die u om uw huis ter beschikking heeft.

U kunt in alle rust gaan verhuizen en als alles op de juiste plek staat, kunt u zich buigen over de verdere aankleding van uw groene oase.  Het kopen van struiken, planten en bloemen brengt wat variatie in uw tuin.

Om de duurzaamheid ook door te trekken in uw tuin kunt u ledlampen aanschaffen. Hiermee kunt u op elk moment van de dag zoveel mogelijk genieten van uw eigen stukje grond en draagt u bij aan een duurzame wereld.

Klantervaringen in Hogerheide

Klantervaring van Erica van aarssen uit Zeewolde

“Super”

Wij waren zelf niet aanwezig maar via de instructies per telefoon werden ze precies op de plek gezet waar wij ze hebben wilden. Savonds gelijk gelegd. Het zijn mooie donkergroene zoden en de instructies die we erbij kregen in de mail hielpen enorm. Erg blij mee en wij vinden ze mooier dan die van de buurman die ze ook gisteren gelegd heeft 😉

Erica van aarssen - Zeewolde - 2020-06-20
Klantervaring van F. kloos uit Zeewolde

“prima gras”

moet hier nog rollen voor de rest perfect gras

F. kloos - Zeewolde - 2019-09-19

Graszoden bezorgen Hogerheide

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Hogerheide en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Hogerheide

Veelgestelde vragen in Hogerheide

Hoe snel kunnen graszoden in Hogerheide geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Hogerheide?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.